ترشی فلفل یکی از خوشمزه و خوش طعم ترین ترشی ها می باشد.می توانید این ترشی را در کنار انواع پلوها و غذاهای دیگر سرو کنید. این ترشی برای کسانی که ذائقه تند دارند، طعم خوشایندی دارد.
مناسب برای چند نفر 10
وعده 1
- مقدار در هر وعده
- کالری 39
- درصد نیاز روزانه *
- کل چربی 0.4g1%
- کلسترول 0mg
- سدیم 9mg1%
- پتاسیم 322mg10%
- مجموع کربوهیدرات 9g3%
- فیبر غذایی 1.5g6%
- قند 5g
- پروتئین 1.9g4%
- ویتامین A 952%
* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.
برای درست کردن ترشی فلفل سبز، ابتدا فلفل ها را با آب سرد بشویید. سپس با دستمال تمیز آن ها را خشک نماید. برای درست کردن این ترشی بهتر است دم فلفل ها رو جدا نکنید، تا ترشی ظاهر زیبایی داشته باشد.
سپس 3 لیوان آب را به همراه مقداری قاشق نمک درون قابلمه ریخته و بگذارید تا بجوشد. سپس آب جوشیده را کنار بگذارید تا سرد شود و فلفل های شسته شده را به آب نمک ولرم اضافه کنید. برای مدت زمان 72 ساعت در یخچال قرار دهید.
بعد از 72 ساعت درون آبکش ریخته تا آب اضافی آن خارج شود و فلفل ها را به کمک یک خلال کمی سوراخ می کنیم تا رطوبت آن ها خارج شوند و درون بطری شیشه ای درب داری قرار دهید.
سیر، ترخون و ریحان را بشویید و روی پارچه ای قرار دهید تا آب آن گرفته شده و کاملا خشک شود و بعد آن ها را به فلفل ها اضافه کنید.
و در آخر، بعد از پر شدن کامل شیشه ترشی، سرکه را بر روی فلفل ها بریزید و فرصت دهید تا درب بطری به مدت یک روز باز بماند.
پس از گذشت یک روز، درب بطری را محکم ببندید و بطری را به مدت 8 تا 12 روز داخل یخچال قرار دهید تا ترشی فلفل سبز جا بیفتد.
فلفل سبز دارای کاپساسین میباشد که این ماده باعث کاهش درجه حرارت بدن میشود.
فلفل سبز حاوی مقادیر زیادی ویتامین ث میباشد و برای تقویت سیستم ایمنی بدن خصوصا سرما خوردگی ها و آنفولانزا بسیار مفید است.
فلفل خاصیت ضد سرطانی دارد و میتواند از تشکیل تومورهای بدخیم جلوگیری نماید.
فلفل سبز باعث افزایش اشتها میشود بنابراین بهتر است کسانی که رژیم دارند از فلفل سبز استفاده نکنند.
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
برای درست کردن ترشی فلفل سبز، ابتدا فلفل ها را با آب سرد بشویید. سپس با دستمال تمیز آن ها را خشک نماید. برای درست کردن این ترشی بهتر است دم فلفل ها رو جدا نکنید، تا ترشی ظاهر زیبایی داشته باشد.
سپس 3 لیوان آب را به همراه مقداری قاشق نمک درون قابلمه ریخته و بگذارید تا بجوشد. سپس آب جوشیده را کنار بگذارید تا سرد شود و فلفل های شسته شده را به آب نمک ولرم اضافه کنید. برای مدت زمان 72 ساعت در یخچال قرار دهید.
بعد از 72 ساعت درون آبکش ریخته تا آب اضافی آن خارج شود و فلفل ها را به کمک یک خلال کمی سوراخ می کنیم تا رطوبت آن ها خارج شوند و درون بطری شیشه ای درب داری قرار دهید.
سیر، ترخون و ریحان را بشویید و روی پارچه ای قرار دهید تا آب آن گرفته شده و کاملا خشک شود و بعد آن ها را به فلفل ها اضافه کنید.
و در آخر، بعد از پر شدن کامل شیشه ترشی، سرکه را بر روی فلفل ها بریزید و فرصت دهید تا درب بطری به مدت یک روز باز بماند.
پس از گذشت یک روز، درب بطری را محکم ببندید و بطری را به مدت 8 تا 12 روز داخل یخچال قرار دهید تا ترشی فلفل سبز جا بیفتد.
فلفل سبز دارای کاپساسین میباشد که این ماده باعث کاهش درجه حرارت بدن میشود.
فلفل سبز حاوی مقادیر زیادی ویتامین ث میباشد و برای تقویت سیستم ایمنی بدن خصوصا سرما خوردگی ها و آنفولانزا بسیار مفید است.
فلفل خاصیت ضد سرطانی دارد و میتواند از تشکیل تومورهای بدخیم جلوگیری نماید.
فلفل سبز باعث افزایش اشتها میشود بنابراین بهتر است کسانی که رژیم دارند از فلفل سبز استفاده نکنند.