خانه » دستور پخت ها » جوجه کباب زعفرانی

جوجه کباب زعفرانی

نویسندهشایلین
سختیمتوسط

جوجه‌کباب زعفرانی یکی از خوراک‌های اصیل ایرانی و از رده کباب‌های سنتی ایران است و شما به راحتی می توانید آن را در منزل تهیه کنید.

حقایق تغذیه

مناسب برای چند نفر 4

وعده 4


مقدار در هر وعده
کالری 137
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 2.4g4%
چربی های اشباع شده 5g25%
مجموع کربوهیدرات 3g1%
پروتئین 20g40%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی20 دقیقهزمان پخت30 دقیقهکل زمان50 دقیقه
مناسب برای4 Servings

3 عدد سینه مرغ
2 عدد پیاز
8 قاشق غذاخوری آبلیمو
2 قاشق غذاخوری کره
6 قاشق غذاخوری زعفران
0٫50 پیاله ماست
نمک
فلفل سیاه

1

برای تهیه جوجه کباب زعفرانی، ابتدا پیاز را به صورت درشت و حلقه ای خرد می کنیم. سپس آن را در یک کاسه بزرگ می ریزیم.

2

بعد از خرد کردن پیازها، سینه مرغ را به صورت جوجه کبابی خرد و تکه تکه می کنیم و به پیازها اضافه می نماییم.

3

پس از این کار مواد را خوب مخلوط می کنیم تا گوشت با ادویه و مواد طعم دهنده مخلوط و یکدست شود.

4

پس از اینکار روی کاسه را پوشانده و آن را به مدت حداقل ۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مواد به خوبی به خورد گوشت مرغ بروند و گوشت ترد و طعم دار شود.

5

پس از خارج کردن گوشت مرغ از یخچال، گوشت مرغ را سیخ می کشیم. سپس ذغال را آمده کرده و سیخ ها را بر روی حرارت قرار می دهیم. لازم است در این مرحله کره آب شده را با قاشق یا قلم بر روی جوجه کباب بمالیم.

6

این کار علاوه بر لذیذ شدن جوجه کباب، از سوختن آن هم جلوگیری می کند. برای تزئین جوجه کباب می توانیم از گوجه فرنگی، خیارشور و پیاز حلقه شده نیز استفاده نماییم. همچنین می توان جوجه کباب زعفرانی را با برنج نیز سرو نمایید.

مواد تشکیل دهنده

 3 عدد سینه مرغ
 2 عدد پیاز
 8 قاشق غذاخوری آبلیمو
 2 قاشق غذاخوری کره
 6 قاشق غذاخوری زعفران
 0٫50 پیاله ماست
 نمک
 فلفل سیاه

راهنمایی ها

1

برای تهیه جوجه کباب زعفرانی، ابتدا پیاز را به صورت درشت و حلقه ای خرد می کنیم. سپس آن را در یک کاسه بزرگ می ریزیم.

2

بعد از خرد کردن پیازها، سینه مرغ را به صورت جوجه کبابی خرد و تکه تکه می کنیم و به پیازها اضافه می نماییم.

3

پس از این کار مواد را خوب مخلوط می کنیم تا گوشت با ادویه و مواد طعم دهنده مخلوط و یکدست شود.

4

پس از اینکار روی کاسه را پوشانده و آن را به مدت حداقل ۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مواد به خوبی به خورد گوشت مرغ بروند و گوشت ترد و طعم دار شود.

5

پس از خارج کردن گوشت مرغ از یخچال، گوشت مرغ را سیخ می کشیم. سپس ذغال را آمده کرده و سیخ ها را بر روی حرارت قرار می دهیم. لازم است در این مرحله کره آب شده را با قاشق یا قلم بر روی جوجه کباب بمالیم.

6

این کار علاوه بر لذیذ شدن جوجه کباب، از سوختن آن هم جلوگیری می کند. برای تزئین جوجه کباب می توانیم از گوجه فرنگی، خیارشور و پیاز حلقه شده نیز استفاده نماییم. همچنین می توان جوجه کباب زعفرانی را با برنج نیز سرو نمایید.

جوجه کباب زعفرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا