خانه » دستور پخت ها » حلوای هویج

حلوای هویج

نویسندهشایلین
سختیمتوسط

حلوای هویج دسری شیرین، خوشمزه و مغذی است که بسیار پر انرژی و پرخاصیت می باشد. ارزش غذایی حلوای شیرین هویج, بدون در نظر گرفتن خامه محاسبه شده است.

حقایق تغذیه

مناسب برای چند نفر 3

وعده 1


مقدار در هر وعده
کالری 47
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 2.30g4%
مجموع کربوهیدرات 6.50g3%
پروتئین 1.10g3%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی15 دقیقهزمان پخت25 دقیقهکل زمان40 دقیقه
مناسب برای1 نفر

750 گرم هویج رنده شده
3٫50 فنجان شیر
1 عدد دارچین
4 قاشق غذاخوری کره یا روغن جامد نباتی
60 گرم شکر
40 گرم بادام پوست کنده و خرد شده
25 گرم مغز پسته خرد شده
60 گرم کشمش بی دانه
8 عدد هل له شده
خامه جهت تزئین

1

ابتدا هویج را شسته، پوست کنده و رنده می کنیم. سپس هویج رنده شده را همراه شیر و دارچین داخل قابلمه ای بزرگ بریزید و بگذارید تا بجوشد.

2

پس از اینکه این مواد به جوش آمد، حرارت را کم نمایید و به مدت 35 تا 40 دقیقه بگذارید تا مخلوط کاملا سفت شود (درپوش را بردارید). دارچین باعث معطر شدن حلوای هویج می شود.

3

سپس مخلوط را مدام هم بزنید تا به هم نچسبد. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و تکه دارچین را از آن خارج کنید. روغن یا کره را داخل ماهیتابه داغ نمایید. مخلوط هویج را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا طلایی رنگ شود .مراقب باشید که مخلوط ته نگیرد.

4

در مرحله آخر شکر، پسته، بادام خرد شده، کشمش و هل را به مخلوط هویج اضافه نمایید و 3 تا 4 دقیقه دیگر آن را سرخ کنید . در این مدت حلوای هویج را مرتب هم بزنید.

5

این حلوای خوشمزه را می توانید به صورت گرم یا سرد به همراه خامه سرو نمایید.

مواد تشکیل دهنده

 750 گرم هویج رنده شده
 3٫50 فنجان شیر
 1 عدد دارچین
 4 قاشق غذاخوری کره یا روغن جامد نباتی
 60 گرم شکر
 40 گرم بادام پوست کنده و خرد شده
 25 گرم مغز پسته خرد شده
 60 گرم کشمش بی دانه
 8 عدد هل له شده
 خامه جهت تزئین

راهنمایی ها

1

ابتدا هویج را شسته، پوست کنده و رنده می کنیم. سپس هویج رنده شده را همراه شیر و دارچین داخل قابلمه ای بزرگ بریزید و بگذارید تا بجوشد.

2

پس از اینکه این مواد به جوش آمد، حرارت را کم نمایید و به مدت 35 تا 40 دقیقه بگذارید تا مخلوط کاملا سفت شود (درپوش را بردارید). دارچین باعث معطر شدن حلوای هویج می شود.

3

سپس مخلوط را مدام هم بزنید تا به هم نچسبد. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و تکه دارچین را از آن خارج کنید. روغن یا کره را داخل ماهیتابه داغ نمایید. مخلوط هویج را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا طلایی رنگ شود .مراقب باشید که مخلوط ته نگیرد.

4

در مرحله آخر شکر، پسته، بادام خرد شده، کشمش و هل را به مخلوط هویج اضافه نمایید و 3 تا 4 دقیقه دیگر آن را سرخ کنید . در این مدت حلوای هویج را مرتب هم بزنید.

5

این حلوای خوشمزه را می توانید به صورت گرم یا سرد به همراه خامه سرو نمایید.

حلوای هویج

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا