خانه » دستور پخت ها » سالاد بلغور

سالاد بلغور

نویسندهشایلین
سختیمبتدی

سالاد بلغور همراه با سبزیجات تازه، گیاهان معطر و نخود تهیه می‌شود. این سالاد یک غذای کامل و مقوی است، چون تلفیقی از کربوهیدرات، پروتئین، سبزیجات و فیبر می باشد. استفاده از این سالاد، برای افرادی که به دنبال یک وعده ناهار سالم و بدون چربی‌ اضافی هستند، پیشنهاد خوبی است.

حقایق تغذیه

مناسب برای چند نفر 3

وعده 1


مقدار در هر وعده
کالری 83
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 0.24g1%
کلسترول 0mg
سدیم 6mg1%
پتاسیم 68mg2%
مجموع کربوهیدرات 18.58g7%
فیبر غذایی 4.5g18%
قند 0.10g
پروتئین 3.08g7%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی15 دقیقهزمان پخت30 دقیقهکل زمان45 دقیقه
مناسب برای1 نفر

1 پیاله بلغور
پیاله پیاز قرمز
½ پیاله شوید تازه خرد شده
پیاله جعفری تازه خرد شده
1 عدد کنسرو نخود
¼ پیاله آبلیمو
¼ پیاله روغن زیتون
سیر ۱ حبه ریز شده
1 قاشق چایخوری زیره
1 قاشق چایخوری شکر
1 عدد خیار خرد شده
نمک و فلفل به میزان لازم

1

برای تهیه سالاد بلغور، ابتدا بلغور را کمی در ماهیتابه ای بدون روغن با حرارت متوسط تفت بدهید تا بوی خامی آن گرفته شود. لازم نیست تغییر رنگ دهد. سپس یک کتری را پر از آب کنید و بگذارید روی گاز تا آب آن به جوش آید. بلغور را در کاسه‌ای بزرگ با ۱/۲ قاشق چای‌خوری نمک و ۱/۴ پیمانه آب جوش بریزید.

2

روی کاسه را با سلفون بپوشانید و بگذارید به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بماند.

3

پس از مراحل بالا، سبزیجات را آماده کنید. شوید و جعفری را خردکنید و فلفل دلمه قرمز، پیاز و خیار را نگینی کنید.

4

بلغور پخته را با چنگال بهم بزنید تا از هم باز شود.

5

سپس نخود پخته، سبزیجات معطر، فلفل و پیاز و ادویه‌ها را داخل کاسه مخصوص سالاد بریزید و بهم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. بعد بلغور و باقیمانده نمک را هم به آن اضافه کرده و بهم بزنید.

6

پس از ترکیب مواد سالاد بلغور، آبلیمو و روغن زیتون را روی سالاد بریزید.

مواد تشکیل دهنده

 1 پیاله بلغور
  پیاله پیاز قرمز
 ½ پیاله شوید تازه خرد شده
  پیاله جعفری تازه خرد شده
 1 عدد کنسرو نخود
 ¼ پیاله آبلیمو
 ¼ پیاله روغن زیتون
 سیر ۱ حبه ریز شده
 1 قاشق چایخوری زیره
 1 قاشق چایخوری شکر
 1 عدد خیار خرد شده
 نمک و فلفل به میزان لازم

راهنمایی ها

1

برای تهیه سالاد بلغور، ابتدا بلغور را کمی در ماهیتابه ای بدون روغن با حرارت متوسط تفت بدهید تا بوی خامی آن گرفته شود. لازم نیست تغییر رنگ دهد. سپس یک کتری را پر از آب کنید و بگذارید روی گاز تا آب آن به جوش آید. بلغور را در کاسه‌ای بزرگ با ۱/۲ قاشق چای‌خوری نمک و ۱/۴ پیمانه آب جوش بریزید.

2

روی کاسه را با سلفون بپوشانید و بگذارید به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بماند.

3

پس از مراحل بالا، سبزیجات را آماده کنید. شوید و جعفری را خردکنید و فلفل دلمه قرمز، پیاز و خیار را نگینی کنید.

4

بلغور پخته را با چنگال بهم بزنید تا از هم باز شود.

5

سپس نخود پخته، سبزیجات معطر، فلفل و پیاز و ادویه‌ها را داخل کاسه مخصوص سالاد بریزید و بهم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. بعد بلغور و باقیمانده نمک را هم به آن اضافه کرده و بهم بزنید.

6

پس از ترکیب مواد سالاد بلغور، آبلیمو و روغن زیتون را روی سالاد بریزید.

سالاد بلغور

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا