سالاد بلغور همراه با سبزیجات تازه، گیاهان معطر و نخود تهیه میشود. این سالاد یک غذای کامل و مقوی است، چون تلفیقی از کربوهیدرات، پروتئین، سبزیجات و فیبر می باشد. استفاده از این سالاد، برای افرادی که به دنبال یک وعده ناهار سالم و بدون چربی اضافی هستند، پیشنهاد خوبی است.
مناسب برای چند نفر 3
وعده 1
- مقدار در هر وعده
- کالری 83
- درصد نیاز روزانه *
- کل چربی 0.24g1%
- کلسترول 0mg
- سدیم 6mg1%
- پتاسیم 68mg2%
- مجموع کربوهیدرات 18.58g7%
- فیبر غذایی 4.5g18%
- قند 0.10g
- پروتئین 3.08g7%
* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.
برای تهیه سالاد بلغور، ابتدا بلغور را کمی در ماهیتابه ای بدون روغن با حرارت متوسط تفت بدهید تا بوی خامی آن گرفته شود. لازم نیست تغییر رنگ دهد. سپس یک کتری را پر از آب کنید و بگذارید روی گاز تا آب آن به جوش آید. بلغور را در کاسهای بزرگ با ۱/۲ قاشق چایخوری نمک و ۱/۴ پیمانه آب جوش بریزید.
روی کاسه را با سلفون بپوشانید و بگذارید به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بماند.
پس از مراحل بالا، سبزیجات را آماده کنید. شوید و جعفری را خردکنید و فلفل دلمه قرمز، پیاز و خیار را نگینی کنید.
بلغور پخته را با چنگال بهم بزنید تا از هم باز شود.
سپس نخود پخته، سبزیجات معطر، فلفل و پیاز و ادویهها را داخل کاسه مخصوص سالاد بریزید و بهم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. بعد بلغور و باقیمانده نمک را هم به آن اضافه کرده و بهم بزنید.
پس از ترکیب مواد سالاد بلغور، آبلیمو و روغن زیتون را روی سالاد بریزید.
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
برای تهیه سالاد بلغور، ابتدا بلغور را کمی در ماهیتابه ای بدون روغن با حرارت متوسط تفت بدهید تا بوی خامی آن گرفته شود. لازم نیست تغییر رنگ دهد. سپس یک کتری را پر از آب کنید و بگذارید روی گاز تا آب آن به جوش آید. بلغور را در کاسهای بزرگ با ۱/۲ قاشق چایخوری نمک و ۱/۴ پیمانه آب جوش بریزید.
روی کاسه را با سلفون بپوشانید و بگذارید به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بماند.
پس از مراحل بالا، سبزیجات را آماده کنید. شوید و جعفری را خردکنید و فلفل دلمه قرمز، پیاز و خیار را نگینی کنید.
بلغور پخته را با چنگال بهم بزنید تا از هم باز شود.
سپس نخود پخته، سبزیجات معطر، فلفل و پیاز و ادویهها را داخل کاسه مخصوص سالاد بریزید و بهم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. بعد بلغور و باقیمانده نمک را هم به آن اضافه کرده و بهم بزنید.
پس از ترکیب مواد سالاد بلغور، آبلیمو و روغن زیتون را روی سالاد بریزید.