سوپ تره فرنگی یک سوپ بسیار خوشمزه و متفاوت است که میتوان آن را به عنوان پیش غذا سرو کرد. مواد اصلی تشکیل دهنده این سوپ تره فرنگی و سیب زمینی می باشد.
مناسب برای چند نفر 6
وعده 1
- مقدار در هر وعده
- کالری 420
- درصد نیاز روزانه *
- کل چربی 23g36%
- چربی های اشباع شده 13g65%
- کلسترول 70mg24%
- سدیم 514mg22%
- مجموع کربوهیدرات 47g16%
- فیبر غذایی 5g20%
- قند 4g
- پروتئین 11g22%
* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.
برای تهیه سوپ تره فرنگی، ابتدا قسمتهای سبز تره فرنگی را جدا کنید. قسمت سفیدرنگ آن را برش بزنید، سپس ریشه آن را جدا کنید.
تره فرنگی خرد شده را در آب سرد بریزید، پس از ۱۰ دقیقه آبکش کنید و کنار بگذارید تا آب آن گرفته شود.
کره را در قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا ذوب شود. سپس تره فرنگی و سیر خرد شده را به قابلمه اضافه کنید، این مواد را حدود ۱۰ دقیقه در کره تفت دهید و مرتب هم بزنید تا سبزیجات کمی پخته و نرم شوند.
سیب زمینیها را بشویید، پوست بگیرید، به صورت نگینی برش بزنید و سپس به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.
آب مرغ یا عصاره گوشت، آویشن، برگ بو، نمک و فلفل را به مواد داخل قابلمه اضافه کرده و صبر کنید تا به جوش آید.
درب قابلمه را بگذارید و حرارت شعله را کم کنید تا غذا با حرارت کم بپزد. ۱۵ دقیقه فرصت دهید تا سیب زمینی پخته و نرم شود.
از داخل قابلمه آویشن و برگ بو را خارج کنید، محتویات سوپ را بکوبید یا در غذاساز بریزید تا کاملا صاف و یکدست شود.
نمک و فلفل سوپ را میزان کنید. اگر سوپ خیلی آبکی بود، حرارت را کمی زیاد کنید تا آب اضافی آن بخار شده و به غلظت مناسب برسد. اگر غلظت سوپ بالاست، کمی آب جوش یا عصاره گوشت به آن اضافه کنید تا رقیق شود.
وقتی سوپ جا افتاد و کاملا پخت، حرارت را خاموش کرده و خامه را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید.
سوپ تره فرنگی آماده است، آن را در ظرف سرو بکشید و نوش جان کنید.
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
برای تهیه سوپ تره فرنگی، ابتدا قسمتهای سبز تره فرنگی را جدا کنید. قسمت سفیدرنگ آن را برش بزنید، سپس ریشه آن را جدا کنید.
تره فرنگی خرد شده را در آب سرد بریزید، پس از ۱۰ دقیقه آبکش کنید و کنار بگذارید تا آب آن گرفته شود.
کره را در قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا ذوب شود. سپس تره فرنگی و سیر خرد شده را به قابلمه اضافه کنید، این مواد را حدود ۱۰ دقیقه در کره تفت دهید و مرتب هم بزنید تا سبزیجات کمی پخته و نرم شوند.
سیب زمینیها را بشویید، پوست بگیرید، به صورت نگینی برش بزنید و سپس به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.
آب مرغ یا عصاره گوشت، آویشن، برگ بو، نمک و فلفل را به مواد داخل قابلمه اضافه کرده و صبر کنید تا به جوش آید.
درب قابلمه را بگذارید و حرارت شعله را کم کنید تا غذا با حرارت کم بپزد. ۱۵ دقیقه فرصت دهید تا سیب زمینی پخته و نرم شود.
از داخل قابلمه آویشن و برگ بو را خارج کنید، محتویات سوپ را بکوبید یا در غذاساز بریزید تا کاملا صاف و یکدست شود.
نمک و فلفل سوپ را میزان کنید. اگر سوپ خیلی آبکی بود، حرارت را کمی زیاد کنید تا آب اضافی آن بخار شده و به غلظت مناسب برسد. اگر غلظت سوپ بالاست، کمی آب جوش یا عصاره گوشت به آن اضافه کنید تا رقیق شود.
وقتی سوپ جا افتاد و کاملا پخت، حرارت را خاموش کرده و خامه را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید.
سوپ تره فرنگی آماده است، آن را در ظرف سرو بکشید و نوش جان کنید.