خانه » دستور پخت ها » سوپ تره فرنگی

سوپ تره فرنگی

نویسندهشایلین
سختیمتوسط

سوپ تره فرنگی یک سوپ بسیار خوشمزه و متفاوت است که می‌توان آن را به عنوان پیش غذا سرو کرد. مواد اصلی تشکیل دهنده این سوپ تره فرنگی و سیب زمینی می باشد.

حقایق تغذیه

مناسب برای چند نفر 6

وعده 1


مقدار در هر وعده
کالری 420
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 23g36%
چربی های اشباع شده 13g65%
کلسترول 70mg24%
سدیم 514mg22%
مجموع کربوهیدرات 47g16%
فیبر غذایی 5g20%
قند 4g
پروتئین 11g22%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی15 دقیقهزمان پخت35 دقیقهکل زمان50 دقیقه
مناسب برای1 نفر

5 فنجان تره فرنگی
800 گرم سیب زمینی
1 پیاله خامه
7 فنجان آب مرغ یا عصاره گوشت
سیر 3 حبه
2 عدد برگ بو
1 قاشق چایخوری نمک و فلفل به میزان لازم
آویشن تازه 3 شاخه
3 قاشق غذاخوری کره

1

برای تهیه سوپ تره فرنگی، ابتدا قسمت‌های سبز تره فرنگی را جدا کنید. قسمت سفیدرنگ آن را برش بزنید، سپس ریشه آن را جدا کنید.

2

تره فرنگی خرد شده را در آب سرد بریزید، پس از ۱۰ دقیقه آبکش کنید و کنار بگذارید تا آب آن گرفته شود.

3

کره را در قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا ذوب شود. سپس تره فرنگی و سیر خرد شده را به قابلمه اضافه کنید، این مواد را حدود ۱۰ دقیقه در کره تفت دهید و مرتب هم بزنید تا سبزیجات کمی پخته و نرم شوند.

4

سیب زمینی‌ها را بشویید، پوست بگیرید، به صورت نگینی برش بزنید و سپس به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.

5

آب مرغ یا عصاره گوشت، آویشن، برگ بو، نمک و فلفل را به مواد داخل قابلمه اضافه کرده و صبر کنید تا به جوش آید.

6

درب قابلمه را بگذارید و حرارت شعله را کم کنید تا غذا با حرارت کم بپزد. ۱۵ دقیقه فرصت دهید تا سیب زمینی پخته و نرم شود.

7

از داخل قابلمه آویشن و برگ بو را خارج کنید، محتویات سوپ را بکوبید یا در غذاساز بریزید تا کاملا صاف و یکدست شود.

8

نمک و فلفل سوپ را میزان کنید. اگر سوپ خیلی آبکی بود، حرارت را کمی زیاد کنید تا آب اضافی آن بخار شده و به غلظت مناسب برسد. اگر غلظت سوپ بالاست، کمی آب جوش یا عصاره گوشت به آن اضافه کنید تا رقیق شود.

9

وقتی سوپ جا افتاد و کاملا پخت، حرارت را خاموش کرده و خامه را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید.

10

سوپ تره فرنگی آماده است، آن را در ظرف سرو بکشید و نوش جان کنید.

مواد تشکیل دهنده

 5 فنجان تره فرنگی
 800 گرم سیب زمینی
 1 پیاله خامه
 7 فنجان آب مرغ یا عصاره گوشت
 سیر 3 حبه
 2 عدد برگ بو
 1 قاشق چایخوری نمک و فلفل به میزان لازم
 آویشن تازه 3 شاخه
 3 قاشق غذاخوری کره

راهنمایی ها

1

برای تهیه سوپ تره فرنگی، ابتدا قسمت‌های سبز تره فرنگی را جدا کنید. قسمت سفیدرنگ آن را برش بزنید، سپس ریشه آن را جدا کنید.

2

تره فرنگی خرد شده را در آب سرد بریزید، پس از ۱۰ دقیقه آبکش کنید و کنار بگذارید تا آب آن گرفته شود.

3

کره را در قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا ذوب شود. سپس تره فرنگی و سیر خرد شده را به قابلمه اضافه کنید، این مواد را حدود ۱۰ دقیقه در کره تفت دهید و مرتب هم بزنید تا سبزیجات کمی پخته و نرم شوند.

4

سیب زمینی‌ها را بشویید، پوست بگیرید، به صورت نگینی برش بزنید و سپس به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.

5

آب مرغ یا عصاره گوشت، آویشن، برگ بو، نمک و فلفل را به مواد داخل قابلمه اضافه کرده و صبر کنید تا به جوش آید.

6

درب قابلمه را بگذارید و حرارت شعله را کم کنید تا غذا با حرارت کم بپزد. ۱۵ دقیقه فرصت دهید تا سیب زمینی پخته و نرم شود.

7

از داخل قابلمه آویشن و برگ بو را خارج کنید، محتویات سوپ را بکوبید یا در غذاساز بریزید تا کاملا صاف و یکدست شود.

8

نمک و فلفل سوپ را میزان کنید. اگر سوپ خیلی آبکی بود، حرارت را کمی زیاد کنید تا آب اضافی آن بخار شده و به غلظت مناسب برسد. اگر غلظت سوپ بالاست، کمی آب جوش یا عصاره گوشت به آن اضافه کنید تا رقیق شود.

9

وقتی سوپ جا افتاد و کاملا پخت، حرارت را خاموش کرده و خامه را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید.

10

سوپ تره فرنگی آماده است، آن را در ظرف سرو بکشید و نوش جان کنید.

سوپ تره فرنگی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا