خانه » دستور پخت ها » ناگت مرغ

ناگت مرغ

نویسندهشایلین
سختیمبتدی

ناگت مرغ یکی از انواع ناگت های پر طرفدار و بسیار خوشمزه در سراسر جهان است که علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد خیلی سریع هم آماده می شود.

حقایق تغذیه

مناسب برای چند نفر 5

وعده 1


مقدار در هر وعده
کالری 174
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 8.61g14%
کلسترول 30.20mg11%
مجموع کربوهیدرات 10.68g4%
فیبر غذایی 1.54g7%
قند 0.71g
پروتئین 12.81g26%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی15 دقیقهزمان پخت20 دقیقهکل زمان35 دقیقه
مناسب برای1 نفر

700 گرم سینه مرغ تکه شده
2 فنجان پودر سوخاری
2 قاشق چایخوری روغن‌ زیتون
1 قاشق چایخوری پودر سیر
1 قاشق چایخوری پاپریکا
1 خرج کردن آویشن
2 عدد تخم‌ مرغ
نمک و فلفل به میزان لازم

1

برای تهیه ناگت بهتر است بجای سرخ کردن ناگت ها را در فر بگذارید. ابتدا فر را تا ۲۰۵ درجه سلسیوس گرم کنید. یک توری بزرگ شیرینی‌پزی را روی یک سینی فر ۱۸ در ۱۳ اینچی قرار دهید.

2

پودر سوخاری را در یک سینی ریخته، روی آن روغن‌زیتون بریزید و با انگشتانتان به هم بمالید تا به اندازه یکسان از روغن خیس شود. آن را توی سینی پخش کنید.

3

سپس آن را در فر بگذارید تا به مدت ۳ تا ۵ دقیقه کمی طلایی شوند.

4

سپس سینی رااز فر خارج کنید و با قاشق وسط سینی جمع کنید، پاپریکا، پودر سیر، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید تا مزه دار شود. و با قاشق بهم بزنید تا مواد با هم مخلوط شود.

5

در کاسه‌ای، تخم‌مرغ‌ها را با ۱/۴ قاشق چایخوری نمک و فلفل با چنگال بهم بزنید تا مخلوط شوند.

6

تکه‌های مرغ را داخل تخم‌مرغ بزنید سپس داخل ظرف پودر سوخاری بغلتانید تا ناگت ها خوش طعم شوند.

7

تکه‌های مرغ را روی توری داخل سینی بگذارید. بین تکه‌های مرغ فاصله بگذارید تا بهم نچسبند.

8

سینی ناگت مرغ را در فر از پیش گرم شده، بگذارید تا بپزید حدود 15 تا 20 دقیقه بعد غذا آماده است. ناگت ها می توانید با انواع سس، مثلا سس خردل، سس باربکیو، سس هزار جزیره، سس چیلی شیرین، سس کچاپ و کلا هر سسی که مورد علاقه، شماست سرو کنید.

مواد تشکیل دهنده

 700 گرم سینه مرغ تکه شده
 2 فنجان پودر سوخاری
 2 قاشق چایخوری روغن‌ زیتون
 1 قاشق چایخوری پودر سیر
 1 قاشق چایخوری پاپریکا
 1 خرج کردن آویشن
 2 عدد تخم‌ مرغ
 نمک و فلفل به میزان لازم

راهنمایی ها

1

برای تهیه ناگت بهتر است بجای سرخ کردن ناگت ها را در فر بگذارید. ابتدا فر را تا ۲۰۵ درجه سلسیوس گرم کنید. یک توری بزرگ شیرینی‌پزی را روی یک سینی فر ۱۸ در ۱۳ اینچی قرار دهید.

2

پودر سوخاری را در یک سینی ریخته، روی آن روغن‌زیتون بریزید و با انگشتانتان به هم بمالید تا به اندازه یکسان از روغن خیس شود. آن را توی سینی پخش کنید.

3

سپس آن را در فر بگذارید تا به مدت ۳ تا ۵ دقیقه کمی طلایی شوند.

4

سپس سینی رااز فر خارج کنید و با قاشق وسط سینی جمع کنید، پاپریکا، پودر سیر، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید تا مزه دار شود. و با قاشق بهم بزنید تا مواد با هم مخلوط شود.

5

در کاسه‌ای، تخم‌مرغ‌ها را با ۱/۴ قاشق چایخوری نمک و فلفل با چنگال بهم بزنید تا مخلوط شوند.

6

تکه‌های مرغ را داخل تخم‌مرغ بزنید سپس داخل ظرف پودر سوخاری بغلتانید تا ناگت ها خوش طعم شوند.

7

تکه‌های مرغ را روی توری داخل سینی بگذارید. بین تکه‌های مرغ فاصله بگذارید تا بهم نچسبند.

8

سینی ناگت مرغ را در فر از پیش گرم شده، بگذارید تا بپزید حدود 15 تا 20 دقیقه بعد غذا آماده است. ناگت ها می توانید با انواع سس، مثلا سس خردل، سس باربکیو، سس هزار جزیره، سس چیلی شیرین، سس کچاپ و کلا هر سسی که مورد علاقه، شماست سرو کنید.

ناگت مرغ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا