ناگت مرغ یکی از انواع ناگت های پر طرفدار و بسیار خوشمزه در سراسر جهان است که علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد خیلی سریع هم آماده می شود.
مناسب برای چند نفر 5
وعده 1
- مقدار در هر وعده
- کالری 174
- درصد نیاز روزانه *
- کل چربی 8.61g14%
- کلسترول 30.20mg11%
- مجموع کربوهیدرات 10.68g4%
- فیبر غذایی 1.54g7%
- قند 0.71g
- پروتئین 12.81g26%
* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.
برای تهیه ناگت بهتر است بجای سرخ کردن ناگت ها را در فر بگذارید. ابتدا فر را تا ۲۰۵ درجه سلسیوس گرم کنید. یک توری بزرگ شیرینیپزی را روی یک سینی فر ۱۸ در ۱۳ اینچی قرار دهید.
پودر سوخاری را در یک سینی ریخته، روی آن روغنزیتون بریزید و با انگشتانتان به هم بمالید تا به اندازه یکسان از روغن خیس شود. آن را توی سینی پخش کنید.
سپس آن را در فر بگذارید تا به مدت ۳ تا ۵ دقیقه کمی طلایی شوند.
سپس سینی رااز فر خارج کنید و با قاشق وسط سینی جمع کنید، پاپریکا، پودر سیر، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید تا مزه دار شود. و با قاشق بهم بزنید تا مواد با هم مخلوط شود.
در کاسهای، تخممرغها را با ۱/۴ قاشق چایخوری نمک و فلفل با چنگال بهم بزنید تا مخلوط شوند.
تکههای مرغ را داخل تخممرغ بزنید سپس داخل ظرف پودر سوخاری بغلتانید تا ناگت ها خوش طعم شوند.
تکههای مرغ را روی توری داخل سینی بگذارید. بین تکههای مرغ فاصله بگذارید تا بهم نچسبند.
سینی ناگت مرغ را در فر از پیش گرم شده، بگذارید تا بپزید حدود 15 تا 20 دقیقه بعد غذا آماده است. ناگت ها می توانید با انواع سس، مثلا سس خردل، سس باربکیو، سس هزار جزیره، سس چیلی شیرین، سس کچاپ و کلا هر سسی که مورد علاقه، شماست سرو کنید.
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
برای تهیه ناگت بهتر است بجای سرخ کردن ناگت ها را در فر بگذارید. ابتدا فر را تا ۲۰۵ درجه سلسیوس گرم کنید. یک توری بزرگ شیرینیپزی را روی یک سینی فر ۱۸ در ۱۳ اینچی قرار دهید.
پودر سوخاری را در یک سینی ریخته، روی آن روغنزیتون بریزید و با انگشتانتان به هم بمالید تا به اندازه یکسان از روغن خیس شود. آن را توی سینی پخش کنید.
سپس آن را در فر بگذارید تا به مدت ۳ تا ۵ دقیقه کمی طلایی شوند.
سپس سینی رااز فر خارج کنید و با قاشق وسط سینی جمع کنید، پاپریکا، پودر سیر، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید تا مزه دار شود. و با قاشق بهم بزنید تا مواد با هم مخلوط شود.
در کاسهای، تخممرغها را با ۱/۴ قاشق چایخوری نمک و فلفل با چنگال بهم بزنید تا مخلوط شوند.
تکههای مرغ را داخل تخممرغ بزنید سپس داخل ظرف پودر سوخاری بغلتانید تا ناگت ها خوش طعم شوند.
تکههای مرغ را روی توری داخل سینی بگذارید. بین تکههای مرغ فاصله بگذارید تا بهم نچسبند.
سینی ناگت مرغ را در فر از پیش گرم شده، بگذارید تا بپزید حدود 15 تا 20 دقیقه بعد غذا آماده است. ناگت ها می توانید با انواع سس، مثلا سس خردل، سس باربکیو، سس هزار جزیره، سس چیلی شیرین، سس کچاپ و کلا هر سسی که مورد علاقه، شماست سرو کنید.