خانه » دستور پخت ها » بادمجان کبابی

بادمجان کبابی

نویسندهفاطمه
سختیمتوسط

یک وعده غذایی متفاوت 🤨با ، بادمجام کباب شده😋

حقایق تغذیه

مناسب برای چند نفر 4

وعده 1


مقدار در هر وعده
کالری 120کالری از چربی 75
درصد نیاز روزانه *
سدیم 60mg3%

ویتامین A 10%
ویتامین C 15%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی10 دقیقهزمان پخت40 دقیقهکل زمان50 دقیقه
مناسب برای1 نفر

2 قاشق غذاخوری نمک
3 عدد بادمجان
1٫30 فنجان روغن زیتون
1 پیاله آب گرم

1

و 2قاشق غذا خوری نمک را در 1 لیوان آب گرم حل کنید. هم بزنید تا نمک کاملاً حل شود.
در یک کاسه بزرگ ، 6 تا 8 فنجان آب سرد اضافه کنید. کنار بگذارید (این آب نمک است).

2

ساقه بادمجان را ببرید. در حالی هضم پوست بادمجان برای برخی دشوار است . برش های بادمجان را در ظرف آب نمک قرار دهید

3

یک بشقاب روی ظرف قرار دهید و بگذارید حداقل 30 و حداکثر یک ساعت خیس شود.

4

سپس آنها را روی یک حوله تمیز قرار دهید تا آب آنها خارج شود

5

سپس کف ماهیتابه را با روغن زیتون چرب کنید و مقداری نمک بپاشید و بعد بادمجان هارا در ماهیتابه بچینید.

6

بعد از اینکه یک طرف بامجان ها پخته شد .آنها را برعکس کنید تا طرف دیگر نیز پخته شود.

مواد تشکیل دهنده

 2 قاشق غذاخوری نمک
 3 عدد بادمجان
 1٫30 فنجان روغن زیتون
 1 پیاله آب گرم

راهنمایی ها

1

و 2قاشق غذا خوری نمک را در 1 لیوان آب گرم حل کنید. هم بزنید تا نمک کاملاً حل شود.
در یک کاسه بزرگ ، 6 تا 8 فنجان آب سرد اضافه کنید. کنار بگذارید (این آب نمک است).

2

ساقه بادمجان را ببرید. در حالی هضم پوست بادمجان برای برخی دشوار است . برش های بادمجان را در ظرف آب نمک قرار دهید

3

یک بشقاب روی ظرف قرار دهید و بگذارید حداقل 30 و حداکثر یک ساعت خیس شود.

4

سپس آنها را روی یک حوله تمیز قرار دهید تا آب آنها خارج شود

5

سپس کف ماهیتابه را با روغن زیتون چرب کنید و مقداری نمک بپاشید و بعد بادمجان هارا در ماهیتابه بچینید.

6

بعد از اینکه یک طرف بامجان ها پخته شد .آنها را برعکس کنید تا طرف دیگر نیز پخته شود.

بادمجان کبابی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا