خانه » دستور پخت ها » تاکوی مکزیکی

تاکوی مکزیکی

نویسندهسلنیا
سختیمتوسط

تاکوی مکزیکی تشکیل شده از گوشت چرخ شده، نان تورتیلا و ادویه جات مکزیکی غذایی سریع و آسان است که میتوان بعنوان وعده اصلی و یا غذایی تکمیلی در مهمانی ها تهیه نمود.

حقایق تغذیه

مناسب برای چند نفر 3

وعده 1


مقدار در هر وعده
کالری 250
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 11g17%
سدیم 760mg32%
پتاسیم 720mg21%
مجموع کربوهیدرات 25g9%
فیبر غذایی 3g12%
قند 10g
پروتئین 7g15%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی30 دقیقهزمان پخت3 دقیقهکل زمان3 ساعت 20 دقیقه
مناسب برای1 نفر

500 گرم گوشت گوساله
2 قاشق غذاخوری روغن
4 فنجان آب گوشت
56 عدد چیلی مکزیکی
1 قاشق غذاخوری اورگانو
2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
8 عدد سیر
1 عدد پیاز بزرگ
1 قاشق غذاخوری زیره
1 قاشق غذاخوری گشنیز
1 عدد چوب دارچین
2 عدد برگ بو
1 عدد پیاز بزرگ اسلایس شده
نان تورتیلا
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
پنیر فوسکو

1

فر را روی دمای 350 درجه تنظیم میکنیم.
گوشت را همراه با نمک و فلفل میپوشانیم. روغن را بخوبی داغ کرده و هر سمت گوشت را بخوبی سرخ میکنیم.

2

قابلمه را روی حرارت متوسط قرار میدهیم پیاز و سیر را به مدت 4 دقیقه تفت داده تا طلای و سبک شوند.
زیره، دارچین، اورگانو و برگ بو را اضافه کرده 1 الی 2 دقیقه در تفت میدهیم.

3

آب مرغ را به مواد اضافه کرده تا گوشت ها را بخوبی بپوشاند.
حرارت را زیاد کرده تا مواد بجوش آید. درب قابلمه را بسته و به مدت 3 ساعت زمان میدهیم تا بخوبی مغز پخت شود.

4

چیلی های بدون دانه را همراه با نمک و فلفل به مواد اضافه میکنیم. نیمه های پخت، پیاز اسلایس شده را به مدت 5 دقیقه در روغن سوخاری میکنیم تا پفکی و کاراملی شوند.

5

پس از 3 ساعت تکه های گوشت را از قابلمه خارج کرده و با استفاده از چنگال رشته رشته میکنیم.
نان های ترتیلت را روی اجاق یا با استفاده از فر با دمای 350 درجه برشته میکنیم.

6

مقداری پنیر رنده شده را روی نان های ترتیلا ریخته و سپس با گوشت و پیاز سوخاری شده ترتیلا را پر میکنیم.

مواد تشکیل دهنده

 500 گرم گوشت گوساله
 2 قاشق غذاخوری روغن
 4 فنجان آب گوشت
 56 عدد چیلی مکزیکی
 1 قاشق غذاخوری اورگانو
 2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
 8 عدد سیر
 1 عدد پیاز بزرگ
 1 قاشق غذاخوری زیره
 1 قاشق غذاخوری گشنیز
 1 عدد چوب دارچین
 2 عدد برگ بو
 1 عدد پیاز بزرگ اسلایس شده
 نان تورتیلا
 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
 پنیر فوسکو

راهنمایی ها

1

فر را روی دمای 350 درجه تنظیم میکنیم.
گوشت را همراه با نمک و فلفل میپوشانیم. روغن را بخوبی داغ کرده و هر سمت گوشت را بخوبی سرخ میکنیم.

2

قابلمه را روی حرارت متوسط قرار میدهیم پیاز و سیر را به مدت 4 دقیقه تفت داده تا طلای و سبک شوند.
زیره، دارچین، اورگانو و برگ بو را اضافه کرده 1 الی 2 دقیقه در تفت میدهیم.

3

آب مرغ را به مواد اضافه کرده تا گوشت ها را بخوبی بپوشاند.
حرارت را زیاد کرده تا مواد بجوش آید. درب قابلمه را بسته و به مدت 3 ساعت زمان میدهیم تا بخوبی مغز پخت شود.

4

چیلی های بدون دانه را همراه با نمک و فلفل به مواد اضافه میکنیم. نیمه های پخت، پیاز اسلایس شده را به مدت 5 دقیقه در روغن سوخاری میکنیم تا پفکی و کاراملی شوند.

5

پس از 3 ساعت تکه های گوشت را از قابلمه خارج کرده و با استفاده از چنگال رشته رشته میکنیم.
نان های ترتیلت را روی اجاق یا با استفاده از فر با دمای 350 درجه برشته میکنیم.

6

مقداری پنیر رنده شده را روی نان های ترتیلا ریخته و سپس با گوشت و پیاز سوخاری شده ترتیلا را پر میکنیم.

تاکوی مکزیکی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا