تاکوی مکزیکی تشکیل شده از گوشت چرخ شده، نان تورتیلا و ادویه جات مکزیکی غذایی سریع و آسان است که میتوان بعنوان وعده اصلی و یا غذایی تکمیلی در مهمانی ها تهیه نمود.
مناسب برای چند نفر 3
وعده 1
- مقدار در هر وعده
- کالری 250
- درصد نیاز روزانه *
- کل چربی 11g17%
- سدیم 760mg32%
- پتاسیم 720mg21%
- مجموع کربوهیدرات 25g9%
- فیبر غذایی 3g12%
- قند 10g
- پروتئین 7g15%
* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.
فر را روی دمای 350 درجه تنظیم میکنیم.
گوشت را همراه با نمک و فلفل میپوشانیم. روغن را بخوبی داغ کرده و هر سمت گوشت را بخوبی سرخ میکنیم.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار میدهیم پیاز و سیر را به مدت 4 دقیقه تفت داده تا طلای و سبک شوند.
زیره، دارچین، اورگانو و برگ بو را اضافه کرده 1 الی 2 دقیقه در تفت میدهیم.
آب مرغ را به مواد اضافه کرده تا گوشت ها را بخوبی بپوشاند.
حرارت را زیاد کرده تا مواد بجوش آید. درب قابلمه را بسته و به مدت 3 ساعت زمان میدهیم تا بخوبی مغز پخت شود.
چیلی های بدون دانه را همراه با نمک و فلفل به مواد اضافه میکنیم. نیمه های پخت، پیاز اسلایس شده را به مدت 5 دقیقه در روغن سوخاری میکنیم تا پفکی و کاراملی شوند.
پس از 3 ساعت تکه های گوشت را از قابلمه خارج کرده و با استفاده از چنگال رشته رشته میکنیم.
نان های ترتیلت را روی اجاق یا با استفاده از فر با دمای 350 درجه برشته میکنیم.
مقداری پنیر رنده شده را روی نان های ترتیلا ریخته و سپس با گوشت و پیاز سوخاری شده ترتیلا را پر میکنیم.
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
فر را روی دمای 350 درجه تنظیم میکنیم.
گوشت را همراه با نمک و فلفل میپوشانیم. روغن را بخوبی داغ کرده و هر سمت گوشت را بخوبی سرخ میکنیم.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار میدهیم پیاز و سیر را به مدت 4 دقیقه تفت داده تا طلای و سبک شوند.
زیره، دارچین، اورگانو و برگ بو را اضافه کرده 1 الی 2 دقیقه در تفت میدهیم.
آب مرغ را به مواد اضافه کرده تا گوشت ها را بخوبی بپوشاند.
حرارت را زیاد کرده تا مواد بجوش آید. درب قابلمه را بسته و به مدت 3 ساعت زمان میدهیم تا بخوبی مغز پخت شود.
چیلی های بدون دانه را همراه با نمک و فلفل به مواد اضافه میکنیم. نیمه های پخت، پیاز اسلایس شده را به مدت 5 دقیقه در روغن سوخاری میکنیم تا پفکی و کاراملی شوند.
پس از 3 ساعت تکه های گوشت را از قابلمه خارج کرده و با استفاده از چنگال رشته رشته میکنیم.
نان های ترتیلت را روی اجاق یا با استفاده از فر با دمای 350 درجه برشته میکنیم.
مقداری پنیر رنده شده را روی نان های ترتیلا ریخته و سپس با گوشت و پیاز سوخاری شده ترتیلا را پر میکنیم.