خانه » دستور پخت ها » ترشی کلم بنفش

ترشی کلم بنفش

نویسندهفاطمه
سختیمبتدی

ترشی کلم بنفش رو میتونید درکنار وعده های غذاییتون استفاده کنید طعمی خاص به غذای شما می دهد.

حقایق تغذیه

مناسب برای چند نفر 5

وعده 2


مقدار در هر وعده
کالری 76کالری از چربی 10
درصد نیاز روزانه *
سدیم 14mg1%

ویتامین A 8%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی2 دقیقهزمان پخت10 دقیقهکل زمان12 دقیقه
مناسب برای2 Servings

1 عدد کلم بنفش
1٫40 فنجان سرکه سفید
1٫40 فنجان آب
1٫20 قاشق چایخوری نمک
2 قاشق چایخوری گشنیز
12 عدد فلفل سیاه

1

مواد لازم را جمع آوری کنید.

2

کلم را خرد کنید.

3

آب را درون یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت زیاد جوش بیاورید.

4

ماهی تابه را از روی حرارت برداشته و سرکه ، نمک و گشنیز را اضافه کنید.

5

سپس آنها را داخل ظرف ریخته و درب آن را ببندید پس از یک هفته ترشی شما آماده میباشد.

مواد تشکیل دهنده

 1 عدد کلم بنفش
 1٫40 فنجان سرکه سفید
 1٫40 فنجان آب
 1٫20 قاشق چایخوری نمک
 2 قاشق چایخوری گشنیز
 12 عدد فلفل سیاه

راهنمایی ها

1

مواد لازم را جمع آوری کنید.

2

کلم را خرد کنید.

3

آب را درون یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت زیاد جوش بیاورید.

4

ماهی تابه را از روی حرارت برداشته و سرکه ، نمک و گشنیز را اضافه کنید.

5

سپس آنها را داخل ظرف ریخته و درب آن را ببندید پس از یک هفته ترشی شما آماده میباشد.

ترشی کلم بنفش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا