خانه » دستور پخت ها » تکه های ماهی سوخاری با سس تارتار

تکه های ماهی سوخاری با سس تارتار

نویسندهسلنیا
سختیمتوسط

ماهی سوخاری با سس تارتار. غذایی مقوی و لذیذ که میتوان در خانه به راحتی تهیه نمود. این غذای لذیذ را میتوان بصورت سرخ شده و یا با استفاده از فر تهیه نمود.

حقایق تغذیه

مناسب برای چند نفر 2

وعده 1


مقدار در هر وعده
کالری 249
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 13g20%
کلسترول 28mg10%
سدیم 421mg18%
پتاسیم 216mg7%
مجموع کربوهیدرات 21g8%
فیبر غذایی 1.4g6%
قند 2.5g
پروتئین 11g22%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی10 دقیقهزمان پخت15 دقیقهکل زمان25 دقیقه
مناسب برای1 نفر

ماهی سوخاری
1 عدد ماهی
1 عدد تخم مرغ
1 پیاله شیر
1 پیاله آرد یا خرده نان
روغن سرخ کردنی
نمک
سس تارتار
1 پیاله مایونز
1 پیاله خیار شور ریز خرد شده
1 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
1 قاشق چایخوری آبلیمو
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری شکر

طرز تهیه ماهی سوخاری
1

فیله ماهی شسته و بدون پوست را بصورت نواری برش میدهیم.
در کاسه ای کوچک تخم مرغ و شیر را در کاسه ای مخلوط میکنیم.

2

در کاسه ای جداگانه آرد یا خرده نان را را با نمک، فلفل و سایر ادویه های دلخواه مخلوط میکنیم.

3

تکه های فیله ماهی را ابتدا در مخلوط شیر و تخم مرغ و سپس در آرد زده و در تابه از قبل داغ شده قرار میدهیم تا بخوبی ترد و طلایی شوند.

4

روش دیگر استفاده از فر برای پخت فیله های ماهی است. در این روش فر را روی دمای 400 درجه فارنهایت تنظیم میکنیم.
ظرف مخصوص را چرب کرده و فیله های ماهی آغشته به شیر تخم مرغ و آرد را در فر به مدت 15 دقیقه قرار داده تا بخوبی مغز پخت شوند.

5

فیله های سوخاری شده را میتوانید همراه با سس کچاپ، سس باربکیو و یا سس تارتار نوش جان کنید.

طرز تهیه سس تارتار
6

مایونز، خیارشور ریز خرد شده، جعفری و سایر مواد را با یکدیگر مخلوط و میکس میکنیم.
سس تارتار شما آماده است.

مواد تشکیل دهنده

ماهی سوخاری
 1 عدد ماهی
 1 عدد تخم مرغ
 1 پیاله شیر
 1 پیاله آرد یا خرده نان
 روغن سرخ کردنی
 نمک
سس تارتار
 1 پیاله مایونز
 1 پیاله خیار شور ریز خرد شده
 1 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
 1 قاشق چایخوری آبلیمو
 فلفل سیاه
 1 قاشق چایخوری شکر

راهنمایی ها

طرز تهیه ماهی سوخاری
1

فیله ماهی شسته و بدون پوست را بصورت نواری برش میدهیم.
در کاسه ای کوچک تخم مرغ و شیر را در کاسه ای مخلوط میکنیم.

2

در کاسه ای جداگانه آرد یا خرده نان را را با نمک، فلفل و سایر ادویه های دلخواه مخلوط میکنیم.

3

تکه های فیله ماهی را ابتدا در مخلوط شیر و تخم مرغ و سپس در آرد زده و در تابه از قبل داغ شده قرار میدهیم تا بخوبی ترد و طلایی شوند.

4

روش دیگر استفاده از فر برای پخت فیله های ماهی است. در این روش فر را روی دمای 400 درجه فارنهایت تنظیم میکنیم.
ظرف مخصوص را چرب کرده و فیله های ماهی آغشته به شیر تخم مرغ و آرد را در فر به مدت 15 دقیقه قرار داده تا بخوبی مغز پخت شوند.

5

فیله های سوخاری شده را میتوانید همراه با سس کچاپ، سس باربکیو و یا سس تارتار نوش جان کنید.

طرز تهیه سس تارتار
6

مایونز، خیارشور ریز خرد شده، جعفری و سایر مواد را با یکدیگر مخلوط و میکس میکنیم.
سس تارتار شما آماده است.

تکه های ماهی سوخاری با سس تارتار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا