ماهی سوخاری با سس تارتار. غذایی مقوی و لذیذ که میتوان در خانه به راحتی تهیه نمود. این غذای لذیذ را میتوان بصورت سرخ شده و یا با استفاده از فر تهیه نمود.
مناسب برای چند نفر 2
وعده 1
- مقدار در هر وعده
- کالری 249
- درصد نیاز روزانه *
- کل چربی 13g20%
- کلسترول 28mg10%
- سدیم 421mg18%
- پتاسیم 216mg7%
- مجموع کربوهیدرات 21g8%
- فیبر غذایی 1.4g6%
- قند 2.5g
- پروتئین 11g22%
* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.
فیله ماهی شسته و بدون پوست را بصورت نواری برش میدهیم.
در کاسه ای کوچک تخم مرغ و شیر را در کاسه ای مخلوط میکنیم.
در کاسه ای جداگانه آرد یا خرده نان را را با نمک، فلفل و سایر ادویه های دلخواه مخلوط میکنیم.
تکه های فیله ماهی را ابتدا در مخلوط شیر و تخم مرغ و سپس در آرد زده و در تابه از قبل داغ شده قرار میدهیم تا بخوبی ترد و طلایی شوند.
روش دیگر استفاده از فر برای پخت فیله های ماهی است. در این روش فر را روی دمای 400 درجه فارنهایت تنظیم میکنیم.
ظرف مخصوص را چرب کرده و فیله های ماهی آغشته به شیر تخم مرغ و آرد را در فر به مدت 15 دقیقه قرار داده تا بخوبی مغز پخت شوند.
فیله های سوخاری شده را میتوانید همراه با سس کچاپ، سس باربکیو و یا سس تارتار نوش جان کنید.
مایونز، خیارشور ریز خرد شده، جعفری و سایر مواد را با یکدیگر مخلوط و میکس میکنیم.
سس تارتار شما آماده است.
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
فیله ماهی شسته و بدون پوست را بصورت نواری برش میدهیم.
در کاسه ای کوچک تخم مرغ و شیر را در کاسه ای مخلوط میکنیم.
در کاسه ای جداگانه آرد یا خرده نان را را با نمک، فلفل و سایر ادویه های دلخواه مخلوط میکنیم.
تکه های فیله ماهی را ابتدا در مخلوط شیر و تخم مرغ و سپس در آرد زده و در تابه از قبل داغ شده قرار میدهیم تا بخوبی ترد و طلایی شوند.
روش دیگر استفاده از فر برای پخت فیله های ماهی است. در این روش فر را روی دمای 400 درجه فارنهایت تنظیم میکنیم.
ظرف مخصوص را چرب کرده و فیله های ماهی آغشته به شیر تخم مرغ و آرد را در فر به مدت 15 دقیقه قرار داده تا بخوبی مغز پخت شوند.
فیله های سوخاری شده را میتوانید همراه با سس کچاپ، سس باربکیو و یا سس تارتار نوش جان کنید.
مایونز، خیارشور ریز خرد شده، جعفری و سایر مواد را با یکدیگر مخلوط و میکس میکنیم.
سس تارتار شما آماده است.