خورشت ماست یکی از غذاهای اصیل و اشرافی اصفهان میباشد که غالبا در مهمانیها و مراسم رسمی به عنوان پیش غذا سرو میگردد. این خورشت پرطرفدار گاهی به عنوان وعده اصلی غذایی در نظر گرفته میشود
مناسب برای چند نفر 4
وعده 1
- مقدار در هر وعده
- کالری 245کالری از چربی 38
- درصد نیاز روزانه *
- کل چربی 4.2g7%
- چربی های اشباع شده 1.7g9%
- چربی ترانس 105g
- کلسترول 35mg12%
- سدیم 47mg2%
- مجموع کربوهیدرات 37.5g13%
- قند 36.1g
* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.
ابتدا گوشت گردن را با مقداری پیاز ، زردچوبه و آب درون قابلمه گذاشته واجازه دهید با حرارت ملایم پخته شود اواخر پخت به آن نمک اضافه کنید
گوشت پخته شده را به مقدار زیاد بکوبید تا کاملا صاف و یکدست شود و حالت کشدار داشته باشد. سعی كنید گوشت رو به صورت طولی بكوبید تا موقع سرو كردن خورشت كش بیاید
ماست شیرین را از شب قبل در کیسه بگذارید تا آب آن خارج شود سپس ماست چکیده را مورد استفاده قرار دهید.
ماست چکیده، شکر و زرده تخم مرغ را در تابه ریخته و روی شعله ملایم بگذارید .تا جوش بیاید. سپس گوشت کوبیده شده را به مایه جوش آمده اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا کاملا کشدار شوند
در مرحله پایانی نمک، زعفران آب کرده و گلاب را اضافه نموده و هم زدن مواد را ادامه دهید تا زعفران و گلاب به سایر قسمتهای خورش ما برسد. خورشت آماده شده را در یخچال قرار دهید.
بهترین زمان مصرف خورشت ماست24 ساعت پس از استراحت در یخچال میباشد
بهتر است ازظروف مسی برای کوبیدن گوشت استفاده شود و حتی المقدور از ظروف روی به دلیل تغییر در رنگ این غذا استفاده نکنید
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
ابتدا گوشت گردن را با مقداری پیاز ، زردچوبه و آب درون قابلمه گذاشته واجازه دهید با حرارت ملایم پخته شود اواخر پخت به آن نمک اضافه کنید
گوشت پخته شده را به مقدار زیاد بکوبید تا کاملا صاف و یکدست شود و حالت کشدار داشته باشد. سعی كنید گوشت رو به صورت طولی بكوبید تا موقع سرو كردن خورشت كش بیاید
ماست شیرین را از شب قبل در کیسه بگذارید تا آب آن خارج شود سپس ماست چکیده را مورد استفاده قرار دهید.
ماست چکیده، شکر و زرده تخم مرغ را در تابه ریخته و روی شعله ملایم بگذارید .تا جوش بیاید. سپس گوشت کوبیده شده را به مایه جوش آمده اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا کاملا کشدار شوند
در مرحله پایانی نمک، زعفران آب کرده و گلاب را اضافه نموده و هم زدن مواد را ادامه دهید تا زعفران و گلاب به سایر قسمتهای خورش ما برسد. خورشت آماده شده را در یخچال قرار دهید.
بهترین زمان مصرف خورشت ماست24 ساعت پس از استراحت در یخچال میباشد
بهتر است ازظروف مسی برای کوبیدن گوشت استفاده شود و حتی المقدور از ظروف روی به دلیل تغییر در رنگ این غذا استفاده نکنید