خانه » دستور پخت ها » سوپ تره فرنگی و سیب زمینی

سوپ تره فرنگی و سیب زمینی

نویسندهسلنیا
سختیمتوسط

سوپ تره فرنگی و سیب زمینی پیش غذای کلاسیک فرانسوی است که دارای ارزش غذایی بالا بوده و به عنوان وعده اصلی نیز محسوب میشود.

حقایق تغذیه

مقدار در هر وعده
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 23g36%
پروتئین 11g22%

ویتامین C 7%
آهن 9%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی15 دقیقهزمان پخت45 دقیقهکل زمان1 hr
مناسب برای1 نفر

2 فنجان تره فرنگی خرد شده
2 عدد سیب زمینی متوسط خرد شده
1 عدد هویج بزرگ خرد شده
2 قاشق غذاخوری کره
200 گرم قارچ ورقه شده
350 گرم مرغ مکعبی خرد شده
1 قاشق چایخوری زردچوبه
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
2 قاشق غذاخوری آرد
1 پیاله شیر

1

برای تهیه سوپ تره فرنگی،در ابتدا کره را با حرارت کم ذوب میکنیم. سپس تره فرنگی های حلقه حلقه شده را به آن افزوده و بطور مرتب هم میزنیم تا طلایی رنگ شوند.

2

نمک،فلفل،زردچوبه و آب را به مواد افزوده و اجازه میدهیم تا به جوش آیند. هویج وسیب زمینی های خرد شده را اضافه کرده و با حرارت متوسط می پزیم.

3

در تابه ای جدا کره را ذوب کرده و آرد را همراه با کره به مدت 1 دقیقه تفت میدهیم. مواد را آرام آرام به سوپ افزوده و اجازه میدهیم به مدت 30 دقیقه بپزد. میتوان با میکسر مواد سوپ را بخوبی با یکدیگر میکس نمود.

4

15 دقیقه قبل از سرو شیر که به دمای اتاق درآمده را به سوپ افزوده و با جهفری تزیین کرده و سرو میکنیم.
نوش جان

مواد تشکیل دهنده

 2 فنجان تره فرنگی خرد شده
 2 عدد سیب زمینی متوسط خرد شده
 1 عدد هویج بزرگ خرد شده
 2 قاشق غذاخوری کره
 200 گرم قارچ ورقه شده
 350 گرم مرغ مکعبی خرد شده
 1 قاشق چایخوری زردچوبه
 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
 2 قاشق غذاخوری آرد
 1 پیاله شیر

راهنمایی ها

1

برای تهیه سوپ تره فرنگی،در ابتدا کره را با حرارت کم ذوب میکنیم. سپس تره فرنگی های حلقه حلقه شده را به آن افزوده و بطور مرتب هم میزنیم تا طلایی رنگ شوند.

2

نمک،فلفل،زردچوبه و آب را به مواد افزوده و اجازه میدهیم تا به جوش آیند. هویج وسیب زمینی های خرد شده را اضافه کرده و با حرارت متوسط می پزیم.

3

در تابه ای جدا کره را ذوب کرده و آرد را همراه با کره به مدت 1 دقیقه تفت میدهیم. مواد را آرام آرام به سوپ افزوده و اجازه میدهیم به مدت 30 دقیقه بپزد. میتوان با میکسر مواد سوپ را بخوبی با یکدیگر میکس نمود.

4

15 دقیقه قبل از سرو شیر که به دمای اتاق درآمده را به سوپ افزوده و با جهفری تزیین کرده و سرو میکنیم.
نوش جان

سوپ تره فرنگی و سیب زمینی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا