سوپ تره فرنگی و سیب زمینی پیش غذای کلاسیک فرانسوی است که دارای ارزش غذایی بالا بوده و به عنوان وعده اصلی نیز محسوب میشود.
- مقدار در هر وعده
- درصد نیاز روزانه *
- کل چربی 23g36%
- پروتئین 11g22%
- ویتامین C 7%
- آهن 9%
* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.
برای تهیه سوپ تره فرنگی،در ابتدا کره را با حرارت کم ذوب میکنیم. سپس تره فرنگی های حلقه حلقه شده را به آن افزوده و بطور مرتب هم میزنیم تا طلایی رنگ شوند.
نمک،فلفل،زردچوبه و آب را به مواد افزوده و اجازه میدهیم تا به جوش آیند. هویج وسیب زمینی های خرد شده را اضافه کرده و با حرارت متوسط می پزیم.
در تابه ای جدا کره را ذوب کرده و آرد را همراه با کره به مدت 1 دقیقه تفت میدهیم. مواد را آرام آرام به سوپ افزوده و اجازه میدهیم به مدت 30 دقیقه بپزد. میتوان با میکسر مواد سوپ را بخوبی با یکدیگر میکس نمود.
15 دقیقه قبل از سرو شیر که به دمای اتاق درآمده را به سوپ افزوده و با جهفری تزیین کرده و سرو میکنیم.
نوش جان
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
برای تهیه سوپ تره فرنگی،در ابتدا کره را با حرارت کم ذوب میکنیم. سپس تره فرنگی های حلقه حلقه شده را به آن افزوده و بطور مرتب هم میزنیم تا طلایی رنگ شوند.
نمک،فلفل،زردچوبه و آب را به مواد افزوده و اجازه میدهیم تا به جوش آیند. هویج وسیب زمینی های خرد شده را اضافه کرده و با حرارت متوسط می پزیم.
در تابه ای جدا کره را ذوب کرده و آرد را همراه با کره به مدت 1 دقیقه تفت میدهیم. مواد را آرام آرام به سوپ افزوده و اجازه میدهیم به مدت 30 دقیقه بپزد. میتوان با میکسر مواد سوپ را بخوبی با یکدیگر میکس نمود.
15 دقیقه قبل از سرو شیر که به دمای اتاق درآمده را به سوپ افزوده و با جهفری تزیین کرده و سرو میکنیم.
نوش جان