خانه » دستور پخت ها » شیر برنج

شیر برنج

نویسندهنیک آبادی
سختیمبتدی

غذا و یا چاشتی می باشد که آن را در دسته غذاهای حاضری قرار میدهند ؛ شیر برنج را با شیر و برنج پخته و شیره و شکر معمولا میخورند.

حقایق تغذیه

مناسب برای چند نفر 4


مقدار در هر وعده
کالری 220
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 9g14%
چربی های اشباع شده 3g15%
مجموع کربوهیدرات 50g17%
پروتئین 5g10%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی30 دقیقهزمان پخت30 دقیقهکل زمان1 hr
مناسب برای1 نفر

3 فنجان برنج ( ترجیحا نیم دانه )
9 فنجان شیر
شکر
2 قاشق غذاخوری خامه
1 قاشق غذاخوری شیره

1

از شب قبل اندکی برنج را بخیسانید.

2

برنج را در قابلمه ریخته و ۳-۴ لیوان آب روی آن بریزید ، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید.
قابلمه میبایست آنقدر روی شعله بماند که همه آب آن بجز یک یا نصف لیوانش تبخیر شود.

3

بعد از آنکه برنج نرم شد ؛ شیر را به محتویات قابلمه اضافه میکنیم تا برنج کاملا باز شده و مغز پخت شود.

4

پس از اینکه دانه های برنج کاملا باز شدند شکر را در نصف لیوان آب جوش حل کنید و به شیر برنج اضافه نمائید و شیر برنج را مرتب هم بزنید تا شکر در آن حل شود.

5

برای مزه بیشتر شیر برنج ، با توجه به طبع خود میتوانیم از شیره انگور ، گلاب و یا هل استفاده کنیم.

6

بعد از مدتی که هرکدام از این مواد را اضافه کرده باشید ، یک دم کنی تمیز را روی قابلمه بگذارید و حرارت را خاموش کنید.
این موضوع سبب بهتر پخته شدن برنج میشود.

مواد تشکیل دهنده

 3 فنجان برنج ( ترجیحا نیم دانه )
 9 فنجان شیر
 شکر
 2 قاشق غذاخوری خامه
 1 قاشق غذاخوری شیره

راهنمایی ها

1

از شب قبل اندکی برنج را بخیسانید.

2

برنج را در قابلمه ریخته و ۳-۴ لیوان آب روی آن بریزید ، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید.
قابلمه میبایست آنقدر روی شعله بماند که همه آب آن بجز یک یا نصف لیوانش تبخیر شود.

3

بعد از آنکه برنج نرم شد ؛ شیر را به محتویات قابلمه اضافه میکنیم تا برنج کاملا باز شده و مغز پخت شود.

4

پس از اینکه دانه های برنج کاملا باز شدند شکر را در نصف لیوان آب جوش حل کنید و به شیر برنج اضافه نمائید و شیر برنج را مرتب هم بزنید تا شکر در آن حل شود.

5

برای مزه بیشتر شیر برنج ، با توجه به طبع خود میتوانیم از شیره انگور ، گلاب و یا هل استفاده کنیم.

6

بعد از مدتی که هرکدام از این مواد را اضافه کرده باشید ، یک دم کنی تمیز را روی قابلمه بگذارید و حرارت را خاموش کنید.
این موضوع سبب بهتر پخته شدن برنج میشود.

شیر برنج

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا