خانه » دستور پخت ها » ماکارونی مخصوص با پنیر پیتزا

ماکارونی مخصوص با پنیر پیتزا

نویسنده09399974688
سختیمتوسط

آموزش ماکارانی خوشمزه ک غذای زود پز و خوشمزه ای میباشد برای شما عزیزان

حقایق تغذیه

مناسب برای چند نفر ۴

وعده 4


مقدار در هر وعده
کالری 625
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 23g36%
مجموع کربوهیدرات 62g21%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی20 دقیقهزمان پخت50 دقیقهکل زمان1 hr 10 دقیقه
مناسب برای4 Servings

300 گرم ماکارانی
گوشت چرخ کرده
رب گوجه
پیاز
پودر آویشن
پنیر پیتزا ب میزان دلخواه
زردچوبه و نمک و فلفل به مقدار لازم

1

داخل قابلمه ای را از آب پر کنید و مقداری نمک و روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.

2

پس از به جوش آمدن آب، ماکارونی را اضافه کنید و با چنگال کمی هم بزنید تا رشته های ماکارونی به هم نچسبند. میتوانید به دلخواه رشته  های ماکارونی را نصف کنید یا آنها را به طور کامل در آب جوش بریزید. اگر آنها را کامل ریختید و بخشی از ماکارونی بیرون از آب ماند بعد از 30 ثانیه میتوانید به راحتی با فشار کفگیر آنها را به داخل قابلمه فرو ببرید.

3

پس از 5 – 7 دقیقه با آب سرد آبکشی کنید و کناری قرار دهید تا آب اضافی اش برود.

4

پیاز را ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود.

5

وقتی پیاز نرم شد کمی زردچوبه و آویشن به آن اضافه کنید.

6

سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود. اجازه بدهید. 6-8 دقیقه به تفت دادن روی شعله ملایم ادامه دهید تا گوشت کاملاً پخته شود.

7

در ادامه نمک ، فلفل  و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. 2-3 دقیقه تفت بدهید تا رب هم سرخ شود و طعم بهتری پیدا کند.

8

ته قابلمه مقداری روغن بریزید و آن را با سیب زمینی های حلقه شده یا نان بپوشانید. مقداری ماکارونی روی سیب زمینی ها بریزید و روی آن مقداری از مایه بریزید ( 2-3 لایه به همین صورت  ادامه بدهید و داخل قابلمه را پر کنید )و روی هر لایه مقداری پنیر پیتزا به دلخواه اضافه کنید

 

9

لایه آخر را با ماکارونی و روی آن را با پنیر پر کنید ، در قابلمه را بگذارید و با حرارت کم اجازه دهید به مدت 35 – 45 دقیقه ماکارونی دم بکشد.نوش جان

 

مواد تشکیل دهنده

 300 گرم ماکارانی
 گوشت چرخ کرده
 رب گوجه
 پیاز
 پودر آویشن
 پنیر پیتزا ب میزان دلخواه
 زردچوبه و نمک و فلفل به مقدار لازم

راهنمایی ها

1

داخل قابلمه ای را از آب پر کنید و مقداری نمک و روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.

2

پس از به جوش آمدن آب، ماکارونی را اضافه کنید و با چنگال کمی هم بزنید تا رشته های ماکارونی به هم نچسبند. میتوانید به دلخواه رشته  های ماکارونی را نصف کنید یا آنها را به طور کامل در آب جوش بریزید. اگر آنها را کامل ریختید و بخشی از ماکارونی بیرون از آب ماند بعد از 30 ثانیه میتوانید به راحتی با فشار کفگیر آنها را به داخل قابلمه فرو ببرید.

3

پس از 5 – 7 دقیقه با آب سرد آبکشی کنید و کناری قرار دهید تا آب اضافی اش برود.

4

پیاز را ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود.

5

وقتی پیاز نرم شد کمی زردچوبه و آویشن به آن اضافه کنید.

6

سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود. اجازه بدهید. 6-8 دقیقه به تفت دادن روی شعله ملایم ادامه دهید تا گوشت کاملاً پخته شود.

7

در ادامه نمک ، فلفل  و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. 2-3 دقیقه تفت بدهید تا رب هم سرخ شود و طعم بهتری پیدا کند.

8

ته قابلمه مقداری روغن بریزید و آن را با سیب زمینی های حلقه شده یا نان بپوشانید. مقداری ماکارونی روی سیب زمینی ها بریزید و روی آن مقداری از مایه بریزید ( 2-3 لایه به همین صورت  ادامه بدهید و داخل قابلمه را پر کنید )و روی هر لایه مقداری پنیر پیتزا به دلخواه اضافه کنید

 

9

لایه آخر را با ماکارونی و روی آن را با پنیر پر کنید ، در قابلمه را بگذارید و با حرارت کم اجازه دهید به مدت 35 – 45 دقیقه ماکارونی دم بکشد.نوش جان

 

ماکارونی مخصوص با پنیر پیتزا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا