میگو سوخاری یک غذا و پیش غذای لذیذ. میگو غذایی دریایی و لذیذ است که اگر با مقدار کم روغن تهیه شود، دارای ارزش غذایی بالایی می باشد. میتوانید همراه با سس تارتار یا هر نوع سس دلخواه سرو کنید.
- مقدار در هر وعده
- کالری 210
- درصد نیاز روزانه *
- کل چربی 60g93%
- کلسترول 60mg20%
- سدیم 480mg20%
- مجموع کربوهیدرات 20g7%
- فیبر غذایی 1g4%
- قند 2g
* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.
میگو های شسته و پوست کنده را با استفاده از حوله آشپزخانه خشک کرده و با استفاده از نمک و فلفل میپوشانیم.
در کاسه های جداگانه آرد، تخم مرغ و شیر میریزیم. برگ بوی آسیاب شده را با پودر سوخاری یا پودر نان خشک مخلوط میکنیم. همچنین شیر و تخم مرغ را نیز با یکدیگر مخلوط میکنیم.
میگو های خشک شده را ابتدا در ظرف حاوی آرد غلتانده و به ترتیب در تخم مرغ و پس از آن در ظرف حاوی تخم مرغ و شیر میغلتانیم.
تابه را روی حرارت متوسط قرار داده و میگو ها را تا زمانی که به رنگ طلایی درآیند، سوخاری میکنیم. (1 الی 2 دقیقه)
با استفاده از توری، میگوهای سوخاری را از ظرف خارج کرده و روی دستمال قرار میدهیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
برای تهیه سس تارتار، در کاسه ای متوسط سس مایونز، خیارشور رنده شده و باقی مواد را بخوبی با یکدیگر مخلوط کرده تا یکدست شوند.
نوش جان
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
میگو های شسته و پوست کنده را با استفاده از حوله آشپزخانه خشک کرده و با استفاده از نمک و فلفل میپوشانیم.
در کاسه های جداگانه آرد، تخم مرغ و شیر میریزیم. برگ بوی آسیاب شده را با پودر سوخاری یا پودر نان خشک مخلوط میکنیم. همچنین شیر و تخم مرغ را نیز با یکدیگر مخلوط میکنیم.
میگو های خشک شده را ابتدا در ظرف حاوی آرد غلتانده و به ترتیب در تخم مرغ و پس از آن در ظرف حاوی تخم مرغ و شیر میغلتانیم.
تابه را روی حرارت متوسط قرار داده و میگو ها را تا زمانی که به رنگ طلایی درآیند، سوخاری میکنیم. (1 الی 2 دقیقه)
با استفاده از توری، میگوهای سوخاری را از ظرف خارج کرده و روی دستمال قرار میدهیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
برای تهیه سس تارتار، در کاسه ای متوسط سس مایونز، خیارشور رنده شده و باقی مواد را بخوبی با یکدیگر مخلوط کرده تا یکدست شوند.
نوش جان