خانه » دستور پخت ها » میگو سوخاری پاپ کرنی

میگو سوخاری پاپ کرنی

نویسندهسلنیا
سختیمتوسط

میگو سوخاری یک غذا و پیش غذای لذیذ. میگو غذایی دریایی و لذیذ است که اگر با مقدار کم روغن تهیه شود، دارای ارزش غذایی بالایی می باشد. میتوانید همراه با سس تارتار یا هر نوع سس دلخواه سرو کنید.

حقایق تغذیه

مقدار در هر وعده
کالری 210
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 60g93%
کلسترول 60mg20%
سدیم 480mg20%
مجموع کربوهیدرات 20g7%
فیبر غذایی 1g4%
قند 2g

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی15 دقیقهزمان پخت5 دقیقهکل زمان20 دقیقه
مناسب برای1 نفر

میگو سوخاری
1 pt میگو شسته و پاک شده
نمک فلفل سیاه آسیاب شده
1 پیاله آرد همه کاره
2 عدد تخم مرغ زده شده
2 فنجان خرده نان یا پودر سوخاری
1 قاشق غذاخوری برگ بو
2 قاشق غذاخوری شیر
روغن سرخ کردنی
سس تارتار
1 پیاله مایونز
2 قاشق غذاخوری خیار شور رنده شده
1 قاشق غذاخوری جعفری تازه خردشده
1 قاشق چایخوری آبلیمو
1 قاشق چایخوری شکر
فلفل سیاه

1

میگو های شسته و پوست کنده را با استفاده از حوله آشپزخانه خشک کرده و با استفاده از نمک و فلفل میپوشانیم.

2

در کاسه های جداگانه آرد، تخم مرغ و شیر میریزیم. برگ بوی آسیاب شده را با پودر سوخاری یا پودر نان خشک مخلوط میکنیم. همچنین شیر و تخم مرغ را نیز با یکدیگر مخلوط میکنیم.

3

میگو های خشک شده را ابتدا در ظرف حاوی آرد غلتانده و به ترتیب در تخم مرغ و پس از آن در ظرف حاوی تخم مرغ و شیر میغلتانیم.

4

تابه را روی حرارت متوسط قرار داده و میگو ها را تا زمانی که به رنگ طلایی درآیند، سوخاری میکنیم. (1 الی 2 دقیقه)

5

با استفاده از توری، میگوهای سوخاری را از ظرف خارج کرده و روی دستمال قرار میدهیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود.

سس تارتار
6

برای تهیه سس تارتار، در کاسه ای متوسط سس مایونز، خیارشور رنده شده و باقی مواد را بخوبی با یکدیگر مخلوط کرده تا یکدست شوند.
نوش جان

مواد تشکیل دهنده

میگو سوخاری
 1 pt میگو شسته و پاک شده
 نمک فلفل سیاه آسیاب شده
 1 پیاله آرد همه کاره
 2 عدد تخم مرغ زده شده
 2 فنجان خرده نان یا پودر سوخاری
 1 قاشق غذاخوری برگ بو
 2 قاشق غذاخوری شیر
 روغن سرخ کردنی
سس تارتار
 1 پیاله مایونز
 2 قاشق غذاخوری خیار شور رنده شده
 1 قاشق غذاخوری جعفری تازه خردشده
 1 قاشق چایخوری آبلیمو
 1 قاشق چایخوری شکر
 فلفل سیاه

راهنمایی ها

1

میگو های شسته و پوست کنده را با استفاده از حوله آشپزخانه خشک کرده و با استفاده از نمک و فلفل میپوشانیم.

2

در کاسه های جداگانه آرد، تخم مرغ و شیر میریزیم. برگ بوی آسیاب شده را با پودر سوخاری یا پودر نان خشک مخلوط میکنیم. همچنین شیر و تخم مرغ را نیز با یکدیگر مخلوط میکنیم.

3

میگو های خشک شده را ابتدا در ظرف حاوی آرد غلتانده و به ترتیب در تخم مرغ و پس از آن در ظرف حاوی تخم مرغ و شیر میغلتانیم.

4

تابه را روی حرارت متوسط قرار داده و میگو ها را تا زمانی که به رنگ طلایی درآیند، سوخاری میکنیم. (1 الی 2 دقیقه)

5

با استفاده از توری، میگوهای سوخاری را از ظرف خارج کرده و روی دستمال قرار میدهیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود.

سس تارتار
6

برای تهیه سس تارتار، در کاسه ای متوسط سس مایونز، خیارشور رنده شده و باقی مواد را بخوبی با یکدیگر مخلوط کرده تا یکدست شوند.
نوش جان

میگو سوخاری پاپ کرنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا