خانه » دستور پخت ها » پاستای چیزبرگز

پاستای چیزبرگز

نویسندهسلنیا
سختیمتوسط

پاستای چیزبرگر تهیه شده از پاستا همراه با پنیر وعده ای لذیذ و آسان که میتوان براحتی در مدت زمانی کوتاه تهیه و نوش جان کرد.
میتوان همراه با سس سس کچاپ نیز تهیه نمود اما استفاده از گوجه های تازه خرد شده مفیدتر و سالم تر است.

حقایق تغذیه

مناسب برای چند نفر 2

وعده 1


مقدار در هر وعده
کالری 569
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 15.7g25%
کلسترول 97.8mg33%
سدیم 603.5mg26%
مجموع کربوهیدرات 65.5g22%
فیبر غذایی 4.3g18%
قند 4.2g
پروتئین 44.5g89%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی10 دقیقهزمان پخت25 دقیقهکل زمان35 دقیقه
مناسب برای1 نفر

455 گرم گوشت چرخ شده
1 عدد پیاز خرد شده
2 عدد گوجه تازه خرد شده
2 قاشق غذاخوری رب گوجه
پاپریکا
پودر پیاز
پودر سیر
پودر خردل
300 گرم پاستای پنه (نوع دلخواه دیگر)
4 فنجان آب مرغ
23 قاشق چایخوری خیارشور خرد شده
120 گرم پنیر چدار
نمک،فلفل،جعفری خرد شده

1

برای تهیه پاستای چیزبرگر،ابتدا ادویه ها شامل پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز و خردل را در کاسه ای باهم مخلوط میکنیم.

2

تابه را روی حرارت قرار میدهیم و پیاز خرد شده را همراه با گوشت چرخ کرده بخوبی تفت میدهیم تا قهوه ای رنگ شد.
سپس ادویه ها را همراه با رب گوجه و گوجه های خرد شده به آن اضافه میکنیم.

3

پاستای پنه یا هر نوع دلخواه دیگر را همراه با آب مرغ به مواد اضافه کرده و به مدت 10 الی 12 دقیقه با درب بسته میپزیم.

4

پس از پخت پاستا و غلیظ شدن مواد، درب قابلمه را باز کرده خیارشورهای خرد شده را همراه با پنیر چدار به پاستا اضافه کرده بخوبی هم میزنیم تا پنیر آب شود.

5

پاستا را همراه با جعفری تازه خرد شده تزیین کرده و نوش جان کنید.

مواد تشکیل دهنده

 455 گرم گوشت چرخ شده
 1 عدد پیاز خرد شده
 2 عدد گوجه تازه خرد شده
 2 قاشق غذاخوری رب گوجه
 پاپریکا
 پودر پیاز
 پودر سیر
 پودر خردل
 300 گرم پاستای پنه (نوع دلخواه دیگر)
 4 فنجان آب مرغ
 23 قاشق چایخوری خیارشور خرد شده
 120 گرم پنیر چدار
 نمک،فلفل،جعفری خرد شده

راهنمایی ها

1

برای تهیه پاستای چیزبرگر،ابتدا ادویه ها شامل پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز و خردل را در کاسه ای باهم مخلوط میکنیم.

2

تابه را روی حرارت قرار میدهیم و پیاز خرد شده را همراه با گوشت چرخ کرده بخوبی تفت میدهیم تا قهوه ای رنگ شد.
سپس ادویه ها را همراه با رب گوجه و گوجه های خرد شده به آن اضافه میکنیم.

3

پاستای پنه یا هر نوع دلخواه دیگر را همراه با آب مرغ به مواد اضافه کرده و به مدت 10 الی 12 دقیقه با درب بسته میپزیم.

4

پس از پخت پاستا و غلیظ شدن مواد، درب قابلمه را باز کرده خیارشورهای خرد شده را همراه با پنیر چدار به پاستا اضافه کرده بخوبی هم میزنیم تا پنیر آب شود.

5

پاستا را همراه با جعفری تازه خرد شده تزیین کرده و نوش جان کنید.

پاستای چیزبرگز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا