پاستای چیزبرگر تهیه شده از پاستا همراه با پنیر وعده ای لذیذ و آسان که میتوان براحتی در مدت زمانی کوتاه تهیه و نوش جان کرد.
میتوان همراه با سس سس کچاپ نیز تهیه نمود اما استفاده از گوجه های تازه خرد شده مفیدتر و سالم تر است.
مناسب برای چند نفر 2
وعده 1
- مقدار در هر وعده
- کالری 569
- درصد نیاز روزانه *
- کل چربی 15.7g25%
- کلسترول 97.8mg33%
- سدیم 603.5mg26%
- مجموع کربوهیدرات 65.5g22%
- فیبر غذایی 4.3g18%
- قند 4.2g
- پروتئین 44.5g89%
* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.
برای تهیه پاستای چیزبرگر،ابتدا ادویه ها شامل پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز و خردل را در کاسه ای باهم مخلوط میکنیم.
تابه را روی حرارت قرار میدهیم و پیاز خرد شده را همراه با گوشت چرخ کرده بخوبی تفت میدهیم تا قهوه ای رنگ شد.
سپس ادویه ها را همراه با رب گوجه و گوجه های خرد شده به آن اضافه میکنیم.
پاستای پنه یا هر نوع دلخواه دیگر را همراه با آب مرغ به مواد اضافه کرده و به مدت 10 الی 12 دقیقه با درب بسته میپزیم.
پس از پخت پاستا و غلیظ شدن مواد، درب قابلمه را باز کرده خیارشورهای خرد شده را همراه با پنیر چدار به پاستا اضافه کرده بخوبی هم میزنیم تا پنیر آب شود.
پاستا را همراه با جعفری تازه خرد شده تزیین کرده و نوش جان کنید.
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
برای تهیه پاستای چیزبرگر،ابتدا ادویه ها شامل پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز و خردل را در کاسه ای باهم مخلوط میکنیم.
تابه را روی حرارت قرار میدهیم و پیاز خرد شده را همراه با گوشت چرخ کرده بخوبی تفت میدهیم تا قهوه ای رنگ شد.
سپس ادویه ها را همراه با رب گوجه و گوجه های خرد شده به آن اضافه میکنیم.
پاستای پنه یا هر نوع دلخواه دیگر را همراه با آب مرغ به مواد اضافه کرده و به مدت 10 الی 12 دقیقه با درب بسته میپزیم.
پس از پخت پاستا و غلیظ شدن مواد، درب قابلمه را باز کرده خیارشورهای خرد شده را همراه با پنیر چدار به پاستا اضافه کرده بخوبی هم میزنیم تا پنیر آب شود.
پاستا را همراه با جعفری تازه خرد شده تزیین کرده و نوش جان کنید.