یک دسر بسیار خوشمزه و خوشگل
برنج را با آب سرد شستشو می دهیم و اجازه میدیم آبش خارج بشه .
در یک کاسه کوچک زعفران را با سه قاشق غذا خوری آب داغ مخلوط میکنیم
دریک کاسه ی کوچک جداگانه گلاب را بر روی بادام ها میریزیم و اجازه میدهیم خیس بخورد
برنج را با آب وشکر و می جوشانیم .
دما را کم میکنیم و برای 25 دقیقه در قابلمه را میگذاریم و اجازه میدهیم پخته شود سپس زعفران دم کشیده را به آن اضافه میکنیم
نشاسته ذرت را باکمی آب مخلوط میکنیم تا یکنواخت شود
سپس به برنج پخته شده اضافه میکنیم و اجازه میدهیم بجوشد تا سفت تر شود
(اگر زیادی سفت شد کمی آب اضافه کنین تا رقیق تر شود) داخل ظرف موردنظر برای سرو بریزید و
برای دیزاین میتونین از پسته نعنا یا گیلاس استفاده کنین
وعده 4
* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.