خانه » دستور پخت ها » چیزکیک نیویوروکی

چیزکیک نیویوروکی

نویسندهسلنیا
سختیمتوسط

چیزکیک نیویورکی لایه ای تشکیل شده از یک لایه بیسکویت و یک لایه خامه ای که به عنوان دسری و عصرانه ای لذیذ میتوان در منزل تهیه نمود.

حقایق تغذیه

مناسب برای چند نفر 2

وعده 1


مقدار در هر وعده
کالری 549
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 41g64%
مجموع کربوهیدرات 37g13%
فیبر غذایی 1g4%
قند 25g
پروتئین 11g22%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی20 دقیقهزمان پخت1 hr 10 دقیقهکل زمان1 hr 30 دقیقه
مناسب برای1 نفر

پایه چیزکیک
140 گرم بیسکویت دایجستیو خرد شده
85 گرم کره
1 قاشق غذاخوری شکر
لایه داخلی
900 گرم پنیر فیلادلفیا
250 گرم شکر
3 قاشق غذاخوری آرد ساده
عصاره وانیل
2 قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده
آبلیمو
3 عدد تخم مرغ بزرگ
1 عدد زرده تخم مرغ
رویه چیز کیک
142 ml خامه ترش
1 قاشق چایخوری شکر
1 قاشق چایخوری آبلیمو

پایه چیز کیک
1

ابتدا قالب چیز کیک را همانند شکل با فویل آلومینیومی میپوشانیم به نحوی که دیواره های آن کاملا پوشانده شود.

2

برای تهیه پایه چیز کیک، 85 گرم کره نرم شده را با 140 گرم بیسکویت دایجستیو خرد شده و 1 قاشق غذاخوری شکر مخلوط کرده و کف قالب را پر میکنیم. بهتر است پایه چیز کیک را با استفاده از سطحی صاف فشرده کنیم. مواد را به مدت 10 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد پخته و خنک میکنیم.

لایه داخلی چیز کیک
3

900 گرم پنیر پرچرب را با استفاده از میکسر با سرعت متوسط هم میزنیم تا حالا خامه ای پیدا کند.

4

سرعت را کم کرده و 250 گرم شکر را آرام آرام به مخلوط اضافه میکنیم. سپس 3 قاشق غذاخوری آرد، نمک، یک و نیم قاشق چایخوری عصاره وانیل، پوست لیموی رنده شده، آبلیمو را به همراه تخم مرغ ها و زرده تخم مرغ به مواد افزوده و بخوبی ترکیب میکنیم.

5

لایه داخلی قالب را چرب کرده و مواد داخلی چیز کیک را روی پایه بیسکویتی میریزیم.

6

چیز کیک را به مدت 45 دقیقه در فر با دمای 110 درجه سانتی گراد قرار میدهیم. پس از پخت کامل ، چیز کیک را به مدت 2 ساعت در فر با درب باز خنک میکنیم.

رویه چیزکیک
7

خامه ترش را به همراه شکر و آبلیمو مخلوط میکنیم و روی چیز کیک خنک شده ریخته و به مدت 8 ساعت در فریز قرار میدهیم تا فرم بگیرد.
چیز کیک را از قالب جدا کرده برش داده و نوش جان کنید.

مواد تشکیل دهنده

پایه چیزکیک
 140 گرم بیسکویت دایجستیو خرد شده
 85 گرم کره
 1 قاشق غذاخوری شکر
لایه داخلی
 900 گرم پنیر فیلادلفیا
 250 گرم شکر
 3 قاشق غذاخوری آرد ساده
 عصاره وانیل
 2 قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده
 آبلیمو
 3 عدد تخم مرغ بزرگ
 1 عدد زرده تخم مرغ
رویه چیز کیک
 142 ml خامه ترش
 1 قاشق چایخوری شکر
 1 قاشق چایخوری آبلیمو

راهنمایی ها

پایه چیز کیک
1

ابتدا قالب چیز کیک را همانند شکل با فویل آلومینیومی میپوشانیم به نحوی که دیواره های آن کاملا پوشانده شود.

2

برای تهیه پایه چیز کیک، 85 گرم کره نرم شده را با 140 گرم بیسکویت دایجستیو خرد شده و 1 قاشق غذاخوری شکر مخلوط کرده و کف قالب را پر میکنیم. بهتر است پایه چیز کیک را با استفاده از سطحی صاف فشرده کنیم. مواد را به مدت 10 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد پخته و خنک میکنیم.

لایه داخلی چیز کیک
3

900 گرم پنیر پرچرب را با استفاده از میکسر با سرعت متوسط هم میزنیم تا حالا خامه ای پیدا کند.

4

سرعت را کم کرده و 250 گرم شکر را آرام آرام به مخلوط اضافه میکنیم. سپس 3 قاشق غذاخوری آرد، نمک، یک و نیم قاشق چایخوری عصاره وانیل، پوست لیموی رنده شده، آبلیمو را به همراه تخم مرغ ها و زرده تخم مرغ به مواد افزوده و بخوبی ترکیب میکنیم.

5

لایه داخلی قالب را چرب کرده و مواد داخلی چیز کیک را روی پایه بیسکویتی میریزیم.

6

چیز کیک را به مدت 45 دقیقه در فر با دمای 110 درجه سانتی گراد قرار میدهیم. پس از پخت کامل ، چیز کیک را به مدت 2 ساعت در فر با درب باز خنک میکنیم.

رویه چیزکیک
7

خامه ترش را به همراه شکر و آبلیمو مخلوط میکنیم و روی چیز کیک خنک شده ریخته و به مدت 8 ساعت در فریز قرار میدهیم تا فرم بگیرد.
چیز کیک را از قالب جدا کرده برش داده و نوش جان کنید.

چیزکیک نیویوروکی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا