خانه » دستور پخت ها » کیک توت فرنگی فرانسوی

کیک توت فرنگی فرانسوی

نویسندهسلنیا
سختیمتوسط

کیک توت فرنگی فرانسوی، کیکی با لایه رویی ترد و مغز کاستارد مانند است که میتوان با استفاده از مواد اولیه اکثر کیک ها بهمراه توتوفرنگی های تازه خرد شده، تهیه نمود.

حقایق تغذیه

مناسب برای چند نفر 5

وعده 1


مقدار در هر وعده
کالری 487
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 17g27%
کلسترول 103mg35%
سدیم 308mg13%
پتاسیم 333mg10%
مجموع کربوهیدرات 78g26%
فیبر غذایی 1g4%
قند 55g
پروتئین 8g16%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی10 دقیقهزمان پخت45 دقیقهکل زمان55 دقیقه
مناسب برای1 نفر

1 عدد کره
شکر
2 عدد تخم مرغ بزرگ
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
آرد همه
بکینگ پودر
نمک
6 fl oz ماست یونانی
توت فرنگی

1

برای تهیه کیک توت فرنگی، شکر و کره به دمای اتاق رسیده را با استفاده از همزن برقی بخوبی مخلوط میکنیم.

2

تخم مرغ ها را تک تک به مخلوط اضافه کرده و همراه با عصاره وانیل با مواد بخوبی مخلوط میکنیم.

3

در کاسه ای جداگانه مواد خشک را با یکدیگر مخلوط میکنیم. نیمی از مواد خشک را با مواد تر مخلوط میکنیم و با نیمی از ماست یونانی با استفاده از همزن دستی هم میزنیم. باقی مواد خشک و ماست را نیز به همین ترتیب اضافه میکنیم.
2 فنجان توت فرنگی خرد شده را نیز اضافه کرده و بااستفاده از کفگیر مخلوط میکنیم.

4

قالب موردنظر را چرب کرده مواد آماده شده کیک را در قالب ریخته و باقی توت فرنگی را همراه با یک چهارم فنجان شکر روی کیک ریخته و با دمای 350 درجه به مدت 35 الی 45 دقیقه میپزیم تا برنگ طلایی روشن دربیاید.

5

30 دقیقه زمان میدهیم تا کیک بخوبی خنک شود. همراه با بستنی وانیلی یا خامه فرم گرفته نوش جان کنید.

مواد تشکیل دهنده

 1 عدد کره
 شکر
 2 عدد تخم مرغ بزرگ
 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
 آرد همه
 بکینگ پودر
 نمک
 6 fl oz ماست یونانی
 توت فرنگی

راهنمایی ها

1

برای تهیه کیک توت فرنگی، شکر و کره به دمای اتاق رسیده را با استفاده از همزن برقی بخوبی مخلوط میکنیم.

2

تخم مرغ ها را تک تک به مخلوط اضافه کرده و همراه با عصاره وانیل با مواد بخوبی مخلوط میکنیم.

3

در کاسه ای جداگانه مواد خشک را با یکدیگر مخلوط میکنیم. نیمی از مواد خشک را با مواد تر مخلوط میکنیم و با نیمی از ماست یونانی با استفاده از همزن دستی هم میزنیم. باقی مواد خشک و ماست را نیز به همین ترتیب اضافه میکنیم.
2 فنجان توت فرنگی خرد شده را نیز اضافه کرده و بااستفاده از کفگیر مخلوط میکنیم.

4

قالب موردنظر را چرب کرده مواد آماده شده کیک را در قالب ریخته و باقی توت فرنگی را همراه با یک چهارم فنجان شکر روی کیک ریخته و با دمای 350 درجه به مدت 35 الی 45 دقیقه میپزیم تا برنگ طلایی روشن دربیاید.

5

30 دقیقه زمان میدهیم تا کیک بخوبی خنک شود. همراه با بستنی وانیلی یا خامه فرم گرفته نوش جان کنید.

کیک توت فرنگی فرانسوی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا