کیک توت فرنگی فرانسوی، کیکی با لایه رویی ترد و مغز کاستارد مانند است که میتوان با استفاده از مواد اولیه اکثر کیک ها بهمراه توتوفرنگی های تازه خرد شده، تهیه نمود.
مناسب برای چند نفر 5
وعده 1
- مقدار در هر وعده
- کالری 487
- درصد نیاز روزانه *
- کل چربی 17g27%
- کلسترول 103mg35%
- سدیم 308mg13%
- پتاسیم 333mg10%
- مجموع کربوهیدرات 78g26%
- فیبر غذایی 1g4%
- قند 55g
- پروتئین 8g16%
* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.
برای تهیه کیک توت فرنگی، شکر و کره به دمای اتاق رسیده را با استفاده از همزن برقی بخوبی مخلوط میکنیم.
تخم مرغ ها را تک تک به مخلوط اضافه کرده و همراه با عصاره وانیل با مواد بخوبی مخلوط میکنیم.
در کاسه ای جداگانه مواد خشک را با یکدیگر مخلوط میکنیم. نیمی از مواد خشک را با مواد تر مخلوط میکنیم و با نیمی از ماست یونانی با استفاده از همزن دستی هم میزنیم. باقی مواد خشک و ماست را نیز به همین ترتیب اضافه میکنیم.
2 فنجان توت فرنگی خرد شده را نیز اضافه کرده و بااستفاده از کفگیر مخلوط میکنیم.
قالب موردنظر را چرب کرده مواد آماده شده کیک را در قالب ریخته و باقی توت فرنگی را همراه با یک چهارم فنجان شکر روی کیک ریخته و با دمای 350 درجه به مدت 35 الی 45 دقیقه میپزیم تا برنگ طلایی روشن دربیاید.
30 دقیقه زمان میدهیم تا کیک بخوبی خنک شود. همراه با بستنی وانیلی یا خامه فرم گرفته نوش جان کنید.
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
برای تهیه کیک توت فرنگی، شکر و کره به دمای اتاق رسیده را با استفاده از همزن برقی بخوبی مخلوط میکنیم.
تخم مرغ ها را تک تک به مخلوط اضافه کرده و همراه با عصاره وانیل با مواد بخوبی مخلوط میکنیم.
در کاسه ای جداگانه مواد خشک را با یکدیگر مخلوط میکنیم. نیمی از مواد خشک را با مواد تر مخلوط میکنیم و با نیمی از ماست یونانی با استفاده از همزن دستی هم میزنیم. باقی مواد خشک و ماست را نیز به همین ترتیب اضافه میکنیم.
2 فنجان توت فرنگی خرد شده را نیز اضافه کرده و بااستفاده از کفگیر مخلوط میکنیم.
قالب موردنظر را چرب کرده مواد آماده شده کیک را در قالب ریخته و باقی توت فرنگی را همراه با یک چهارم فنجان شکر روی کیک ریخته و با دمای 350 درجه به مدت 35 الی 45 دقیقه میپزیم تا برنگ طلایی روشن دربیاید.
30 دقیقه زمان میدهیم تا کیک بخوبی خنک شود. همراه با بستنی وانیلی یا خامه فرم گرفته نوش جان کنید.