مواد لازم برای تهیه ی دو نفر است
کمه را با چنگال خوب هم بزنید و کمی نمک به آن اضافه کنید. سپس دو عدد تخم مرغ داخل آن بریزید و 5 دقیقه با چنگال هم بزنید تا تخم مرغ کاملا با کمه یکدست شود.
پس از آن آب را کم کم به مخلوط کمه و تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا رقیق شود و دوغ غلیظی بدست بیاید.
قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد پیاز را داخلش سرخ کنید.
پوست گوجه ها را بگیرید و گوجه ها را ریز خرد کنید و یا رنده کنید.بعد به پیاز تفت داده شده اضافه کنید و با حرارت کم به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا آب گوجه ها کشیده و پخته شوند.
نمک ، فلفل و زرد چوبه را هم به همراه نعنا به گوجه اضافه کنید و کمی سرخ کنید.
در این مرحله مایه ماست را اضافه کنید و تند تند هم بزنید تا مایع به جوش بیاید و ماست نبرد.
وقتی مایه ماست به جوش امد ، بعد از یکی دو جوش آن را از روی حرارت بردارید. غلظت آن باید شبیه به یک دوغ غلیظ باشد.
برای سرو ، نان کاک را داخل کاسه ای خرد کنید و مقداری از کمه را روی نان ها بریزید و به اصطلاح تلیت کنید و در کنار پیاز و سبزی میل کنید.
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
کمه را با چنگال خوب هم بزنید و کمی نمک به آن اضافه کنید. سپس دو عدد تخم مرغ داخل آن بریزید و 5 دقیقه با چنگال هم بزنید تا تخم مرغ کاملا با کمه یکدست شود.
پس از آن آب را کم کم به مخلوط کمه و تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا رقیق شود و دوغ غلیظی بدست بیاید.
قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد پیاز را داخلش سرخ کنید.
پوست گوجه ها را بگیرید و گوجه ها را ریز خرد کنید و یا رنده کنید.بعد به پیاز تفت داده شده اضافه کنید و با حرارت کم به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا آب گوجه ها کشیده و پخته شوند.
نمک ، فلفل و زرد چوبه را هم به همراه نعنا به گوجه اضافه کنید و کمی سرخ کنید.
در این مرحله مایه ماست را اضافه کنید و تند تند هم بزنید تا مایع به جوش بیاید و ماست نبرد.
وقتی مایه ماست به جوش امد ، بعد از یکی دو جوش آن را از روی حرارت بردارید. غلظت آن باید شبیه به یک دوغ غلیظ باشد.
برای سرو ، نان کاک را داخل کاسه ای خرد کنید و مقداری از کمه را روی نان ها بریزید و به اصطلاح تلیت کنید و در کنار پیاز و سبزی میل کنید.