یک غذای خوشمزه هندی
در یک تابه همه ی ادویه جات (گرام ماسالا، کاری، پاپریکا، زیره سبز و فلفل قرمز) را به مدت 2 دقیقه بر روی حرات ملایم در روغن زیتون تفت دهید.
حالا سبزیجات را به ادویه ها اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه دیگر هم تفت دهید، سپس یک لیوان آب را با پودر سیر و پودر زنجبیل ترکیب کرده و به آن ها اضافه کنید و بگذارید 10 دقیقه بجوشد تا مواد پخته و نرم شوند. از روی حرارت بردارید و بگذارید بماند تا کمی سرد شود.
خمیر یوفکا یا نان لواش را در اندازه ی 15*15 ببرید و از مواد سمبوسه لای آن ها گذاشته و بپیچید.
اگر می خواهید که سمبوسه ها رژیمی و بدون روغن باشند، آن ها را در سینی فر بچینید و هر طرف شان را به مدت 8 دقیقه در دمای 375 درجه فارنهایت (190 سانتیگراد) سرخ کنید.
همچنین می توانید روغن کنجد را در یک تابه بزرگ بریزید تا داغ شود و سپس سمبوسه ها را در آن سرخ کنید.
سمبوسه های هندی شما آماده هستند، آن ها را در ظرفی بچینید و با سس گوجه فرنگی تند و سس مایونز گیاهی سرو کنید.
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
در یک تابه همه ی ادویه جات (گرام ماسالا، کاری، پاپریکا، زیره سبز و فلفل قرمز) را به مدت 2 دقیقه بر روی حرات ملایم در روغن زیتون تفت دهید.
حالا سبزیجات را به ادویه ها اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه دیگر هم تفت دهید، سپس یک لیوان آب را با پودر سیر و پودر زنجبیل ترکیب کرده و به آن ها اضافه کنید و بگذارید 10 دقیقه بجوشد تا مواد پخته و نرم شوند. از روی حرارت بردارید و بگذارید بماند تا کمی سرد شود.
خمیر یوفکا یا نان لواش را در اندازه ی 15*15 ببرید و از مواد سمبوسه لای آن ها گذاشته و بپیچید.
اگر می خواهید که سمبوسه ها رژیمی و بدون روغن باشند، آن ها را در سینی فر بچینید و هر طرف شان را به مدت 8 دقیقه در دمای 375 درجه فارنهایت (190 سانتیگراد) سرخ کنید.
همچنین می توانید روغن کنجد را در یک تابه بزرگ بریزید تا داغ شود و سپس سمبوسه ها را در آن سرخ کنید.
سمبوسه های هندی شما آماده هستند، آن ها را در ظرفی بچینید و با سس گوجه فرنگی تند و سس مایونز گیاهی سرو کنید.