خانه » دستور پخت ها » پاکوره هندی

پاکوره هندی

نویسندهامین رضا امیرحسنی
سختیمتوسط

عجب غذایی

زمان آماده سازی10 دقیقهزمان پخت10 دقیقهکل زمان20 دقیقه
مناسب برای1 نفر

1 پیاله نخود خام
2 قاشق غذاخوری زیره سبز
2 قاشق چایخوری خردل
1 قاشق چایخوری دونه رازیانه
2 قاشق چایخوری پودر کاری
2 فنجان آب
نمک و فلفل سیاه
3 فنجان سبزیجات خورد شده هویج بروکلی نخود سبز کدو تنبل
روغن کنجد برای سرخ کردن

1

نخود خیس خورده را به همراه سبزیجات خرد شده، ادویه جات و آب درون یک غذا ساز بریزید و خوب با هم ترکیب کنید تا خمیری به دست آید.

روغن کنجد را در یک تابه بریزید و داغ کنید، مقداری از این خمیر را بردارید به صورت توپ یا هر شکل دلخواه در آورده و در روغن سرخ کنید. (حداقل باید 3 سانتمیتر روغن بر روی پاکوره قرار بگیرد و هر طرف آن ها را حدود 2 تا 3 دقیقه باید سرخ کنید.)

پاکوره های هندی آماده هستند، آن ها را در ظرفی بچینید و با سس مخصوص پکوره هندی (ماست گیاهی و خیار و نعناع) سرو کنید.

مواد تشکیل دهنده

 1 پیاله نخود خام
 2 قاشق غذاخوری زیره سبز
 2 قاشق چایخوری خردل
 1 قاشق چایخوری دونه رازیانه
 2 قاشق چایخوری پودر کاری
 2 فنجان آب
 نمک و فلفل سیاه
 3 فنجان سبزیجات خورد شده هویج بروکلی نخود سبز کدو تنبل
 روغن کنجد برای سرخ کردن

راهنمایی ها

1

نخود خیس خورده را به همراه سبزیجات خرد شده، ادویه جات و آب درون یک غذا ساز بریزید و خوب با هم ترکیب کنید تا خمیری به دست آید.

روغن کنجد را در یک تابه بریزید و داغ کنید، مقداری از این خمیر را بردارید به صورت توپ یا هر شکل دلخواه در آورده و در روغن سرخ کنید. (حداقل باید 3 سانتمیتر روغن بر روی پاکوره قرار بگیرد و هر طرف آن ها را حدود 2 تا 3 دقیقه باید سرخ کنید.)

پاکوره های هندی آماده هستند، آن ها را در ظرفی بچینید و با سس مخصوص پکوره هندی (ماست گیاهی و خیار و نعناع) سرو کنید.

پاکوره هندی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا