خانه » دستور پخت ها » ته چین مرغ زعفرانی

ته چین مرغ زعفرانی

نویسندهبهرام محمدی
سختیمتوسط

ته چین مرغ زعفرانی یک وعده ی غذایی سالم و بی نظیر

حقایق تغذیه

مناسب برای چند نفر 3

وعده 3

زمان آماده سازی30 دقیقهزمان پخت1 hrکل زمان2 ساعت
مناسب برای3 Servings

2 قاشق غذاخوری زرشک
2 عدد زرده تخم مرغ
1 قاشق چایخوری زعفران آسیاب شده
نمک و فلفل
4 قاشق غذاخوری کره آب شده
2 قاشق غذاخوری ماست چکیده ترش
250 گرم مرغ
1 کیلوگرم برنج

1

گوشت مرغ را با مقداری آب و نمک و ادویه آبپز کنید. هنگامی که مرغ پخته شد و حدود یک استکان آب از قابلمه باقی ماند، آب مرغ را جدا کرده و پس از درآوردن استخوانهای آن، مرغ را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید.

2

عفران را در مقدار کمی آب گرم حل کنید و آن را با یک زرده تخم مرغ، ماست و مقدار کمی نمک و فلفل مخلوط کنید؛ مرغ پخته شده را حداقل به مدت سه تا چهار ساعت در مخلوط ماست بخوابانید و داخل یخچال بگذارید.

3

برنجی را که از قبل خیس کرده‌اید، بجوشانید و آبکش کنید.

4

یک عدد زرده تخم مرغ، ۱۵۰ گرم روغن و نصف مخلوط ماستی را که مرغ را در آن خوابانده بودید، با دو تا سه کفگیر برنج مخلوط کنید و در ته دیگ یا قابلمه بریزید و با ته قاشق آن را صاف کنید.

5

آب مرغ را با یک قاشق چایخوری زعفران مخلوط کنید و روی برنج بریزید. سطح برنج را با کفگیر کمی فشار دهید تا برنج کمی فشرده شود.

6

باقیمانده مخلوط ماست را روی برنج بریزید. سه تا چهار قاشق غذا خوری روغن را ذوب کنید و روی برنج بریزید و آن را دم کنید.

7

بعد از یک و نیم ساعت ته چین آماده است. پس از دم کشیدن، به سرعت قابلمه را در دیس وارونه کنید تا ته چین به شکل قالبی خارج شود. زرشک را شسته و در روغن تفت دهید و روی ته چین را با زرشک خلال پسته و بادام تزئین کنید.

مواد تشکیل دهنده

 2 قاشق غذاخوری زرشک
 2 عدد زرده تخم مرغ
 1 قاشق چایخوری زعفران آسیاب شده
 نمک و فلفل
 4 قاشق غذاخوری کره آب شده
 2 قاشق غذاخوری ماست چکیده ترش
 250 گرم مرغ
 1 کیلوگرم برنج

راهنمایی ها

1

گوشت مرغ را با مقداری آب و نمک و ادویه آبپز کنید. هنگامی که مرغ پخته شد و حدود یک استکان آب از قابلمه باقی ماند، آب مرغ را جدا کرده و پس از درآوردن استخوانهای آن، مرغ را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید.

2

عفران را در مقدار کمی آب گرم حل کنید و آن را با یک زرده تخم مرغ، ماست و مقدار کمی نمک و فلفل مخلوط کنید؛ مرغ پخته شده را حداقل به مدت سه تا چهار ساعت در مخلوط ماست بخوابانید و داخل یخچال بگذارید.

3

برنجی را که از قبل خیس کرده‌اید، بجوشانید و آبکش کنید.

4

یک عدد زرده تخم مرغ، ۱۵۰ گرم روغن و نصف مخلوط ماستی را که مرغ را در آن خوابانده بودید، با دو تا سه کفگیر برنج مخلوط کنید و در ته دیگ یا قابلمه بریزید و با ته قاشق آن را صاف کنید.

5

آب مرغ را با یک قاشق چایخوری زعفران مخلوط کنید و روی برنج بریزید. سطح برنج را با کفگیر کمی فشار دهید تا برنج کمی فشرده شود.

6

باقیمانده مخلوط ماست را روی برنج بریزید. سه تا چهار قاشق غذا خوری روغن را ذوب کنید و روی برنج بریزید و آن را دم کنید.

7

بعد از یک و نیم ساعت ته چین آماده است. پس از دم کشیدن، به سرعت قابلمه را در دیس وارونه کنید تا ته چین به شکل قالبی خارج شود. زرشک را شسته و در روغن تفت دهید و روی ته چین را با زرشک خلال پسته و بادام تزئین کنید.

ته چین مرغ زعفرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا