ته چین مرغ زعفرانی یک وعده ی غذایی سالم و بی نظیر
مناسب برای چند نفر 3
وعده 3
گوشت مرغ را با مقداری آب و نمک و ادویه آبپز کنید. هنگامی که مرغ پخته شد و حدود یک استکان آب از قابلمه باقی ماند، آب مرغ را جدا کرده و پس از درآوردن استخوانهای آن، مرغ را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید.
عفران را در مقدار کمی آب گرم حل کنید و آن را با یک زرده تخم مرغ، ماست و مقدار کمی نمک و فلفل مخلوط کنید؛ مرغ پخته شده را حداقل به مدت سه تا چهار ساعت در مخلوط ماست بخوابانید و داخل یخچال بگذارید.
برنجی را که از قبل خیس کردهاید، بجوشانید و آبکش کنید.
یک عدد زرده تخم مرغ، ۱۵۰ گرم روغن و نصف مخلوط ماستی را که مرغ را در آن خوابانده بودید، با دو تا سه کفگیر برنج مخلوط کنید و در ته دیگ یا قابلمه بریزید و با ته قاشق آن را صاف کنید.
آب مرغ را با یک قاشق چایخوری زعفران مخلوط کنید و روی برنج بریزید. سطح برنج را با کفگیر کمی فشار دهید تا برنج کمی فشرده شود.
باقیمانده مخلوط ماست را روی برنج بریزید. سه تا چهار قاشق غذا خوری روغن را ذوب کنید و روی برنج بریزید و آن را دم کنید.
بعد از یک و نیم ساعت ته چین آماده است. پس از دم کشیدن، به سرعت قابلمه را در دیس وارونه کنید تا ته چین به شکل قالبی خارج شود. زرشک را شسته و در روغن تفت دهید و روی ته چین را با زرشک خلال پسته و بادام تزئین کنید.
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
گوشت مرغ را با مقداری آب و نمک و ادویه آبپز کنید. هنگامی که مرغ پخته شد و حدود یک استکان آب از قابلمه باقی ماند، آب مرغ را جدا کرده و پس از درآوردن استخوانهای آن، مرغ را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید.
عفران را در مقدار کمی آب گرم حل کنید و آن را با یک زرده تخم مرغ، ماست و مقدار کمی نمک و فلفل مخلوط کنید؛ مرغ پخته شده را حداقل به مدت سه تا چهار ساعت در مخلوط ماست بخوابانید و داخل یخچال بگذارید.
برنجی را که از قبل خیس کردهاید، بجوشانید و آبکش کنید.
یک عدد زرده تخم مرغ، ۱۵۰ گرم روغن و نصف مخلوط ماستی را که مرغ را در آن خوابانده بودید، با دو تا سه کفگیر برنج مخلوط کنید و در ته دیگ یا قابلمه بریزید و با ته قاشق آن را صاف کنید.
آب مرغ را با یک قاشق چایخوری زعفران مخلوط کنید و روی برنج بریزید. سطح برنج را با کفگیر کمی فشار دهید تا برنج کمی فشرده شود.
باقیمانده مخلوط ماست را روی برنج بریزید. سه تا چهار قاشق غذا خوری روغن را ذوب کنید و روی برنج بریزید و آن را دم کنید.
بعد از یک و نیم ساعت ته چین آماده است. پس از دم کشیدن، به سرعت قابلمه را در دیس وارونه کنید تا ته چین به شکل قالبی خارج شود. زرشک را شسته و در روغن تفت دهید و روی ته چین را با زرشک خلال پسته و بادام تزئین کنید.