#حلوا_برنجی
مواد لازم
آرد برنج یک کیلو
شکر ۶۰۰ گرم.
چهارصد گرم آب.
کمی وانیل.
روغن سه چهارم لیوان.
مغز گردو ساییده و کنجد تفت داده
طرز تهیه
آرد برنج را باشعله کم تفت میدهیم. تا بوی خامی آرد گرفته شود و رنگ آن تغییر نکند. در این فاصله آب و شکر را میگذاریم تا به جوش بیاید. در حدی که شکر کاملا حل شود. سپس کمی وانیل به آب شکر اضافه میکنیم.. بعد از تفت دادن آرد مغز گردو وکنجد رااضافه کرده و بعد شهد و روغن را کم کم به آرد برنج اضافه میکنیم . در حدی که کاملا خمیر شود و خیلی شل یا خیلی سفت نباشد.
.سپس اجاق را خاموش میکنیم و حلوا را با دست ورز میدهیم.. و در ظرف مناسب میگذاریم...و به دلخواه تزیین میکنیم... نوش جون.
حقایق تغذیه
مناسب برای چند نفر 4
وعده 4
- مقدار در هر وعده
- کالری 20کالری از چربی 30
آرد برنج
ارد برنج را با شعله کم خوب تفت داده تا خامی ان گرفته شود
مواد تشکیل دهنده
آرد برنج
راهنمایی ها
ارد برنج را با شعله کم خوب تفت داده تا خامی ان گرفته شود