خانه » دستور پخت ها » حلوای مجلسی

حلوای مجلسی

نویسندههانیه
سختیمتوسط

حلوای زعفرانی

حقایق تغذیه

مناسب برای چند نفر ۲۰

وعده 20

زمان آماده سازی30 دقیقهزمان پخت45 دقیقهکل زمان1 hr
مناسب برای20 Servings

آرد گندم ۲ لیوان
آرد نخودچی ۱ لیوان
آب ۲/۵ لیوان
شکر ۲ لیوان
گلاب نصف لیوان
پودر هل ۱ قاشق چایخوری
زعفران ۱ قاشق چایخوری
روغن مایع ۱/۵ لیوان

طرز تهیه شربت
1

ابتدا آب و شکر را در یک قابلمه ریخته و میگذاریم روی شعله تا شکر حل شود بعد از آن هل و بعد زعفران پودر شده را میریزیم سپس گلاب را اضافه میکنیم یک دقیقه می ایستیم و بعد از روی شعله میگذاریم کنار

طرز تهیه حلوا
2

آرد گندم و آرد نخودچی را الک کرده میگذاریم روی شعله و مرتب هم میزنیم تا بوی خامی آرد گرفته شود و رنگ آن طلایی شود (مرتب باید هم زده شود تا نسوزد) بعد از طلایی شدن روغن را اضافه میکنیم وقتی یه جوش ریز زد شعله را کم کم کرده و شربت را اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم وقتی یکم سفت شد شعله را خاموش میکنیم و قابلمه را به چپ و راست تکان میدهیم و به قول معروف حلوا را قنداق پیچ میکنیم تا روغن اضافی گرفته شود .

مواد تشکیل دهنده

 آرد گندم ۲ لیوان
 آرد نخودچی ۱ لیوان
 آب ۲/۵ لیوان
 شکر ۲ لیوان
 گلاب نصف لیوان
 پودر هل ۱ قاشق چایخوری
 زعفران ۱ قاشق چایخوری
 روغن مایع ۱/۵ لیوان

راهنمایی ها

طرز تهیه شربت
1

ابتدا آب و شکر را در یک قابلمه ریخته و میگذاریم روی شعله تا شکر حل شود بعد از آن هل و بعد زعفران پودر شده را میریزیم سپس گلاب را اضافه میکنیم یک دقیقه می ایستیم و بعد از روی شعله میگذاریم کنار

طرز تهیه حلوا
2

آرد گندم و آرد نخودچی را الک کرده میگذاریم روی شعله و مرتب هم میزنیم تا بوی خامی آرد گرفته شود و رنگ آن طلایی شود (مرتب باید هم زده شود تا نسوزد) بعد از طلایی شدن روغن را اضافه میکنیم وقتی یه جوش ریز زد شعله را کم کم کرده و شربت را اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم وقتی یکم سفت شد شعله را خاموش میکنیم و قابلمه را به چپ و راست تکان میدهیم و به قول معروف حلوا را قنداق پیچ میکنیم تا روغن اضافی گرفته شود .

حلوای مجلسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا