حلوای زعفرانی
مناسب برای چند نفر ۲۰
وعده 20
ابتدا آب و شکر را در یک قابلمه ریخته و میگذاریم روی شعله تا شکر حل شود بعد از آن هل و بعد زعفران پودر شده را میریزیم سپس گلاب را اضافه میکنیم یک دقیقه می ایستیم و بعد از روی شعله میگذاریم کنار
آرد گندم و آرد نخودچی را الک کرده میگذاریم روی شعله و مرتب هم میزنیم تا بوی خامی آرد گرفته شود و رنگ آن طلایی شود (مرتب باید هم زده شود تا نسوزد) بعد از طلایی شدن روغن را اضافه میکنیم وقتی یه جوش ریز زد شعله را کم کم کرده و شربت را اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم وقتی یکم سفت شد شعله را خاموش میکنیم و قابلمه را به چپ و راست تکان میدهیم و به قول معروف حلوا را قنداق پیچ میکنیم تا روغن اضافی گرفته شود .
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
ابتدا آب و شکر را در یک قابلمه ریخته و میگذاریم روی شعله تا شکر حل شود بعد از آن هل و بعد زعفران پودر شده را میریزیم سپس گلاب را اضافه میکنیم یک دقیقه می ایستیم و بعد از روی شعله میگذاریم کنار
آرد گندم و آرد نخودچی را الک کرده میگذاریم روی شعله و مرتب هم میزنیم تا بوی خامی آرد گرفته شود و رنگ آن طلایی شود (مرتب باید هم زده شود تا نسوزد) بعد از طلایی شدن روغن را اضافه میکنیم وقتی یه جوش ریز زد شعله را کم کم کرده و شربت را اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم وقتی یکم سفت شد شعله را خاموش میکنیم و قابلمه را به چپ و راست تکان میدهیم و به قول معروف حلوا را قنداق پیچ میکنیم تا روغن اضافی گرفته شود .