فروشگاه زعفران

راتاتوی

نویسندهسلنیا
سختیمتوسط

غذهی لذیذ سنتی فرانسوی با سیزیجات پخته
مواد مورد نیاز برای دونفر

حقایق تغذیه

مقدار در هر وعده
کالری 76
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 4g7%
مجموع کربوهیدرات 8g3%
پروتئین 2g4%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی20 دقیقهزمان پخت40 دقیقهکل زمان1 hr
مناسب برای1 نفر

1 عدد بادمجان
1 عدد کدو
1 قاشق چایخوری سیر رنده شده
1 عدد پیاز
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
2 عدد گوجه فرنگی
2 قاشق غذاخوری پیاز داغ
روغن زیتون،نمک،زردچوبه

1

برای تهیه راتاتوی ابتدا سسش رو درست میکنیم به این ترتیب که رب گوجه فرنگی، سیر رنده شده، پیاز داغ، کمی روغن زیتون، فلفل و زرچوبه رو داخل ماهیتابه میریزیم و تفت میدیم تا رب سرخ بشه و از خامی در بیاد و مزه مواد به خورد هم بره.
تفت دادن مواد
بعد از اینکه رب سرخ شد حدود نصف لیوان آب هم بهشون اضافه کرده و نمک هم میریزیم و میذاریم یکم سسمون قل بزنه و غلیظ بشه و بعد شعله گاز رو خاموش میکنیم.
اضافه کردن آب
حالا همه سبزیجات رو حلقه حلقه کرده و روشون نمک میپاشیم. هر چقدر حلقه ها باریک تر باشن راتاتوی ما بعد پخت شکیل تره و از طرفی مزه مواد هم بهتر به خورد هم میره و خوراکمون خوشمزه تر میشه.
من این مقدار سبزیجات رو با توجه به اندازه ظرفم در نظر گرفتم شما هم میتونین با توجه به سایز ظرفتون اندازه مواد رو کم یا زیاد کنین.
حلقه حلقه کردن سبزیجات
حالا سس رو کف ظرف مورد نظر میریزیم و پخش میکنیم.
ریختن سس در ظرف

مانند تصویر زیر دونه دونه حلقه های سبزیجات رو پشت هم میچینیم و ترتیب قرار گرفتن سبزیجات رو در هر تکرار، رعایت میکنیم. دقت کنین که سبزیجات باید کاملا فشرده به هم چیده بشن تا بعد پختن شکلشون رو حفظ کنن و وا هم نرن.
چیدن سبزیجات

بعد از اینکه کل ظرف با سبزیجات پر شد روی سبزیجات رو با فرچه کاملا به روغن زیتون آغشته میکنیم.
آغشته کردن مواد به روغن زیتون

حالا روی ظرف رو با فویل میپوشونیم و چند تا سوراخ هم روی فویل ایجاد میکنیم تا بخار آب سبزیجات بیرون بره و راتاتوی ما آبکی نشه. ظرف راتاتوی رو برای مدت 30 الی 45 دقیقه داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه گرم کردیم میذاریم تا بپزه.
پوشاندن ظرف با فویل

بعد از این مدت فویل رو برمیداریم و اگه سبزیجات پخته و نرم شده بودن گریل فر رو روشن میکنیم تا روی سبزیجاتمون برشته شده و آب اضافیشون هم کشیده بشه.
حالا راتاتوی زیبا و خوشمزه و سالم ما حاضره و میتونیم سروش کنیم … نوش جان

مواد تشکیل دهنده

 1 عدد بادمجان
 1 عدد کدو
 1 قاشق چایخوری سیر رنده شده
 1 عدد پیاز
 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
 2 عدد گوجه فرنگی
 2 قاشق غذاخوری پیاز داغ
 روغن زیتون،نمک،زردچوبه

راهنمایی ها

1

برای تهیه راتاتوی ابتدا سسش رو درست میکنیم به این ترتیب که رب گوجه فرنگی، سیر رنده شده، پیاز داغ، کمی روغن زیتون، فلفل و زرچوبه رو داخل ماهیتابه میریزیم و تفت میدیم تا رب سرخ بشه و از خامی در بیاد و مزه مواد به خورد هم بره.
تفت دادن مواد
بعد از اینکه رب سرخ شد حدود نصف لیوان آب هم بهشون اضافه کرده و نمک هم میریزیم و میذاریم یکم سسمون قل بزنه و غلیظ بشه و بعد شعله گاز رو خاموش میکنیم.
اضافه کردن آب
حالا همه سبزیجات رو حلقه حلقه کرده و روشون نمک میپاشیم. هر چقدر حلقه ها باریک تر باشن راتاتوی ما بعد پخت شکیل تره و از طرفی مزه مواد هم بهتر به خورد هم میره و خوراکمون خوشمزه تر میشه.
من این مقدار سبزیجات رو با توجه به اندازه ظرفم در نظر گرفتم شما هم میتونین با توجه به سایز ظرفتون اندازه مواد رو کم یا زیاد کنین.
حلقه حلقه کردن سبزیجات
حالا سس رو کف ظرف مورد نظر میریزیم و پخش میکنیم.
ریختن سس در ظرف

مانند تصویر زیر دونه دونه حلقه های سبزیجات رو پشت هم میچینیم و ترتیب قرار گرفتن سبزیجات رو در هر تکرار، رعایت میکنیم. دقت کنین که سبزیجات باید کاملا فشرده به هم چیده بشن تا بعد پختن شکلشون رو حفظ کنن و وا هم نرن.
چیدن سبزیجات

بعد از اینکه کل ظرف با سبزیجات پر شد روی سبزیجات رو با فرچه کاملا به روغن زیتون آغشته میکنیم.
آغشته کردن مواد به روغن زیتون

حالا روی ظرف رو با فویل میپوشونیم و چند تا سوراخ هم روی فویل ایجاد میکنیم تا بخار آب سبزیجات بیرون بره و راتاتوی ما آبکی نشه. ظرف راتاتوی رو برای مدت 30 الی 45 دقیقه داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه گرم کردیم میذاریم تا بپزه.
پوشاندن ظرف با فویل

بعد از این مدت فویل رو برمیداریم و اگه سبزیجات پخته و نرم شده بودن گریل فر رو روشن میکنیم تا روی سبزیجاتمون برشته شده و آب اضافیشون هم کشیده بشه.
حالا راتاتوی زیبا و خوشمزه و سالم ما حاضره و میتونیم سروش کنیم … نوش جان

راتاتوی