فروشگاه زعفران

سمبوسه هندی با سیب زمینی

نویسندهامین رضا امیرحسنی
سختیمتوسط

یک غذای خوشمزه هندی

زمان آماده سازی18 دقیقهزمان پخت18 دقیقهکل زمان25 دقیقه
مناسب برای1 نفر

1 عدد پیاز متوسط خرد شده
1 عدد هویج
1 عدد فلفلدلمه ای قرمز و کبابی
1٫40 قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده
1 قاشق چایخوری پودر سیر
1 پیاله نخود فرنگی پخته شده
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق چایخوری گرام ماسالا
1 قاشق چایخوری پودر کاری
1 قاشق چایخوری پودر پاپریکا
1 قاشق غذاخوری زیره سبز
1٫20 قاشق چایخوری پودر فلفل تند
خمیر یوفکایا نان لواش

1

در یک تابه همه ی ادویه جات (گرام ماسالا، کاری، پاپریکا، زیره سبز و فلفل قرمز) را به مدت 2 دقیقه بر روی حرات ملایم در روغن زیتون تفت دهید.

حالا سبزیجات را به ادویه ها اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه دیگر هم تفت دهید، سپس یک لیوان آب را با پودر سیر و پودر زنجبیل ترکیب کرده و به آن ها اضافه کنید و بگذارید 10 دقیقه بجوشد تا مواد پخته و نرم شوند. از روی حرارت بردارید و بگذارید بماند تا کمی سرد شود.

خمیر یوفکا یا نان لواش را در اندازه ی 15*15 ببرید و از مواد سمبوسه لای آن ها گذاشته و بپیچید.

اگر می خواهید که سمبوسه ها رژیمی و بدون روغن باشند، آن ها را در سینی فر بچینید و هر طرف شان را به مدت 8 دقیقه در دمای 375 درجه فارنهایت (190 سانتیگراد) سرخ کنید.

همچنین می توانید روغن کنجد را در یک تابه بزرگ بریزید تا داغ شود و سپس سمبوسه ها را در آن سرخ کنید.

سمبوسه های هندی شما آماده هستند، آن ها را در ظرفی بچینید و با سس گوجه فرنگی تند و سس مایونز گیاهی سرو کنید.

مواد تشکیل دهنده

 1 عدد پیاز متوسط خرد شده
 1 عدد هویج
 1 عدد فلفلدلمه ای قرمز و کبابی
 1٫40 قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده
 1 قاشق چایخوری پودر سیر
 1 پیاله نخود فرنگی پخته شده
 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
 1 قاشق چایخوری گرام ماسالا
 1 قاشق چایخوری پودر کاری
 1 قاشق چایخوری پودر پاپریکا
 1 قاشق غذاخوری زیره سبز
 1٫20 قاشق چایخوری پودر فلفل تند
 خمیر یوفکایا نان لواش

راهنمایی ها

1

در یک تابه همه ی ادویه جات (گرام ماسالا، کاری، پاپریکا، زیره سبز و فلفل قرمز) را به مدت 2 دقیقه بر روی حرات ملایم در روغن زیتون تفت دهید.

حالا سبزیجات را به ادویه ها اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه دیگر هم تفت دهید، سپس یک لیوان آب را با پودر سیر و پودر زنجبیل ترکیب کرده و به آن ها اضافه کنید و بگذارید 10 دقیقه بجوشد تا مواد پخته و نرم شوند. از روی حرارت بردارید و بگذارید بماند تا کمی سرد شود.

خمیر یوفکا یا نان لواش را در اندازه ی 15*15 ببرید و از مواد سمبوسه لای آن ها گذاشته و بپیچید.

اگر می خواهید که سمبوسه ها رژیمی و بدون روغن باشند، آن ها را در سینی فر بچینید و هر طرف شان را به مدت 8 دقیقه در دمای 375 درجه فارنهایت (190 سانتیگراد) سرخ کنید.

همچنین می توانید روغن کنجد را در یک تابه بزرگ بریزید تا داغ شود و سپس سمبوسه ها را در آن سرخ کنید.

سمبوسه های هندی شما آماده هستند، آن ها را در ظرفی بچینید و با سس گوجه فرنگی تند و سس مایونز گیاهی سرو کنید.

سمبوسه هندی با سیب زمینی