یکی از دسرهای شکلاتی است که باید داغ سرو شود و میتوانبم داخل سوفله ها بستنی مگنوم بگذاریم
مناسب برای چند نفر ۲
وعده 2
ابتدا کره و شکلات را به روش بن ماری آب میکنیم و میگذاریم تا سرد شود
تخم مرغ و شکر را تا وقتی کف کند با همزن برقی خوب بهم میزنیم
کره و شکلات ولرم شده را اضافه کرده و تا وقتی که با تخم مرغ مخلوط شود هم میزنیم
وانیل و ارد را اضافه کرده و خیلی کم هم بزنید
از موارد به مقدار کافی داخل کاسه های سوفله چرب شده میریزیم
میتوان داخل سوفله کم چیپس شکلات کاراملی بریزیم و به داخل فشار دهیم
بلافاصله در فر ۲۲۰ درجه به مدت ۷ تا ۸ دقیقه میپزیم
بلافاصله داغ داغ سرو کنیم
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
ابتدا کره و شکلات را به روش بن ماری آب میکنیم و میگذاریم تا سرد شود
تخم مرغ و شکر را تا وقتی کف کند با همزن برقی خوب بهم میزنیم
کره و شکلات ولرم شده را اضافه کرده و تا وقتی که با تخم مرغ مخلوط شود هم میزنیم
وانیل و ارد را اضافه کرده و خیلی کم هم بزنید
از موارد به مقدار کافی داخل کاسه های سوفله چرب شده میریزیم
میتوان داخل سوفله کم چیپس شکلات کاراملی بریزیم و به داخل فشار دهیم
بلافاصله در فر ۲۲۰ درجه به مدت ۷ تا ۸ دقیقه میپزیم
بلافاصله داغ داغ سرو کنیم