پیش غذای ایده آل برای فصل سرما
- مقدار در هر وعده
- کالری 420
- درصد نیاز روزانه *
- کل چربی 23g36%
- چربی های اشباع شده 13g65%
- سدیم 512mg22%
- مجموع کربوهیدرات 47g16%
- فیبر غذایی 5g20%
- قند 4g
- پروتئین 11g22%
* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.
کره را با حرارت کم ذوب کرده تره فرنگی های خرد شده را به آن اضافه میکنیم مرتب هم میزنیم تا وقتی سبک شده اما قهوه ای رنگ نشوند. نمک فلفل زردچوبه را اضافه کرده. مقداری آب اضافه میکنیم. اجازه میدهیم تا به جوش آید. حرارت را کم کرده و هویج و سیب زمینی خرد شده را اضافه کرده و با حرارت متوسط هم میزنیم. قارچ را نیز به مواد می افزاییم. در تابه ای جدا مقداری کره ذوب کرده و آرد را به مدت 1 دقیقه در آن تفت میدهیم. مخلوط را آرام آرام به سوپ می افزاییم تکه های خرد شده مرغ را نیز اضافه کرده و 30 دقیقه برای پخت مهلت میدهیم. 15 دقیقه قبل سرو شیر را اضافه میکنیم. با جعفری سرو کنید نوش جان
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
کره را با حرارت کم ذوب کرده تره فرنگی های خرد شده را به آن اضافه میکنیم مرتب هم میزنیم تا وقتی سبک شده اما قهوه ای رنگ نشوند. نمک فلفل زردچوبه را اضافه کرده. مقداری آب اضافه میکنیم. اجازه میدهیم تا به جوش آید. حرارت را کم کرده و هویج و سیب زمینی خرد شده را اضافه کرده و با حرارت متوسط هم میزنیم. قارچ را نیز به مواد می افزاییم. در تابه ای جدا مقداری کره ذوب کرده و آرد را به مدت 1 دقیقه در آن تفت میدهیم. مخلوط را آرام آرام به سوپ می افزاییم تکه های خرد شده مرغ را نیز اضافه کرده و 30 دقیقه برای پخت مهلت میدهیم. 15 دقیقه قبل سرو شیر را اضافه میکنیم. با جعفری سرو کنید نوش جان