فروشگاه زعفران

طرز تهیه پاپ کورن میگو در چند دقیقه

نویسنده09112705851
سختیمبتدی

پاپ کورن میگو غذایی بسیار لذیذ است که در روغن سرخ می شود.

زمان آماده سازی10 دقیقهزمان پخت15 دقیقهکل زمان20 دقیقه
مناسب برای1 نفر

450 گرم میگوی خام (پاک شده)
1 پیاله آرد
1 قاشق غذاخوری پودر پیاز
1 قاشق غذاخوری پودر پیاز
1 قاشق غذاخوری نمک دریا
1 قاشق غذاخوری فلفل سیاه
1 قاشق غذاخوری فلفل سفید
2 قاشق غذاخوری پاپریکا
2 قاشق غذاخوری تخم گشنیز
2 قاشق غذاخوری آویشن
6 عدد تخم مرغ
روغن

1

1) در اولین مرحله ابتدا کاسه ی نسبتاً بزرگی برداشته و موارد: پودر سیر، نمک، فلفل سفید و سیاه، آرد، آویشن، تخم گشنیز، پاپریکا و پودر پیاز را در کاسه ریخته و به خوبی سعی کنید تا با یکدیگر ترکیب شوند. بعد از این کار کاسه دیگری برای شکستن تخم مرغ ها بردارید.

2

2) تخم مرغ ها را در کاسه ای جدا گانه شکسته و بعد به سراغ پاک کردن میگوها بروید. ( دقت کنید که حتماً رگ های سیاه پشت میگوها را بردارید ) بعد از این میگوها را کاملاً تمیز کرده اید، هر کدام را در تخم مرغ های شکسته و مخلوط شده آغشته کنید.

3

3) بعد از آغشته کردن میگو ها در تخم مرغ ، یک بار هم آنها را در آرد بغلتانید. حال تابه ای بردارید که ترجیحاً عمیق باشد. روغن به تابه اضافه کنید و اجازه دهید تا به دمای 180 درجه سانتی گراد برسد. تعدادی از میگوها را در تابه ریخته و به مدت چند دقیقه ( حداکثر 3 دقیقه ) سرخ نمایید. باید طلایی رنگ شوند.

4

4) با همه میگو ها همین کار را انجام داده و در آخر نیز هر کدام از میگوهای طلایی رنگ شده که حالا به پاپ کورن تبدییل شده اند را روی دستمالی قرار دهید تا روغن اضافی آنها خارج شود. کمی که خنک شد می توانید سرو کنید.

مواد تشکیل دهنده

 450 گرم میگوی خام (پاک شده)
 1 پیاله آرد
 1 قاشق غذاخوری پودر پیاز
 1 قاشق غذاخوری پودر پیاز
 1 قاشق غذاخوری نمک دریا
 1 قاشق غذاخوری فلفل سیاه
 1 قاشق غذاخوری فلفل سفید
 2 قاشق غذاخوری پاپریکا
 2 قاشق غذاخوری تخم گشنیز
 2 قاشق غذاخوری آویشن
 6 عدد تخم مرغ
 روغن

راهنمایی ها

1

1) در اولین مرحله ابتدا کاسه ی نسبتاً بزرگی برداشته و موارد: پودر سیر، نمک، فلفل سفید و سیاه، آرد، آویشن، تخم گشنیز، پاپریکا و پودر پیاز را در کاسه ریخته و به خوبی سعی کنید تا با یکدیگر ترکیب شوند. بعد از این کار کاسه دیگری برای شکستن تخم مرغ ها بردارید.

2

2) تخم مرغ ها را در کاسه ای جدا گانه شکسته و بعد به سراغ پاک کردن میگوها بروید. ( دقت کنید که حتماً رگ های سیاه پشت میگوها را بردارید ) بعد از این میگوها را کاملاً تمیز کرده اید، هر کدام را در تخم مرغ های شکسته و مخلوط شده آغشته کنید.

3

3) بعد از آغشته کردن میگو ها در تخم مرغ ، یک بار هم آنها را در آرد بغلتانید. حال تابه ای بردارید که ترجیحاً عمیق باشد. روغن به تابه اضافه کنید و اجازه دهید تا به دمای 180 درجه سانتی گراد برسد. تعدادی از میگوها را در تابه ریخته و به مدت چند دقیقه ( حداکثر 3 دقیقه ) سرخ نمایید. باید طلایی رنگ شوند.

4

4) با همه میگو ها همین کار را انجام داده و در آخر نیز هر کدام از میگوهای طلایی رنگ شده که حالا به پاپ کورن تبدییل شده اند را روی دستمالی قرار دهید تا روغن اضافی آنها خارج شود. کمی که خنک شد می توانید سرو کنید.

طرز تهیه پاپ کورن میگو در چند دقیقه