فروشگاه زعفران

فرنی زعفرانی با آرد برنج

نویسندهبهرام محمدی
سختیمتوسط

فرنی زعفرانی با آرد برنج یک وعده غذایی سبک و خوشمزه

حقایق تغذیه

مناسب برای چند نفر 4

وعده 4

زمان آماده سازی5 دقیقهزمان پخت5 دقیقهکل زمان10 دقیقه
مناسب برای4 Servings

6 قاشق غذاخوری آرد برنج
250 گرم شیر
4 قاشق غذاخوری زعفران آب کرده
4 قاشق غذاخوری گلاب
4 قاشق غذاخوری شکر

1

ابتدا یک قابلمه مناسب را انتخاب کنید. سپس شیر را به همراه شکر و گلاب به قابلمه اضافه کنید و خوب مواد را هم بزنید تا کاملاً مخلوط و شکر در شیر کاملاً حل شود.

2

 در مرحله بعد آرد برنج را به صورت خیلی کم کم به قابلمه اضافه کنید و هنگامی که آرد برنج را اضافه می‌کنید به طور مداوم شیر را هم بزنید تا آرد برنج در شیر حالت کلوخه ای و گلوله مانند نشود. در صورتی که گوله شد با پشت قاشق گلوله ها را به دیواره قابامه بمالید تا باز شوند.

3

سپس قابلمه را بر روی اجاق گاز با حرارت پایین قرار دهید و همین طور به صورت مداوم شیر را هم بزنید تا اینکه شیر به جوش بیاید. 

4

حالا زعفران اضافه کنید. برای اینکه فرنی ته نگیرد هم زدن را حتی بعد از به جوش آمدن شیر نیز ادامه دهید. فرنی را تا زمانی که به غلظت مناسب برسد و مقداری سفت شده باشد هم بزنید.

 

مواد تشکیل دهنده

 6 قاشق غذاخوری آرد برنج
 250 گرم شیر
 4 قاشق غذاخوری زعفران آب کرده
 4 قاشق غذاخوری گلاب
 4 قاشق غذاخوری شکر

راهنمایی ها

1

ابتدا یک قابلمه مناسب را انتخاب کنید. سپس شیر را به همراه شکر و گلاب به قابلمه اضافه کنید و خوب مواد را هم بزنید تا کاملاً مخلوط و شکر در شیر کاملاً حل شود.

2

 در مرحله بعد آرد برنج را به صورت خیلی کم کم به قابلمه اضافه کنید و هنگامی که آرد برنج را اضافه می‌کنید به طور مداوم شیر را هم بزنید تا آرد برنج در شیر حالت کلوخه ای و گلوله مانند نشود. در صورتی که گوله شد با پشت قاشق گلوله ها را به دیواره قابامه بمالید تا باز شوند.

3

سپس قابلمه را بر روی اجاق گاز با حرارت پایین قرار دهید و همین طور به صورت مداوم شیر را هم بزنید تا اینکه شیر به جوش بیاید. 

4

حالا زعفران اضافه کنید. برای اینکه فرنی ته نگیرد هم زدن را حتی بعد از به جوش آمدن شیر نیز ادامه دهید. فرنی را تا زمانی که به غلظت مناسب برسد و مقداری سفت شده باشد هم بزنید.

 

فرنی زعفرانی با آرد برنج