خانه » دستور پخت ها » قیمه ریزه

قیمه ریزه

نویسنده09033619452
سختیمبتدی

غذایی ساده اما خوشمزه

حقایق تغذیه

مناسب برای چند نفر 2


مقدار در هر وعده
کالری 200

زمان آماده سازی20 دقیقهزمان پخت1 hrکل زمان1 hr 10 دقیقه
مناسب برای1 نفر

200 گرم گوشت چرخ کرده
2 قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی
1 عدد پیاز و سیب زمینی
1 قاشق غذاخوری رب گوجه
آب
2 قاشق غذاخوری ارد نخودچی
قاشق غذاخوری سبزی معطر خشک
1 قاشق چایخوری زرد چوبه
فلفل و نمک

1

پیاز را شسته و پوست بکنید
و انرا نصف کنید
نصف انرا رنده و با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید

2

سپس سبزی خشک، آرد نخودچی، نمک، فلفل و ۱/۲ قاشق چایخوری زردچوبه را به گوشت و پیاز اضافه کنید و خوب با هم مخلوط نمایید

3

مواد را به صورت کوفته‌های کوچک شکل بدهید و کنار بگذارید

4

نصف دیگر پیاز را خرد کنید یک قابلمه کوچک را روی شعله متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس کمی روغن کف آن بریزید وقتی روغن داغ شد پیاز خرد شده را داخل آن بریزید

5

1/۲ قاشق چایخوری از زردچوبه را روی پیاز بریزید و آن را دو سه دقیقه تفت بدهید

6

سیب زمینی را پوست بکنید و خرد کنید نه خیلی ریز و نه خیلی درشت سپس سیب زمینی خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و یکی دو دقیقه دیگر تفت بدهید

7

پس از آن رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی دیگر به تفت دادن ادامه دهید یک و نیم پیمانه آب داخل قابلمه بریزید و درب آن را بگذارید تا جوش بیاید

8

وقتی آب جوش آمد کوفته‌ها را داخل آن بریزید و شعله زیر قابلمه را کم کنید درب قابلمه را مجدداً ببندید و بگذارید حدود یک ساعت روی شعله ملایم بماند تا جا بیافتد خوراک قیمه ریزه را همراه با نان و سبزیجات تازه سرو کنید

مواد تشکیل دهنده

 200 گرم گوشت چرخ کرده
 2 قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی
 1 عدد پیاز و سیب زمینی
 1 قاشق غذاخوری رب گوجه
 آب
 2 قاشق غذاخوری ارد نخودچی
  قاشق غذاخوری سبزی معطر خشک
 1 قاشق چایخوری زرد چوبه
 فلفل و نمک

راهنمایی ها

1

پیاز را شسته و پوست بکنید
و انرا نصف کنید
نصف انرا رنده و با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید

2

سپس سبزی خشک، آرد نخودچی، نمک، فلفل و ۱/۲ قاشق چایخوری زردچوبه را به گوشت و پیاز اضافه کنید و خوب با هم مخلوط نمایید

3

مواد را به صورت کوفته‌های کوچک شکل بدهید و کنار بگذارید

4

نصف دیگر پیاز را خرد کنید یک قابلمه کوچک را روی شعله متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس کمی روغن کف آن بریزید وقتی روغن داغ شد پیاز خرد شده را داخل آن بریزید

5

1/۲ قاشق چایخوری از زردچوبه را روی پیاز بریزید و آن را دو سه دقیقه تفت بدهید

6

سیب زمینی را پوست بکنید و خرد کنید نه خیلی ریز و نه خیلی درشت سپس سیب زمینی خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و یکی دو دقیقه دیگر تفت بدهید

7

پس از آن رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی دیگر به تفت دادن ادامه دهید یک و نیم پیمانه آب داخل قابلمه بریزید و درب آن را بگذارید تا جوش بیاید

8

وقتی آب جوش آمد کوفته‌ها را داخل آن بریزید و شعله زیر قابلمه را کم کنید درب قابلمه را مجدداً ببندید و بگذارید حدود یک ساعت روی شعله ملایم بماند تا جا بیافتد خوراک قیمه ریزه را همراه با نان و سبزیجات تازه سرو کنید

قیمه ریزه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا