غذایی ساده اما خوشمزه
مناسب برای چند نفر 2
- مقدار در هر وعده
- کالری 200
پیاز را شسته و پوست بکنید
و انرا نصف کنید
نصف انرا رنده و با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید
سپس سبزی خشک، آرد نخودچی، نمک، فلفل و ۱/۲ قاشق چایخوری زردچوبه را به گوشت و پیاز اضافه کنید و خوب با هم مخلوط نمایید
مواد را به صورت کوفتههای کوچک شکل بدهید و کنار بگذارید
نصف دیگر پیاز را خرد کنید یک قابلمه کوچک را روی شعله متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس کمی روغن کف آن بریزید وقتی روغن داغ شد پیاز خرد شده را داخل آن بریزید
1/۲ قاشق چایخوری از زردچوبه را روی پیاز بریزید و آن را دو سه دقیقه تفت بدهید
سیب زمینی را پوست بکنید و خرد کنید نه خیلی ریز و نه خیلی درشت سپس سیب زمینی خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و یکی دو دقیقه دیگر تفت بدهید
پس از آن رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی دیگر به تفت دادن ادامه دهید یک و نیم پیمانه آب داخل قابلمه بریزید و درب آن را بگذارید تا جوش بیاید
وقتی آب جوش آمد کوفتهها را داخل آن بریزید و شعله زیر قابلمه را کم کنید درب قابلمه را مجدداً ببندید و بگذارید حدود یک ساعت روی شعله ملایم بماند تا جا بیافتد خوراک قیمه ریزه را همراه با نان و سبزیجات تازه سرو کنید
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
پیاز را شسته و پوست بکنید
و انرا نصف کنید
نصف انرا رنده و با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید
سپس سبزی خشک، آرد نخودچی، نمک، فلفل و ۱/۲ قاشق چایخوری زردچوبه را به گوشت و پیاز اضافه کنید و خوب با هم مخلوط نمایید
مواد را به صورت کوفتههای کوچک شکل بدهید و کنار بگذارید
نصف دیگر پیاز را خرد کنید یک قابلمه کوچک را روی شعله متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس کمی روغن کف آن بریزید وقتی روغن داغ شد پیاز خرد شده را داخل آن بریزید
1/۲ قاشق چایخوری از زردچوبه را روی پیاز بریزید و آن را دو سه دقیقه تفت بدهید
سیب زمینی را پوست بکنید و خرد کنید نه خیلی ریز و نه خیلی درشت سپس سیب زمینی خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و یکی دو دقیقه دیگر تفت بدهید
پس از آن رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی دیگر به تفت دادن ادامه دهید یک و نیم پیمانه آب داخل قابلمه بریزید و درب آن را بگذارید تا جوش بیاید
وقتی آب جوش آمد کوفتهها را داخل آن بریزید و شعله زیر قابلمه را کم کنید درب قابلمه را مجدداً ببندید و بگذارید حدود یک ساعت روی شعله ملایم بماند تا جا بیافتد خوراک قیمه ریزه را همراه با نان و سبزیجات تازه سرو کنید