اول از هر چیز پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و کمی تفت می دهیم و کمی که رنگ آن طلایی شد، ان را با ادویه جات ترکیب کرده و کمی رب گوجه را به آن اضافه می کنیم. باید رب گوجه را تفت بدهیم تا پیاز بیشتر طعم پیاز را به خود بگیرد. در ادامه وقتی کمی تفت خورد، گوشت را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا رنگ گوشت هم تغییر کند. بعد از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد باید لپه خام را اضافه کنیم.
سه لیوان آب را اضافه می کنیم و درب ظرف را گذاشته و اجازه می دهیم یک ساعت پخته شود. بعد از گذشت یک ساعت باید لیمو را اضافه کرد و باز هم یک ساعت دیگر به آن فرصت داد. زمانی که یک ساعت گذشت، لیمو ها را از ظرف خارج کرده و به قیمه زعفرانی مان کمی زعفران و نمک و طعم دهنده های طبیعی ذکر شده را اضافه می کنیم و سعی می کنیم به آن زمان دهیم تا جا بیفتد.
برای این که خورش ملس شود، بهتر است که کمی شکر به آن اضافه کنیم که این کار را حدود ۱۵ دقیقه قبل از میل کردن انجام می دهیم. دقت کنید که نباید خورش شیرین شود! بعد از این می توانید آن را در ظرف کشیده و با سیب زمینی یا چیپس تزیین کنید.
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
اول از هر چیز پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و کمی تفت می دهیم و کمی که رنگ آن طلایی شد، ان را با ادویه جات ترکیب کرده و کمی رب گوجه را به آن اضافه می کنیم. باید رب گوجه را تفت بدهیم تا پیاز بیشتر طعم پیاز را به خود بگیرد. در ادامه وقتی کمی تفت خورد، گوشت را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا رنگ گوشت هم تغییر کند. بعد از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد باید لپه خام را اضافه کنیم.
سه لیوان آب را اضافه می کنیم و درب ظرف را گذاشته و اجازه می دهیم یک ساعت پخته شود. بعد از گذشت یک ساعت باید لیمو را اضافه کرد و باز هم یک ساعت دیگر به آن فرصت داد. زمانی که یک ساعت گذشت، لیمو ها را از ظرف خارج کرده و به قیمه زعفرانی مان کمی زعفران و نمک و طعم دهنده های طبیعی ذکر شده را اضافه می کنیم و سعی می کنیم به آن زمان دهیم تا جا بیفتد.
برای این که خورش ملس شود، بهتر است که کمی شکر به آن اضافه کنیم که این کار را حدود ۱۵ دقیقه قبل از میل کردن انجام می دهیم. دقت کنید که نباید خورش شیرین شود! بعد از این می توانید آن را در ظرف کشیده و با سیب زمینی یا چیپس تزیین کنید.