خانه » دستور پخت ها » قیمه زعفرانی

قیمه زعفرانی

نویسندهبهرام محمدی
سختیمتوسط

مناسب برای1 نفر

250 گرم گوشت گوساله یا گوسفند
80 گرم لپه خام
1 عدد پیاز
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
2 عدد سیب زمینی
3 عدد لیمو عمانی
1 قاشق غذاخوری گلاب
½ قاشق چایخوری دارچین
زعفران دم کرده
شکر
نمک ، فلفل و زردچوبه

1

اول از هر چیز پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و کمی تفت می دهیم و کمی که رنگ آن طلایی شد، ان را با ادویه جات ترکیب کرده و کمی رب گوجه را به آن اضافه می کنیم. باید رب گوجه را تفت بدهیم تا پیاز بیشتر طعم پیاز را به خود بگیرد. در ادامه وقتی کمی تفت خورد، گوشت را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا رنگ گوشت هم تغییر کند. بعد از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد باید لپه خام را اضافه کنیم.
سه لیوان آب را اضافه می کنیم و درب ظرف را گذاشته و اجازه می دهیم یک ساعت پخته شود.  بعد از گذشت یک ساعت باید لیمو را اضافه کرد و باز هم یک ساعت دیگر به آن فرصت داد. زمانی که یک ساعت گذشت، لیمو ها را از ظرف خارج کرده و به قیمه زعفرانی مان کمی زعفران و نمک و طعم دهنده های طبیعی ذکر شده را اضافه می کنیم و سعی می کنیم به آن زمان دهیم تا جا بیفتد.
برای این که خورش ملس شود، بهتر است که کمی شکر به آن اضافه کنیم که این کار را حدود ۱۵ دقیقه قبل از میل کردن انجام می دهیم. دقت کنید که نباید خورش شیرین شود! بعد از این می توانید آن را در ظرف کشیده و با سیب زمینی یا چیپس تزیین کنید.

مواد تشکیل دهنده

 250 گرم گوشت گوساله یا گوسفند
 80 گرم لپه خام
 1 عدد پیاز
 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
 2 عدد سیب زمینی
 3 عدد لیمو عمانی
 1 قاشق غذاخوری گلاب
 ½ قاشق چایخوری دارچین
 زعفران دم کرده
 شکر
 نمک ، فلفل و زردچوبه

راهنمایی ها

1

اول از هر چیز پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و کمی تفت می دهیم و کمی که رنگ آن طلایی شد، ان را با ادویه جات ترکیب کرده و کمی رب گوجه را به آن اضافه می کنیم. باید رب گوجه را تفت بدهیم تا پیاز بیشتر طعم پیاز را به خود بگیرد. در ادامه وقتی کمی تفت خورد، گوشت را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا رنگ گوشت هم تغییر کند. بعد از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد باید لپه خام را اضافه کنیم.
سه لیوان آب را اضافه می کنیم و درب ظرف را گذاشته و اجازه می دهیم یک ساعت پخته شود.  بعد از گذشت یک ساعت باید لیمو را اضافه کرد و باز هم یک ساعت دیگر به آن فرصت داد. زمانی که یک ساعت گذشت، لیمو ها را از ظرف خارج کرده و به قیمه زعفرانی مان کمی زعفران و نمک و طعم دهنده های طبیعی ذکر شده را اضافه می کنیم و سعی می کنیم به آن زمان دهیم تا جا بیفتد.
برای این که خورش ملس شود، بهتر است که کمی شکر به آن اضافه کنیم که این کار را حدود ۱۵ دقیقه قبل از میل کردن انجام می دهیم. دقت کنید که نباید خورش شیرین شود! بعد از این می توانید آن را در ظرف کشیده و با سیب زمینی یا چیپس تزیین کنید.

قیمه زعفرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا