عجب غذایی
نخود خیس خورده را به همراه سبزیجات خرد شده، ادویه جات و آب درون یک غذا ساز بریزید و خوب با هم ترکیب کنید تا خمیری به دست آید.
روغن کنجد را در یک تابه بریزید و داغ کنید، مقداری از این خمیر را بردارید به صورت توپ یا هر شکل دلخواه در آورده و در روغن سرخ کنید. (حداقل باید 3 سانتمیتر روغن بر روی پاکوره قرار بگیرد و هر طرف آن ها را حدود 2 تا 3 دقیقه باید سرخ کنید.)
پاکوره های هندی آماده هستند، آن ها را در ظرفی بچینید و با سس مخصوص پکوره هندی (ماست گیاهی و خیار و نعناع) سرو کنید.
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
نخود خیس خورده را به همراه سبزیجات خرد شده، ادویه جات و آب درون یک غذا ساز بریزید و خوب با هم ترکیب کنید تا خمیری به دست آید.
روغن کنجد را در یک تابه بریزید و داغ کنید، مقداری از این خمیر را بردارید به صورت توپ یا هر شکل دلخواه در آورده و در روغن سرخ کنید. (حداقل باید 3 سانتمیتر روغن بر روی پاکوره قرار بگیرد و هر طرف آن ها را حدود 2 تا 3 دقیقه باید سرخ کنید.)
پاکوره های هندی آماده هستند، آن ها را در ظرفی بچینید و با سس مخصوص پکوره هندی (ماست گیاهی و خیار و نعناع) سرو کنید.