خانه » دستور پخت ها » کمه جوش خراسانی

کمه جوش خراسانی

نویسنده09152097955
سختیمتوسط

مواد لازم برای تهیه ی دو نفر است

زمان آماده سازی15 دقیقهزمان پخت15 دقیقهکل زمان30 دقیقه
مناسب برای1 نفر

250 گرم کمه
2 قاشق غذاخوری نعنا خشک
32 عدد گوجه فرنگی
2 عدد تخم مرغ
1 عدد پیاز
3 قاشق غذاخوری روغن

1

کمه را با چنگال خوب هم بزنید و کمی نمک به آن اضافه کنید. سپس دو عدد تخم مرغ داخل آن بریزید و 5 دقیقه با چنگال هم بزنید تا تخم مرغ کاملا با کمه یکدست شود.

پس از آن آب را کم کم به مخلوط کمه و تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا رقیق شود و دوغ غلیظی بدست بیاید.

قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد پیاز را داخلش سرخ کنید.

پوست گوجه ها را بگیرید و گوجه ها را ریز خرد کنید و یا رنده کنید.بعد به پیاز تفت داده شده اضافه کنید و با حرارت کم به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا آب گوجه ها کشیده و پخته شوند.

نمک ، فلفل و زرد چوبه را هم به همراه نعنا به گوجه اضافه کنید و کمی سرخ کنید.

در این مرحله مایه ماست را اضافه کنید و تند تند هم بزنید تا مایع به جوش بیاید و ماست نبرد.

وقتی مایه ماست به جوش امد ، بعد از یکی دو جوش آن را از روی حرارت بردارید. غلظت آن باید شبیه به یک دوغ غلیظ باشد.

برای سرو ، نان کاک را داخل کاسه ای خرد کنید و مقداری از کمه را روی نان ها بریزید و به اصطلاح تلیت کنید و در کنار پیاز و سبزی میل کنید.

مواد تشکیل دهنده

 250 گرم کمه
 2 قاشق غذاخوری نعنا خشک
 32 عدد گوجه فرنگی
 2 عدد تخم مرغ
 1 عدد پیاز
 3 قاشق غذاخوری روغن

راهنمایی ها

1

کمه را با چنگال خوب هم بزنید و کمی نمک به آن اضافه کنید. سپس دو عدد تخم مرغ داخل آن بریزید و 5 دقیقه با چنگال هم بزنید تا تخم مرغ کاملا با کمه یکدست شود.

پس از آن آب را کم کم به مخلوط کمه و تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا رقیق شود و دوغ غلیظی بدست بیاید.

قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد پیاز را داخلش سرخ کنید.

پوست گوجه ها را بگیرید و گوجه ها را ریز خرد کنید و یا رنده کنید.بعد به پیاز تفت داده شده اضافه کنید و با حرارت کم به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا آب گوجه ها کشیده و پخته شوند.

نمک ، فلفل و زرد چوبه را هم به همراه نعنا به گوجه اضافه کنید و کمی سرخ کنید.

در این مرحله مایه ماست را اضافه کنید و تند تند هم بزنید تا مایع به جوش بیاید و ماست نبرد.

وقتی مایه ماست به جوش امد ، بعد از یکی دو جوش آن را از روی حرارت بردارید. غلظت آن باید شبیه به یک دوغ غلیظ باشد.

برای سرو ، نان کاک را داخل کاسه ای خرد کنید و مقداری از کمه را روی نان ها بریزید و به اصطلاح تلیت کنید و در کنار پیاز و سبزی میل کنید.

کمه جوش خراسانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا