زمان پخت: ۴۵ دقیقه
برای ۴ نفر
۱_ لوبیا ها را به اندازه ی دو سانتی متر خرد کنید و در قابلمه بریزید. دو لیوان آب و ۱/۴ قاشق چایخوری نمک روی آن بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید. سپس آن ها را در آبکش بریزید تا سرد شود.
۲_ پیاز و سیر رادر سه قاشق غذا خوری روغن یا کره سرخ کنید.
۳_ تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و سپس آرد جوش شیرین زعفران حل شده در آب آبلیمو نمک و فلفل اضافه کنید.
وقتی آب لوبیا ها رفت آنها را به همراه پیاز به تخم مرغ ها اضافه کنید همه ی مواد را به هم بزنید.
۵_ روغن را در یک تابه بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.
نوش جان
لوبیا سبز .۵۰۰ گرم
پیاز خرد شده متوسط ۲ عدد
سیر کوبیده شده ۲حبه
روغن یا کره ۱/۳ پیمانه
تخم مرغ ۶ عدد
آرد ۱ قاشق غذا خوری
جوش شیرین ۱/۴ قاشق چایخوری
زعفران ۱/۴ قاشق چایخوری
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
فلفل ۱/۴ قاشق چایخوری
۱_ لوبیا ها را به اندازه ی دو سانتی متر خرد کنید و در قابلمه بریزید. دو لیوان آب و ۱/۴ قاشق چایخوری نمک روی آن بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید. سپس آن ها را در آبکش بریزید تا سرد شود.
۲_ پیاز و سیر رادر سه قاشق غذا خوری روغن یا کره سرخ کنید.
۳_ تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و سپس آرد جوش شیرین زعفران حل شده در آب آبلیمو نمک و فلفل اضافه کنید.
وقتی آب لوبیا ها رفت آنها را به همراه پیاز به تخم مرغ ها اضافه کنید همه ی مواد را به هم بزنید.
۵_ روغن را در یک تابه بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.
نوش جان.
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
۱_ لوبیا ها را به اندازه ی دو سانتی متر خرد کنید و در قابلمه بریزید. دو لیوان آب و ۱/۴ قاشق چایخوری نمک روی آن بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید. سپس آن ها را در آبکش بریزید تا سرد شود.
۲_ پیاز و سیر رادر سه قاشق غذا خوری روغن یا کره سرخ کنید.
۳_ تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و سپس آرد جوش شیرین زعفران حل شده در آب آبلیمو نمک و فلفل اضافه کنید.
وقتی آب لوبیا ها رفت آنها را به همراه پیاز به تخم مرغ ها اضافه کنید همه ی مواد را به هم بزنید.
۵_ روغن را در یک تابه بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.
نوش جان.