خانه » دستور پخت ها » کیک پیتزا

کیک پیتزا

نویسنده09351141383
سختیمبتدی

برای کسانی که عاشق پیتزا هستند، کیک پیتزا یک گزینه فوق‌العاده جذاب است که حتی می‌تواند به عنوان کیک تولد هم مورد استفاده قرار بگیرد.

حقایق تغذیه

مناسب برای چند نفر 4

وعده 4

زمان آماده سازی30 دقیقهزمان پخت30 دقیقهکل زمان1 hr
مناسب برای4 Servings

300 گرم سوسیس مرغ یا گوشت
2 فنجان قارچ خرد شده و بلانچ شده
فلفل دلمه‌ای رنگی خرد شده
3 عدد نان پیتزا
3 عدد فیله مرغ پخته شده و یا گریل شده
1 پیاله سس کچاپ
400 گرم پنیر پیتزا

1

1-برای شروع صفحه گریل را با روغن چرب کنید. فیله‌های مرغ را روی صفحه گریل بچینید. مقداری نمک و فلفل به آن‌ها بزنید و صبر کنید تا هر دو طرف فیله‌ها سرخ شوند.

2

2-یک عدد قالب پیتزا روی سطح کارتان قرار دهید. نان پیتزای آماده را از بسته‌بندی خارج کنید و روی قالب قرار دهید.

3

3-روی نان آماده را به سس کچاپ آغشته کنید و مقداری پنیر پیتزا روی سس بریزید.

4

4-حالا سوسیس‌ها را که به صورت حلقه‌ای خرد کردید را روی پنیر پیتزا بچینید.

5

5-فیله‌های مرغ را به صورت حبه‌ای خرد کنید و لابه‌لای سوسیس‌ها بچینید.

6

6-حالا نوبت اضافه کردن قارچ و فلفل دلمه‌ای است. قارچ را به صورت حلقه‌ای خرد کنید. فلفل دلمه‌ای را هم به صورت رشته‌های باریک خرد کنید و روی مواد بچینید.

7

7-در آخر مقداری پنیر پیتزا روی مواد بریزید و لایه بعدی نان آماده را روی مواد قرار دهید.

8

8-به کمک ته قاشق سس سیر را روی لایه نان دوم بمالید و دوباره مواد را به همان ترتیب قبلی روی نان دوم بچینید.

9

9-در این مرحله نان سوم را روی مواد قرار دهید و تمام مراحلی که برای تهیه پیتزای اول انجام دادید را تکرار کنید؛ یعنی سس کچاپ روی نان بمالید و مواد را به همان ترتیب قبل روی نان بریزید.

10

10-کیک پیتزا آماده رفتن داخل فر است. آن را داخل فر با حرارت 220 درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا پنیر طلایی‌رنگ شود.

مواد تشکیل دهنده

 300 گرم سوسیس مرغ یا گوشت
 2 فنجان قارچ خرد شده و بلانچ شده
 فلفل دلمه‌ای رنگی خرد شده
 3 عدد نان پیتزا
 3 عدد فیله مرغ پخته شده و یا گریل شده
 1 پیاله سس کچاپ
 400 گرم پنیر پیتزا

راهنمایی ها

1

1-برای شروع صفحه گریل را با روغن چرب کنید. فیله‌های مرغ را روی صفحه گریل بچینید. مقداری نمک و فلفل به آن‌ها بزنید و صبر کنید تا هر دو طرف فیله‌ها سرخ شوند.

2

2-یک عدد قالب پیتزا روی سطح کارتان قرار دهید. نان پیتزای آماده را از بسته‌بندی خارج کنید و روی قالب قرار دهید.

3

3-روی نان آماده را به سس کچاپ آغشته کنید و مقداری پنیر پیتزا روی سس بریزید.

4

4-حالا سوسیس‌ها را که به صورت حلقه‌ای خرد کردید را روی پنیر پیتزا بچینید.

5

5-فیله‌های مرغ را به صورت حبه‌ای خرد کنید و لابه‌لای سوسیس‌ها بچینید.

6

6-حالا نوبت اضافه کردن قارچ و فلفل دلمه‌ای است. قارچ را به صورت حلقه‌ای خرد کنید. فلفل دلمه‌ای را هم به صورت رشته‌های باریک خرد کنید و روی مواد بچینید.

7

7-در آخر مقداری پنیر پیتزا روی مواد بریزید و لایه بعدی نان آماده را روی مواد قرار دهید.

8

8-به کمک ته قاشق سس سیر را روی لایه نان دوم بمالید و دوباره مواد را به همان ترتیب قبلی روی نان دوم بچینید.

9

9-در این مرحله نان سوم را روی مواد قرار دهید و تمام مراحلی که برای تهیه پیتزای اول انجام دادید را تکرار کنید؛ یعنی سس کچاپ روی نان بمالید و مواد را به همان ترتیب قبل روی نان بریزید.

10

10-کیک پیتزا آماده رفتن داخل فر است. آن را داخل فر با حرارت 220 درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا پنیر طلایی‌رنگ شود.

کیک پیتزا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا