فروشگاه زعفران

گلاب جامن با شربت عسل و زعفران

نویسندهسلنیا
سختیمتوسط

دسر لذیذ هندی با شربت عسل و زعفران

حقایق تغذیه

مقدار در هر وعده
کالری 380
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 9g14%
مجموع کربوهیدرات 71g24%
فیبر غذایی 0g
قند 64g
پروتئین 4g8%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی45 دقیقهزمان پخت20 دقیقهکل زمان1 hr 5 دقیقه
مناسب برای1 نفر

گلاب جامن
150 گرم شیرخشک پرچرب
75 گرم آرد
بیکینگ پودر
دارچین
هل
60 ml شیر
60 ml خامه
روغن گیاهی
پسته برای تزیین
شربت زعفران و عسل
250 ml آب جوش
زعفران
100 گرم پودر قند
3 عدد هل سابیده شده
125 ml عسل

شربت زعفران و عسل
2

آب جوش و زعفران را مخلوط کرده و به مدت 5 دقیقه کنار میگذاریم. هل، دارچین و پودر قند را به مواد اضافه کرده و روی حرارت کم به مدت 1 الی 2 دقیقه حرارت میدهیم تا پودرقند به طور کامل حل شود. عسل را به مخلوط موردنظر اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه مرتبا هم میزنیم تا شربت غلیظی بدست آید.

گلاب جامن
3

شیرخشک، آرد، بیکینگ پودر، دارچین و هل را در کاسه ای مخلوط میکنیم. سپس، داخل مواد موجود درکاسه حفره ای ایجاد کرده و داخل حفره شیر و خامه را می افزاییم. مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کرده تا خمیر نرمی به دست آید. از مواد به اندازه قاشق غذاخوری برمیداریم و بصورت توپک های کوچک شکل میدهیم. سپس، داخل روغن داغ ریخته و با حرارت 170 درجه سانتی گراد سرخ میکنیم. توپک ها را بطور مرتب به مدت 2 الی 3 دقیقه در روغن میچرخانیم تا به رنگ طلایی مایل به قهوه ای درآیند. با استفاده از دستمال مخصوص روغن اضافی توپک ها را گرفته و در شربت از پیش آماده شده به مدت 30 دقیقه استراحت میدهیم.
توپک ها آماده سرو هستند!میتوانید با خلال بادام یا پودر پسته تزیین کرده و نوش جان کنید.

مواد تشکیل دهنده

گلاب جامن
 150 گرم شیرخشک پرچرب
 75 گرم آرد
 بیکینگ پودر
 دارچین
 هل
 60 ml شیر
 60 ml خامه
 روغن گیاهی
 پسته برای تزیین
شربت زعفران و عسل
 250 ml آب جوش
 زعفران
 100 گرم پودر قند
 3 عدد هل سابیده شده
 125 ml عسل

راهنمایی ها

شربت زعفران و عسل
2

آب جوش و زعفران را مخلوط کرده و به مدت 5 دقیقه کنار میگذاریم. هل، دارچین و پودر قند را به مواد اضافه کرده و روی حرارت کم به مدت 1 الی 2 دقیقه حرارت میدهیم تا پودرقند به طور کامل حل شود. عسل را به مخلوط موردنظر اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه مرتبا هم میزنیم تا شربت غلیظی بدست آید.

گلاب جامن
3

شیرخشک، آرد، بیکینگ پودر، دارچین و هل را در کاسه ای مخلوط میکنیم. سپس، داخل مواد موجود درکاسه حفره ای ایجاد کرده و داخل حفره شیر و خامه را می افزاییم. مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کرده تا خمیر نرمی به دست آید. از مواد به اندازه قاشق غذاخوری برمیداریم و بصورت توپک های کوچک شکل میدهیم. سپس، داخل روغن داغ ریخته و با حرارت 170 درجه سانتی گراد سرخ میکنیم. توپک ها را بطور مرتب به مدت 2 الی 3 دقیقه در روغن میچرخانیم تا به رنگ طلایی مایل به قهوه ای درآیند. با استفاده از دستمال مخصوص روغن اضافی توپک ها را گرفته و در شربت از پیش آماده شده به مدت 30 دقیقه استراحت میدهیم.
توپک ها آماده سرو هستند!میتوانید با خلال بادام یا پودر پسته تزیین کرده و نوش جان کنید.

گلاب جامن با شربت عسل و زعفران