خانه » دستور پخت ها » تاس کباب

تاس کباب

نویسندهفاطمه
سختیمتوسط

وقتی کسی تاس کباب را می شنود ، فوراً فکر می کند که این دستور العمل کباب واقعی است که گوشت را روی سیخ ها قرار داده و روی آتش پخته می شود. خوب این دستور العمل نیست!
در حقیقت این یک خورش یک گلدان است!

حقایق تغذیه

مناسب برای چند نفر نفر

وعده 4


مقدار در هر وعده
کالری 250

زمان آماده سازی35 دقیقهزمان پخت1 hrکل زمان1 hr 35 دقیقه
مناسب برای4 Servings

500 گرم گوشت خورشتی
3 عدد سیب زمینی
5 عدد هویج
1 عدد پیاز
4 سیر
3 عدد گوجه
1 قاشق غذاخوری زردچوبه
1 قاشق غذاخوری دارچین
نمک وفلفل و سماق
روغن

1

1-پیاز هارا به صورت حلقه ای خرد کنید و با زردچوبه ان هارا تفت دهید تا طلایی شوند

2

2-سپس گوشت ها را اضافه کرده و چاشنی های غذا از جمله نمک فلفل و دارچین را نیز اضافه کنید

3

3-نصف پیمانه اب هم اضافه کنید

4

4-سپس سیب زمینی ها و روی ان هویج و بعد گوجه ها را اضافه کنید.

5

5-یک بار دیگر مقداری نمک و فلفل اضافه کرده و اجازه دهید که به مدت دوساعت روی گاز بپزد در زمان پخت غذا را چک کرده و درصورتی که اب آن کم شد مقداری اب به ان اضافه کنید

مواد تشکیل دهنده

 500 گرم گوشت خورشتی
 3 عدد سیب زمینی
 5 عدد هویج
 1 عدد پیاز
 4 سیر
 3 عدد گوجه
 1 قاشق غذاخوری زردچوبه
 1 قاشق غذاخوری دارچین
 نمک وفلفل و سماق
 روغن

راهنمایی ها

1

1-پیاز هارا به صورت حلقه ای خرد کنید و با زردچوبه ان هارا تفت دهید تا طلایی شوند

2

2-سپس گوشت ها را اضافه کرده و چاشنی های غذا از جمله نمک فلفل و دارچین را نیز اضافه کنید

3

3-نصف پیمانه اب هم اضافه کنید

4

4-سپس سیب زمینی ها و روی ان هویج و بعد گوجه ها را اضافه کنید.

5

5-یک بار دیگر مقداری نمک و فلفل اضافه کرده و اجازه دهید که به مدت دوساعت روی گاز بپزد در زمان پخت غذا را چک کرده و درصورتی که اب آن کم شد مقداری اب به ان اضافه کنید

تاس کباب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا