خانه » دستور پخت ها » مرغ ترش سرخ شده

مرغ ترش سرخ شده

نویسندهپریسا
سختیمبتدی

مرغ ترش غذایی شمالی است ک طرفدار بسیار دارد. که مزه آن بخاطر استفاده رب انار بجای رب گوجه است. البته اصل این غذا به صورت خورشت میباشد. ولی این دستور پخت صورتی از استامبولی است. اگر وقت کمی برای پخت غذا دارید یابه دنبال دستور پختی متفاوت و آسان برای مهمانی ها هستید این غذا پیشنهاد خوبی است. دقت شود ک پخت این غذا حوصله زیاد می‌طلبد.

حقایق تغذیه

مناسب برای چند نفر 4

وعده 4


مقدار در هر وعده
کالری 2000000
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 14g22%
کلسترول 72.6mg25%
مجموع کربوهیدرات 70g24%
پروتئین 12.6g26%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی40 دقیقهزمان پخت40 دقیقهکل زمان1 hr 20 دقیقه
مناسب برای4 Servings

200 گرم سینه و فیله مرغ
4 عدد گردو
5 قاشق غذاخوری رب انار
1 عدد سیب زمینی
3 فنجان برنج
1 قاشق غذاخوری سکنجبین یا شیره

1

ابتدا روغن پیاز را آماده کرده و وقتی پیاز ها طلایی شد مرغ های خرد شده را اضافه میکنیم.

2

مرغ ها ک کمی تفت خورد و زرد رنگ شد یک لیوان آب و چهار قاشق رب انار اضافه میکنیم. توجه شود ک مقدار رب انار بستگی به میل شما دارد.در قابلمه را می‌گذاریم تا مزه رب انار وارد گوشت شود.

3

گردو ها را خرد میکنیم. و وبعد از بیست دقیقه از جوش خوردن گوشت ها اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا آب گوشت ها کم شود.

4

قبل از خاموش کردن مرغ ها یه قاشق غدا خوری سکنجبین یا شیره به مواد اضافه‌ میکنیم. اگر شیره استفاده می‌کنید ابتدا با نصف استکان اب رقیق کنید سپس به مواد اقافه کنید. قابل ذکر است ک این مرحله اختیاری هست و به سلیقه افراد بستگی دارد.

5

می گذاریم تا مواد خنک شود و سیب زمینی ها را خلالی خرد کرده و سرخ میکنیم. می‌توانیم از قارچ نیز استفاده کنیم.

6

اکنون برنج را داخل آب‌جوش ریخته و بعد از آبکشی سیب زمینی ها و مواد را به برنج اضافه میکنیم و مگذاریم دم بکشد.

مواد تشکیل دهنده

 200 گرم سینه و فیله مرغ
 4 عدد گردو
 5 قاشق غذاخوری رب انار
 1 عدد سیب زمینی
 3 فنجان برنج
 1 قاشق غذاخوری سکنجبین یا شیره

راهنمایی ها

1

ابتدا روغن پیاز را آماده کرده و وقتی پیاز ها طلایی شد مرغ های خرد شده را اضافه میکنیم.

2

مرغ ها ک کمی تفت خورد و زرد رنگ شد یک لیوان آب و چهار قاشق رب انار اضافه میکنیم. توجه شود ک مقدار رب انار بستگی به میل شما دارد.در قابلمه را می‌گذاریم تا مزه رب انار وارد گوشت شود.

3

گردو ها را خرد میکنیم. و وبعد از بیست دقیقه از جوش خوردن گوشت ها اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا آب گوشت ها کم شود.

4

قبل از خاموش کردن مرغ ها یه قاشق غدا خوری سکنجبین یا شیره به مواد اضافه‌ میکنیم. اگر شیره استفاده می‌کنید ابتدا با نصف استکان اب رقیق کنید سپس به مواد اقافه کنید. قابل ذکر است ک این مرحله اختیاری هست و به سلیقه افراد بستگی دارد.

5

می گذاریم تا مواد خنک شود و سیب زمینی ها را خلالی خرد کرده و سرخ میکنیم. می‌توانیم از قارچ نیز استفاده کنیم.

6

اکنون برنج را داخل آب‌جوش ریخته و بعد از آبکشی سیب زمینی ها و مواد را به برنج اضافه میکنیم و مگذاریم دم بکشد.

مرغ ترش سرخ شده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا