برای کسانی که عاشق پیتزا هستند، کیک پیتزا یک گزینه فوقالعاده جذاب است که حتی میتواند به عنوان کیک تولد هم مورد استفاده قرار بگیرد.
مناسب برای چند نفر 4
وعده 4
1-برای شروع صفحه گریل را با روغن چرب کنید. فیلههای مرغ را روی صفحه گریل بچینید. مقداری نمک و فلفل به آنها بزنید و صبر کنید تا هر دو طرف فیلهها سرخ شوند.
2-یک عدد قالب پیتزا روی سطح کارتان قرار دهید. نان پیتزای آماده را از بستهبندی خارج کنید و روی قالب قرار دهید.
3-روی نان آماده را به سس کچاپ آغشته کنید و مقداری پنیر پیتزا روی سس بریزید.
4-حالا سوسیسها را که به صورت حلقهای خرد کردید را روی پنیر پیتزا بچینید.
5-فیلههای مرغ را به صورت حبهای خرد کنید و لابهلای سوسیسها بچینید.
6-حالا نوبت اضافه کردن قارچ و فلفل دلمهای است. قارچ را به صورت حلقهای خرد کنید. فلفل دلمهای را هم به صورت رشتههای باریک خرد کنید و روی مواد بچینید.
7-در آخر مقداری پنیر پیتزا روی مواد بریزید و لایه بعدی نان آماده را روی مواد قرار دهید.
8-به کمک ته قاشق سس سیر را روی لایه نان دوم بمالید و دوباره مواد را به همان ترتیب قبلی روی نان دوم بچینید.
9-در این مرحله نان سوم را روی مواد قرار دهید و تمام مراحلی که برای تهیه پیتزای اول انجام دادید را تکرار کنید؛ یعنی سس کچاپ روی نان بمالید و مواد را به همان ترتیب قبل روی نان بریزید.
10-کیک پیتزا آماده رفتن داخل فر است. آن را داخل فر با حرارت 220 درجه سانتیگراد قرار دهید تا پنیر طلاییرنگ شود.
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
1-برای شروع صفحه گریل را با روغن چرب کنید. فیلههای مرغ را روی صفحه گریل بچینید. مقداری نمک و فلفل به آنها بزنید و صبر کنید تا هر دو طرف فیلهها سرخ شوند.
2-یک عدد قالب پیتزا روی سطح کارتان قرار دهید. نان پیتزای آماده را از بستهبندی خارج کنید و روی قالب قرار دهید.
3-روی نان آماده را به سس کچاپ آغشته کنید و مقداری پنیر پیتزا روی سس بریزید.
4-حالا سوسیسها را که به صورت حلقهای خرد کردید را روی پنیر پیتزا بچینید.
5-فیلههای مرغ را به صورت حبهای خرد کنید و لابهلای سوسیسها بچینید.
6-حالا نوبت اضافه کردن قارچ و فلفل دلمهای است. قارچ را به صورت حلقهای خرد کنید. فلفل دلمهای را هم به صورت رشتههای باریک خرد کنید و روی مواد بچینید.
7-در آخر مقداری پنیر پیتزا روی مواد بریزید و لایه بعدی نان آماده را روی مواد قرار دهید.
8-به کمک ته قاشق سس سیر را روی لایه نان دوم بمالید و دوباره مواد را به همان ترتیب قبلی روی نان دوم بچینید.
9-در این مرحله نان سوم را روی مواد قرار دهید و تمام مراحلی که برای تهیه پیتزای اول انجام دادید را تکرار کنید؛ یعنی سس کچاپ روی نان بمالید و مواد را به همان ترتیب قبل روی نان بریزید.
10-کیک پیتزا آماده رفتن داخل فر است. آن را داخل فر با حرارت 220 درجه سانتیگراد قرار دهید تا پنیر طلاییرنگ شود.