دسر لذیذ هندی با شربت عسل و زعفران
- مقدار در هر وعده
- کالری 380
- درصد نیاز روزانه *
- کل چربی 9g14%
- مجموع کربوهیدرات 71g24%
- فیبر غذایی 0g
- قند 64g
- پروتئین 4g8%
* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.
آب جوش و زعفران را مخلوط کرده و به مدت 5 دقیقه کنار میگذاریم. هل، دارچین و پودر قند را به مواد اضافه کرده و روی حرارت کم به مدت 1 الی 2 دقیقه حرارت میدهیم تا پودرقند به طور کامل حل شود. عسل را به مخلوط موردنظر اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه مرتبا هم میزنیم تا شربت غلیظی بدست آید.
شیرخشک، آرد، بیکینگ پودر، دارچین و هل را در کاسه ای مخلوط میکنیم. سپس، داخل مواد موجود درکاسه حفره ای ایجاد کرده و داخل حفره شیر و خامه را می افزاییم. مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کرده تا خمیر نرمی به دست آید. از مواد به اندازه قاشق غذاخوری برمیداریم و بصورت توپک های کوچک شکل میدهیم. سپس، داخل روغن داغ ریخته و با حرارت 170 درجه سانتی گراد سرخ میکنیم. توپک ها را بطور مرتب به مدت 2 الی 3 دقیقه در روغن میچرخانیم تا به رنگ طلایی مایل به قهوه ای درآیند. با استفاده از دستمال مخصوص روغن اضافی توپک ها را گرفته و در شربت از پیش آماده شده به مدت 30 دقیقه استراحت میدهیم.
توپک ها آماده سرو هستند!میتوانید با خلال بادام یا پودر پسته تزیین کرده و نوش جان کنید.
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
آب جوش و زعفران را مخلوط کرده و به مدت 5 دقیقه کنار میگذاریم. هل، دارچین و پودر قند را به مواد اضافه کرده و روی حرارت کم به مدت 1 الی 2 دقیقه حرارت میدهیم تا پودرقند به طور کامل حل شود. عسل را به مخلوط موردنظر اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه مرتبا هم میزنیم تا شربت غلیظی بدست آید.
شیرخشک، آرد، بیکینگ پودر، دارچین و هل را در کاسه ای مخلوط میکنیم. سپس، داخل مواد موجود درکاسه حفره ای ایجاد کرده و داخل حفره شیر و خامه را می افزاییم. مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کرده تا خمیر نرمی به دست آید. از مواد به اندازه قاشق غذاخوری برمیداریم و بصورت توپک های کوچک شکل میدهیم. سپس، داخل روغن داغ ریخته و با حرارت 170 درجه سانتی گراد سرخ میکنیم. توپک ها را بطور مرتب به مدت 2 الی 3 دقیقه در روغن میچرخانیم تا به رنگ طلایی مایل به قهوه ای درآیند. با استفاده از دستمال مخصوص روغن اضافی توپک ها را گرفته و در شربت از پیش آماده شده به مدت 30 دقیقه استراحت میدهیم.
توپک ها آماده سرو هستند!میتوانید با خلال بادام یا پودر پسته تزیین کرده و نوش جان کنید.