خانه » دستور پخت ها » تارت انبه زغفرانی

تارت انبه زغفرانی

نویسندهسرآشپز
سختیمتوسط

این تارت طعمی متفاوت از تارت های همیشگی دارد که کیفیت زعفران استفاده شده در ان بسیار حائز اهمیت است

حقایق تغذیه

وعده 6


مقدار در هر وعده
کالری 390
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 18g28%
مجموع کربوهیدرات 56g19%
فیبر غذایی 2g8%
پروتئین 11g22%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی20 دقیقهزمان پخت20 دقیقهکل زمان45 دقیقه
مناسب برای6 Servings

1 ¼ فنجان آرد
5 قاشق غذاخوری کره
1 عدد زرده تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری شکر
½ قاشق چایخوری زعفران
2 قاشق غذاخوری شیر
3 قاشق غذاخوری کره
¼ پیاله شکر
2 عدد انبه
4 قاشق غذاخوری عسل
2 قاشق چایخوری آبلیمو

1

یک تابه 22.5سانتی با کاغذ روغنی بپوشانید. آرد را درون یک کاسه الک کنید. کره را مالیده و مخلوط کنید تا مخلوط شبیه خرده نان شود. شکر را هم بزنید. زرده تخم مرغ را با زعفران و شیر اضافه کرده و مخلوط کنید تا یک خمیر سفت تشکیل شود. به آرامی ورز دهید.روی ظرف را بپوشانید و به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید

2

فر را تا 400 درجه فارنهایت گرم کنید. برای پر کردن ، کره و شکر را در یک قابلمه کوچک بر روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. هم بزنید تا شکر حل شود. کف قابلمه آماده را کره ذوب شده و شکر بمالید. یک لایه از برش های انبه را در انتهای ماهیتابه مرتب کنید ، به مالیدن کره ذوب شده و شکر ادامه دهید و. مخلوط باقیمانده را روی قسمت بالا بریزید

3

شیرینی را روی یک سطح آرد ملایم به دور تابه بچسبانید. بالای برش های انبه قرار دهید

4

25 دقیقه پخت تا شیرینی ترد و طلایی شود.اجازه دهید به مدت 5 دقیقه در تابه خنک شود.یک چاقوی اطراف لبه تارت را جدا کرده و به ارامی تارت را از تابه خارج کنید. با دقت روی ظرف دلخواه قرار دهید. قاشق عسل و آب لیمو گرم شده را روی تارت بریزید

5

تارت شما اماده نوش جان شدن است

مواد تشکیل دهنده

 1 ¼ فنجان آرد
 5 قاشق غذاخوری کره
 1 عدد زرده تخم مرغ
 2 قاشق غذاخوری شکر
 ½ قاشق چایخوری زعفران
 2 قاشق غذاخوری شیر
 3 قاشق غذاخوری کره
 ¼ پیاله شکر
 2 عدد انبه
 4 قاشق غذاخوری عسل
 2 قاشق چایخوری آبلیمو

راهنمایی ها

1

یک تابه 22.5سانتی با کاغذ روغنی بپوشانید. آرد را درون یک کاسه الک کنید. کره را مالیده و مخلوط کنید تا مخلوط شبیه خرده نان شود. شکر را هم بزنید. زرده تخم مرغ را با زعفران و شیر اضافه کرده و مخلوط کنید تا یک خمیر سفت تشکیل شود. به آرامی ورز دهید.روی ظرف را بپوشانید و به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید

2

فر را تا 400 درجه فارنهایت گرم کنید. برای پر کردن ، کره و شکر را در یک قابلمه کوچک بر روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. هم بزنید تا شکر حل شود. کف قابلمه آماده را کره ذوب شده و شکر بمالید. یک لایه از برش های انبه را در انتهای ماهیتابه مرتب کنید ، به مالیدن کره ذوب شده و شکر ادامه دهید و. مخلوط باقیمانده را روی قسمت بالا بریزید

3

شیرینی را روی یک سطح آرد ملایم به دور تابه بچسبانید. بالای برش های انبه قرار دهید

4

25 دقیقه پخت تا شیرینی ترد و طلایی شود.اجازه دهید به مدت 5 دقیقه در تابه خنک شود.یک چاقوی اطراف لبه تارت را جدا کرده و به ارامی تارت را از تابه خارج کنید. با دقت روی ظرف دلخواه قرار دهید. قاشق عسل و آب لیمو گرم شده را روی تارت بریزید

5

تارت شما اماده نوش جان شدن است

تارت انبه زغفرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا