ترشی ژله ای هندوانه متفاوت ترین ترشی که تابحال نخورده اید!
- مقدار در هر وعده
- کالری 30
- درصد نیاز روزانه *
- سدیم 1mg1%
- ویتامین A 28%
* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.
مواد لازم را جمع آوری کنید.
قسمت های سبز تیره و صورتی را از پوست هندوانه جدا کنید.
آن ها را به اندازه مکعب های 1 اینچی برش بزنید و 7 فنجان را اندازه بگیرید.
پوست هندوانه را با نمک ترشی و 3 فنجان آب در یک ظرف بزرگ قرار دهید. در صورت لزوم ، آب بیشتری برای پوشاندن روی هندوانه ها اضافه کنید. و یک شب خیس کنید.
پوست هندوانه را بشویید .
پوست ها رابا آب سرد محلوط کرده و در یک قابلمه حدود 10 دقیقه اجازه دهید بپزد.
در همین حال ، در یک ظرف دیگر ، شکر ، سرکه ، دارچین ، میخک و 1 فنجان آب راهم مخلوط کنید. اجازه دهید 10 دقیقه دیگر بجوشد.
مواد جامد را صاف کرده و کنار بگذارید.
سپس مایع را دوباره درون تابه بریزید. در صورت استفاده ، پوست هندوانه تخلیه شده ، برش های لیمو ، و گیلاس را اضافه کنید. مخلوط را هم بزنید تا پوست هندوانه شفاف شود ، حدود 30 دقیقه.
بعد از سرد شدن آن هارا درون ظرف بریزید
به مدت 5 دقیقه بجوشانید .
اجازه دهید سرد شود .
ترشی شما اماده سرو میباشد.
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
مواد لازم را جمع آوری کنید.
قسمت های سبز تیره و صورتی را از پوست هندوانه جدا کنید.
آن ها را به اندازه مکعب های 1 اینچی برش بزنید و 7 فنجان را اندازه بگیرید.
پوست هندوانه را با نمک ترشی و 3 فنجان آب در یک ظرف بزرگ قرار دهید. در صورت لزوم ، آب بیشتری برای پوشاندن روی هندوانه ها اضافه کنید. و یک شب خیس کنید.
پوست هندوانه را بشویید .
پوست ها رابا آب سرد محلوط کرده و در یک قابلمه حدود 10 دقیقه اجازه دهید بپزد.
در همین حال ، در یک ظرف دیگر ، شکر ، سرکه ، دارچین ، میخک و 1 فنجان آب راهم مخلوط کنید. اجازه دهید 10 دقیقه دیگر بجوشد.
مواد جامد را صاف کرده و کنار بگذارید.
سپس مایع را دوباره درون تابه بریزید. در صورت استفاده ، پوست هندوانه تخلیه شده ، برش های لیمو ، و گیلاس را اضافه کنید. مخلوط را هم بزنید تا پوست هندوانه شفاف شود ، حدود 30 دقیقه.
بعد از سرد شدن آن هارا درون ظرف بریزید
به مدت 5 دقیقه بجوشانید .
اجازه دهید سرد شود .
ترشی شما اماده سرو میباشد.