خانه » دستور پخت ها » ترشی هندوانه

ترشی هندوانه

نویسندهفاطمه
سختیمتوسط

ترشی ژله ای هندوانه متفاوت ترین ترشی که تابحال نخورده اید!

حقایق تغذیه

مقدار در هر وعده
کالری 30
درصد نیاز روزانه *
سدیم 1mg1%

ویتامین A 28%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی25 دقیقهزمان پخت55 دقیقهکل زمان1 hr 20 دقیقه
مناسب برای1 نفر

7 فنجان پوست هندوانه
1٫40 فنجان نمک
4 فنجان آب
1٫20 قاشق غذاخوری میخک
5 عدد گیلاس اختیاری
1٫20 عدد لیمو خرد شده
1٫20 قاشق غذاخوری چوب دارچین
1 پیاله سرکه سفید
2 فنجان شکر

1

مواد لازم را جمع آوری کنید.

2

قسمت های سبز تیره و صورتی را از پوست هندوانه جدا کنید.

3

آن ها را به اندازه مکعب های 1 اینچی برش بزنید و 7 فنجان را اندازه بگیرید.

4

پوست هندوانه را با نمک ترشی و 3 فنجان آب در یک ظرف بزرگ قرار دهید. در صورت لزوم ، آب بیشتری برای پوشاندن روی هندوانه ها اضافه کنید. و یک شب خیس کنید.

5

پوست هندوانه را بشویید .

6

پوست ها رابا آب سرد محلوط کرده و در یک قابلمه حدود 10 دقیقه اجازه دهید بپزد.

7

در همین حال ، در یک ظرف دیگر ، شکر ، سرکه ، دارچین ، میخک و 1 فنجان آب راهم مخلوط کنید. اجازه دهید 10 دقیقه دیگر بجوشد.

8

مواد جامد را صاف کرده و کنار بگذارید.

9

سپس مایع را دوباره درون تابه بریزید. در صورت استفاده ، پوست هندوانه تخلیه شده ، برش های لیمو ، و گیلاس را اضافه کنید. مخلوط را هم بزنید تا پوست هندوانه شفاف شود ، حدود 30 دقیقه.

10

بعد از سرد شدن آن هارا درون ظرف بریزید

11

به مدت 5 دقیقه بجوشانید .

12

اجازه دهید سرد شود .

13

ترشی شما اماده سرو میباشد.

مواد تشکیل دهنده

 7 فنجان پوست هندوانه
 1٫40 فنجان نمک
 4 فنجان آب
 1٫20 قاشق غذاخوری میخک
 5 عدد گیلاس اختیاری
 1٫20 عدد لیمو خرد شده
 1٫20 قاشق غذاخوری چوب دارچین
 1 پیاله سرکه سفید
 2 فنجان شکر

راهنمایی ها

1

مواد لازم را جمع آوری کنید.

2

قسمت های سبز تیره و صورتی را از پوست هندوانه جدا کنید.

3

آن ها را به اندازه مکعب های 1 اینچی برش بزنید و 7 فنجان را اندازه بگیرید.

4

پوست هندوانه را با نمک ترشی و 3 فنجان آب در یک ظرف بزرگ قرار دهید. در صورت لزوم ، آب بیشتری برای پوشاندن روی هندوانه ها اضافه کنید. و یک شب خیس کنید.

5

پوست هندوانه را بشویید .

6

پوست ها رابا آب سرد محلوط کرده و در یک قابلمه حدود 10 دقیقه اجازه دهید بپزد.

7

در همین حال ، در یک ظرف دیگر ، شکر ، سرکه ، دارچین ، میخک و 1 فنجان آب راهم مخلوط کنید. اجازه دهید 10 دقیقه دیگر بجوشد.

8

مواد جامد را صاف کرده و کنار بگذارید.

9

سپس مایع را دوباره درون تابه بریزید. در صورت استفاده ، پوست هندوانه تخلیه شده ، برش های لیمو ، و گیلاس را اضافه کنید. مخلوط را هم بزنید تا پوست هندوانه شفاف شود ، حدود 30 دقیقه.

10

بعد از سرد شدن آن هارا درون ظرف بریزید

11

به مدت 5 دقیقه بجوشانید .

12

اجازه دهید سرد شود .

13

ترشی شما اماده سرو میباشد.

ترشی هندوانه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا