خانه » دستور پخت ها » ترشی پیاز

ترشی پیاز

نویسندهفاطمه
سختیمتوسط

طرز تهیه ترشی پیاز 🥣

حقایق تغذیه

مناسب برای چند نفر 3

وعده 5


مقدار در هر وعده
کالری 40کالری از چربی 15
درصد نیاز روزانه *
سدیم 12mg1%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی15 دقیقهزمان پخت10 دقیقهکل زمان35 دقیقه
مناسب برای5 Servings

25 گرم نمک
4 قاشق غذاخوری ادویه ترشی
1٫20 قاشق چایخوری گشنیز
1٫20 قاشق چایخوری فلفل سیاه
سرکه
1 کیلوگرم پیاز

1

مواد لازم را جمع آوری کنید.

2

پیاز ها را پوست بگیرید و نمک را روی پیازها بپاشید.

3

(اگر می خواهید پیاز شما ترد باشد ، بیشتر از یک شب قبل این کار را انجام دهید.)

4

پس از آماده شدن ، پیازها را بشویید و با حوله آشپزخانه خشک کنید.

5

ادویه های ترشی را اضافه کنید.

6

ادویه های ترشی و سرکه را درون یک تابه بزرگ از جنس بریزید.

7

آنها را روی شعله قرار دهید تا کمی بجوشد.

8

پیازها را درون شیشه های تمیز قراردهید و از مواد تهیه کرده روی آن برزید.

9

بعداز 6 روز ترشی شما اماده میباشد.

مواد تشکیل دهنده

 25 گرم نمک
 4 قاشق غذاخوری ادویه ترشی
 1٫20 قاشق چایخوری گشنیز
 1٫20 قاشق چایخوری فلفل سیاه
 سرکه
 1 کیلوگرم پیاز

راهنمایی ها

1

مواد لازم را جمع آوری کنید.

2

پیاز ها را پوست بگیرید و نمک را روی پیازها بپاشید.

3

(اگر می خواهید پیاز شما ترد باشد ، بیشتر از یک شب قبل این کار را انجام دهید.)

4

پس از آماده شدن ، پیازها را بشویید و با حوله آشپزخانه خشک کنید.

5

ادویه های ترشی را اضافه کنید.

6

ادویه های ترشی و سرکه را درون یک تابه بزرگ از جنس بریزید.

7

آنها را روی شعله قرار دهید تا کمی بجوشد.

8

پیازها را درون شیشه های تمیز قراردهید و از مواد تهیه کرده روی آن برزید.

9

بعداز 6 روز ترشی شما اماده میباشد.

ترشی پیاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا