ابتدا لوبیا را میشوییم ، سپس لوبیا را در ضرب آب به مدت 8 ساعت میریزیم (آب 5 سانت بالاتر از سطح لوبیا های ظرف باشد )
بعد از این که لوبیا ها خیس شد ، آن را بر روی اجاغ گاز قرار میدهیم تا به مدت 1 ساعت به جوشد سپس روغن را در ظرف دیگری میریزیم و پیاز را خورد میکنیم و در آن میریزیم و بعد از تفت خورد به آن ادویه ها را اضافه میکنیم و سر آخر در آن یک قاشق رب را اضافه میکنیم بعد از آماده شدن موارد آن را به لوبیا ها اضافه میکنیم و بعد از آن 1 ساعت 30 دقیقه الی 2 ساعت میزاریم بپزد و بعد از آماده شدن آن را با آب لیمو و آب نارنج سرو میکنیم
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
ابتدا لوبیا را میشوییم ، سپس لوبیا را در ضرب آب به مدت 8 ساعت میریزیم (آب 5 سانت بالاتر از سطح لوبیا های ظرف باشد )
بعد از این که لوبیا ها خیس شد ، آن را بر روی اجاغ گاز قرار میدهیم تا به مدت 1 ساعت به جوشد سپس روغن را در ظرف دیگری میریزیم و پیاز را خورد میکنیم و در آن میریزیم و بعد از تفت خورد به آن ادویه ها را اضافه میکنیم و سر آخر در آن یک قاشق رب را اضافه میکنیم بعد از آماده شدن موارد آن را به لوبیا ها اضافه میکنیم و بعد از آن 1 ساعت 30 دقیقه الی 2 ساعت میزاریم بپزد و بعد از آماده شدن آن را با آب لیمو و آب نارنج سرو میکنیم