خانه » دستور پخت ها » خورش لوبیا سبز

خورش لوبیا سبز

نویسندهفاطمه
سختیمتوسط

غذاهایی مانند برنج با لوبیا سبز و برنج با لوبیا چشم بلبلی وجود دارد ، اما یکی از محبوب ترین آنها خوراک لوبیا سبز یا خورش لوبیا سبز است. این خورش با مخلوطی از گوشت گاو ، لوبیا سبز ، هویج ، سیب زمینی ، پیاز و رب گوجه فرنگی تهیه می شود.😊

حقایق تغذیه

مناسب برای چند نفر 4

وعده 1


مقدار در هر وعده
کالری 74
درصد نیاز روزانه *
سدیم 8mg1%

ویتامین C 15%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی20 دقیقهزمان پخت1 hrکل زمان1 hr 20 دقیقه
مناسب برای1 نفر

1 عدد پیاز
500 گرم گوشت خورشتی
2 فنجان لوبیا سبز
2 عدد سیب زمینی
2 عدد هویج
1 قاشق چایخوری زردچوبه
1 قاشق غذاخوری آب لیمو
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
3 قاشق غذاخوری روغن
آب

1

3 قاشق غذاخوری روغن را در قابلمه ای روی حرارت متوسط گرم کنید و پیاز خرد شده را اضافه کنید

2

گوشت را اضافه کنید و هم بزنید تا کمی قهوه ای شود.

3

هویج را در ظرف دیگرتفت دهید ، و به قابلمه اضافه کنید و 2-3 دقیقه هم بزنید.

4

لوبیای سبز را هم اضافه کنید واجازه دهید 8-10 دقیقه بپزید.

5

زردچوبه ، نمک و فلفل را هم اضافه کنید وهم بزنید.

6

رب گوجه را اضافه کرده و به مدت 2-3 دقیقه با گوشت و لوبیا سبز هم بزنید.
سپس به مقدار کافی آب به قابلمه اضافه کنید. چند دقیقه آن را روی حرارت زیاد بجوشانیدو سپس حرارت را کم کنید ، دقابلمه را بگذارید و اجازه دهید 30-40 دقیقه بپزد.

7

سیب زمینی ها را تفت دهید و آن ها را هم اضافه کنید. مجدد در قابلمه را بگذارید 20 دقیقه دیگر یا تا زمانی که سیب زمینی ها نرم شوند ، بپزد.

8

قبل از سرو میتوانید به خورش آبیلمو اضافه کنید .

مواد تشکیل دهنده

 1 عدد پیاز
 500 گرم گوشت خورشتی
 2 فنجان لوبیا سبز
 2 عدد سیب زمینی
 2 عدد هویج
 1 قاشق چایخوری زردچوبه
 1 قاشق غذاخوری آب لیمو
 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
 3 قاشق غذاخوری روغن
 آب

راهنمایی ها

1

3 قاشق غذاخوری روغن را در قابلمه ای روی حرارت متوسط گرم کنید و پیاز خرد شده را اضافه کنید

2

گوشت را اضافه کنید و هم بزنید تا کمی قهوه ای شود.

3

هویج را در ظرف دیگرتفت دهید ، و به قابلمه اضافه کنید و 2-3 دقیقه هم بزنید.

4

لوبیای سبز را هم اضافه کنید واجازه دهید 8-10 دقیقه بپزید.

5

زردچوبه ، نمک و فلفل را هم اضافه کنید وهم بزنید.

6

رب گوجه را اضافه کرده و به مدت 2-3 دقیقه با گوشت و لوبیا سبز هم بزنید.
سپس به مقدار کافی آب به قابلمه اضافه کنید. چند دقیقه آن را روی حرارت زیاد بجوشانیدو سپس حرارت را کم کنید ، دقابلمه را بگذارید و اجازه دهید 30-40 دقیقه بپزد.

7

سیب زمینی ها را تفت دهید و آن ها را هم اضافه کنید. مجدد در قابلمه را بگذارید 20 دقیقه دیگر یا تا زمانی که سیب زمینی ها نرم شوند ، بپزد.

8

قبل از سرو میتوانید به خورش آبیلمو اضافه کنید .

خورش لوبیا سبز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا