خانه » دستور پخت ها » قارچ سوخاری

قارچ سوخاری

نویسندهدانیال
سختیمتوسط

قارچ سوخاری یکی از جدیدترین و محبوب‌ترین پیش‌غذای فست فودی محسوب می‌شود که کالری پایین‌تری نسبت به دیگر فست فودها دارد. قارچ سوخاری از طعم بسیار خوب و تُردی برخوردار است.

حقایق تغذیه

مناسب برای چند نفر ۴

وعده 4


مقدار در هر وعده
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 6g10%
چربی های اشباع شده 3.1g16%
کلسترول 59mg20%
پتاسیم 245mg8%
مجموع کربوهیدرات 26.8g9%
قند 1.6g
پروتئین 7g15%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی45 دقیقهزمان پخت15 دقیقهکل زمان1 hr
مناسب برای4 Servings

مواد مورد نیاز برای طبخ قارچ سوخاری
قارچ
تخم مرغ
آب لیمو
زعفران دم کرده
ماست
آرد سوخاری و نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه قارچ سوخاری
1

ابتدا قارچ‌ها را خوب شست و شو می‌کنیم و میگذاریم تا خوب خشک شود.

2

سپس یک ظرف برمیداریم و ماست را همراه با تخم مرغ درون آن می‌ریزیم و مخلوط می‌کنیم.

3

زعفران دم کرده و آبلیمو و نمک و فلفل را به آن اضافه می‌نماییم و خوب مخلوط می‌کنیم.

4

کمی از آرد سوخاری را داخل موادمان اضافه می‌کنیم و دوباره مخلوط می‌کنیم.( آرد را حتما خیلی کم اضافه کنید فقط برای اینکه موادمان کمی از حالت شُل بودن دربیاد.)

5

قارچ‌ها را داخل موادمان می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم.(پیشنهاد می‌شود قارچ‌ها را به مدت نیم ساعت درون یخچال بگذارید تا موادمان به خوبی به خورد قارچ‌ها بروند و طعم بهتری پیدا کند.)

6

سپس درون ماهیتابه به میزان زیادی روغن می‌ریزیم در اندازه‌ای که قارچ‌ها بر روی روغن شناور شوند. سپس می‌گذاریم روغن با حرارت کم داغ شود.

7

حالا باید یک کاسه‌ی آرد سوخاری را آماده کنیم و قارچ‌ها را از درون یخچال خارج کنیم. سپس قارچ‌ها را یکی یکی درون ظرف آرد سوخاری غلت می‌دهیم تا به خوبی آرد به قارچ‌ها بچسبد.

8

می‌گذاریم حرارت روی کم بماند و قارچ‌ها را درون ماهیتابه می‌ریزیم. حواستان باشد که حرارت را زیاد نکنید زیرا باعث سوختن آرد سوخاری قارچ‌ها می‌شود و همچنین قارچ‌ها به خوبی پخته نخواهند شد.

9

زمانی که قارچ‌ها طلایی شدند می‌توانید از ماهیتابه خارج کرده و با سس کچاب میل فرمایید.

مواد تشکیل دهنده

مواد مورد نیاز برای طبخ قارچ سوخاری
 قارچ
 تخم مرغ
 آب لیمو
 زعفران دم کرده
 ماست
 آرد سوخاری و نمک و فلفل به مقدار لازم

راهنمایی ها

طرز تهیه قارچ سوخاری
1

ابتدا قارچ‌ها را خوب شست و شو می‌کنیم و میگذاریم تا خوب خشک شود.

2

سپس یک ظرف برمیداریم و ماست را همراه با تخم مرغ درون آن می‌ریزیم و مخلوط می‌کنیم.

3

زعفران دم کرده و آبلیمو و نمک و فلفل را به آن اضافه می‌نماییم و خوب مخلوط می‌کنیم.

4

کمی از آرد سوخاری را داخل موادمان اضافه می‌کنیم و دوباره مخلوط می‌کنیم.( آرد را حتما خیلی کم اضافه کنید فقط برای اینکه موادمان کمی از حالت شُل بودن دربیاد.)

5

قارچ‌ها را داخل موادمان می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم.(پیشنهاد می‌شود قارچ‌ها را به مدت نیم ساعت درون یخچال بگذارید تا موادمان به خوبی به خورد قارچ‌ها بروند و طعم بهتری پیدا کند.)

6

سپس درون ماهیتابه به میزان زیادی روغن می‌ریزیم در اندازه‌ای که قارچ‌ها بر روی روغن شناور شوند. سپس می‌گذاریم روغن با حرارت کم داغ شود.

7

حالا باید یک کاسه‌ی آرد سوخاری را آماده کنیم و قارچ‌ها را از درون یخچال خارج کنیم. سپس قارچ‌ها را یکی یکی درون ظرف آرد سوخاری غلت می‌دهیم تا به خوبی آرد به قارچ‌ها بچسبد.

8

می‌گذاریم حرارت روی کم بماند و قارچ‌ها را درون ماهیتابه می‌ریزیم. حواستان باشد که حرارت را زیاد نکنید زیرا باعث سوختن آرد سوخاری قارچ‌ها می‌شود و همچنین قارچ‌ها به خوبی پخته نخواهند شد.

9

زمانی که قارچ‌ها طلایی شدند می‌توانید از ماهیتابه خارج کرده و با سس کچاب میل فرمایید.

قارچ سوخاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا