قارچ سوخاری یکی از جدیدترین و محبوبترین پیشغذای فست فودی محسوب میشود که کالری پایینتری نسبت به دیگر فست فودها دارد. قارچ سوخاری از طعم بسیار خوب و تُردی برخوردار است.
مناسب برای چند نفر ۴
وعده 4
- مقدار در هر وعده
- درصد نیاز روزانه *
- کل چربی 6g10%
- چربی های اشباع شده 3.1g16%
- کلسترول 59mg20%
- پتاسیم 245mg8%
- مجموع کربوهیدرات 26.8g9%
- قند 1.6g
- پروتئین 7g15%
* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.
ابتدا قارچها را خوب شست و شو میکنیم و میگذاریم تا خوب خشک شود.
سپس یک ظرف برمیداریم و ماست را همراه با تخم مرغ درون آن میریزیم و مخلوط میکنیم.
زعفران دم کرده و آبلیمو و نمک و فلفل را به آن اضافه مینماییم و خوب مخلوط میکنیم.
کمی از آرد سوخاری را داخل موادمان اضافه میکنیم و دوباره مخلوط میکنیم.( آرد را حتما خیلی کم اضافه کنید فقط برای اینکه موادمان کمی از حالت شُل بودن دربیاد.)
قارچها را داخل موادمان میریزیم و خوب مخلوط میکنیم.(پیشنهاد میشود قارچها را به مدت نیم ساعت درون یخچال بگذارید تا موادمان به خوبی به خورد قارچها بروند و طعم بهتری پیدا کند.)
سپس درون ماهیتابه به میزان زیادی روغن میریزیم در اندازهای که قارچها بر روی روغن شناور شوند. سپس میگذاریم روغن با حرارت کم داغ شود.
حالا باید یک کاسهی آرد سوخاری را آماده کنیم و قارچها را از درون یخچال خارج کنیم. سپس قارچها را یکی یکی درون ظرف آرد سوخاری غلت میدهیم تا به خوبی آرد به قارچها بچسبد.
میگذاریم حرارت روی کم بماند و قارچها را درون ماهیتابه میریزیم. حواستان باشد که حرارت را زیاد نکنید زیرا باعث سوختن آرد سوخاری قارچها میشود و همچنین قارچها به خوبی پخته نخواهند شد.
زمانی که قارچها طلایی شدند میتوانید از ماهیتابه خارج کرده و با سس کچاب میل فرمایید.
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
ابتدا قارچها را خوب شست و شو میکنیم و میگذاریم تا خوب خشک شود.
سپس یک ظرف برمیداریم و ماست را همراه با تخم مرغ درون آن میریزیم و مخلوط میکنیم.
زعفران دم کرده و آبلیمو و نمک و فلفل را به آن اضافه مینماییم و خوب مخلوط میکنیم.
کمی از آرد سوخاری را داخل موادمان اضافه میکنیم و دوباره مخلوط میکنیم.( آرد را حتما خیلی کم اضافه کنید فقط برای اینکه موادمان کمی از حالت شُل بودن دربیاد.)
قارچها را داخل موادمان میریزیم و خوب مخلوط میکنیم.(پیشنهاد میشود قارچها را به مدت نیم ساعت درون یخچال بگذارید تا موادمان به خوبی به خورد قارچها بروند و طعم بهتری پیدا کند.)
سپس درون ماهیتابه به میزان زیادی روغن میریزیم در اندازهای که قارچها بر روی روغن شناور شوند. سپس میگذاریم روغن با حرارت کم داغ شود.
حالا باید یک کاسهی آرد سوخاری را آماده کنیم و قارچها را از درون یخچال خارج کنیم. سپس قارچها را یکی یکی درون ظرف آرد سوخاری غلت میدهیم تا به خوبی آرد به قارچها بچسبد.
میگذاریم حرارت روی کم بماند و قارچها را درون ماهیتابه میریزیم. حواستان باشد که حرارت را زیاد نکنید زیرا باعث سوختن آرد سوخاری قارچها میشود و همچنین قارچها به خوبی پخته نخواهند شد.
زمانی که قارچها طلایی شدند میتوانید از ماهیتابه خارج کرده و با سس کچاب میل فرمایید.