میگو

نویسندهشایلین
سختیمبتدی

میگو یکی از غذاهای دریایی است که سرشار از فسفر می باشد. میگو جایگزین مغذی و لذیذی برای پروتئین گوشت‌های قرمز است که نسبت به آن‌ها در وزن مساوی، دارای کالری و چربی اشباع کمتری می‌باشد.

حقایق تغذیه

مناسب برای چند نفر 4

وعده 1


مقدار در هر وعده
کالری 196
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 12g19%
کلسترول 188mg63%
مجموع کربوهیدرات 2.9g1%
پروتئین 19.1g39%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی10 دقیقهزمان پخت16 دقیقهکل زمان25 دقیقه
مناسب برای1 نفر

450 گرم میگو
سیر 6 حبه
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
3 قاشق غذاخوری آب لیمو
½ قاشق چایخوری فلفل قرمز
3 قاشق چایخوری کره
پیاله جعفری خرد شده
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

1

برای تهیه میگو، ابتدا روغن زیتون را در ماهیتابه بریزید و بر روی حرارت قرار دهید. سپس میگوهای پاک شده و خرد شده را درون تابه قرار داده و به مدت 1 دقیقه بپزید. میگو ها را هم نزنید.

2

به میگوها مقداری نمک اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه هم بزنید تا میگوها به رنگ صورتی در بیایند.

3

سپس سیر و فلفل به مواد بالا اضافه کنید و پخت و هم زدن را به مدت 1 دقیقه ادامه دهید. آب لیمو، نیمی از کره و مقداری از جعفری ها را به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید.

4

پخت را ادامه دهید تا کره ذوب شود. سپس حرارت را کم کرده و باقی کره را به آن اضافه نمایید. به مدت 2 تا 3 دقیقه مواد را هم بزنید تا کره آب شود و به سس سفت تبدیل شده و رنگ میگوها صورتی تیره شوند.

5

پس از اینکه میگوها تغییر رنگ دادند، میگوها را خارج کرده و در کاسه بریزید.

6

پخت سس کره را 2 دقیقه ادامه دهید. مقدار کمی نمک اضافه کنید. اگر سس سفت بود 1 قاشق چای خوری آب اضافه کنید. میگو آماده سرو است می توانید از جعفری برای تزئین استفاده کنید.

مواد تشکیل دهنده

 450 گرم میگو
 سیر 6 حبه
 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
 3 قاشق غذاخوری آب لیمو
 ½ قاشق چایخوری فلفل قرمز
 3 قاشق چایخوری کره
  پیاله جعفری خرد شده
 نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

راهنمایی ها

1

برای تهیه میگو، ابتدا روغن زیتون را در ماهیتابه بریزید و بر روی حرارت قرار دهید. سپس میگوهای پاک شده و خرد شده را درون تابه قرار داده و به مدت 1 دقیقه بپزید. میگو ها را هم نزنید.

2

به میگوها مقداری نمک اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه هم بزنید تا میگوها به رنگ صورتی در بیایند.

3

سپس سیر و فلفل به مواد بالا اضافه کنید و پخت و هم زدن را به مدت 1 دقیقه ادامه دهید. آب لیمو، نیمی از کره و مقداری از جعفری ها را به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید.

4

پخت را ادامه دهید تا کره ذوب شود. سپس حرارت را کم کرده و باقی کره را به آن اضافه نمایید. به مدت 2 تا 3 دقیقه مواد را هم بزنید تا کره آب شود و به سس سفت تبدیل شده و رنگ میگوها صورتی تیره شوند.

5

پس از اینکه میگوها تغییر رنگ دادند، میگوها را خارج کرده و در کاسه بریزید.

6

پخت سس کره را 2 دقیقه ادامه دهید. مقدار کمی نمک اضافه کنید. اگر سس سفت بود 1 قاشق چای خوری آب اضافه کنید. میگو آماده سرو است می توانید از جعفری برای تزئین استفاده کنید.

میگو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا