یکی از غذاهای پر طرفدار و اصیل ایرانی کشک بادمجان میباشد. غذایی ساده ، کم خرج و خوشمزه که طرفداران زیادی دارد و میتواند به صورت سرخ شده یا کبابی مورد استفاده قرار گیرد
مناسب برای چند نفر 4
وعده 1
- مقدار در هر وعده
- کالری 220کالری از چربی 13.7
- درصد نیاز روزانه *
- کل چربی 6.5g10%
- چربی های اشباع شده 1g5%
- چربی ترانس 0g
- کلسترول 13mg5%
- سدیم 818.9mg35%
- پتاسیم 202.1mg6%
- مجموع کربوهیدرات 13.1g5%
- فیبر غذایی 3.4g14%
- قند 3.3g
- پروتئین 5.0g10%
- ویتامین A 0.8%
- ویتامین C 7.3%
- کلسیم 2.4%
- ویتامین D 0%
- ویتامین E 11.7%
- ویتامین B6 9.2%
- ویتامین B12 0%
* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.
ابتدا بادمجان هارو پوست بگیرید وبه صورت طولی برش دهید سپس نمک را اضافه نموده و بیست دقیقه صبرکنید تا نمک تلخی بادمجان را بگیرد .سپس بادمجانها را شسته وخشک نمایید و در روغن کاملا داغ با حرارت ملایم سرخ نمایید
بادمجانهای سرخ شده را با گوشت کوب بکوبید تا کاملا نرم شوند.
در ظرف دیگری پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و با روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شود سپس زردچوبه و سیر را اضافه نمایید.
بادمجان های له شده و نمک را اضافه نموده و مجددا تفت دهید
کشک رقیق شده را اضافه کرده و اجازه دهید با حرارت ملایم ده دقیقه روی گاز بماند
مقداری نعنا را در روغن داغ ریخته و تفت دهید.دقت کنید نعنا به سرعت میسوزد و طعم تلخی به غذا میدهد
نعناداغ آماده شده و گردوی آسیاب شده را به کشک بادمجان اضافه نموده و اجازه دهید پنج تا ده دقیقه با حرارت ملایم روی گاز بماند تا کاملا جا بیفتد
استفاده از گردو اختیاری میباشد ولی بهتراست بر ای رفع طبع سرد کشک از گردو در این غذا استفاده شود
مواد تشکیل دهنده
راهنمایی ها
ابتدا بادمجان هارو پوست بگیرید وبه صورت طولی برش دهید سپس نمک را اضافه نموده و بیست دقیقه صبرکنید تا نمک تلخی بادمجان را بگیرد .سپس بادمجانها را شسته وخشک نمایید و در روغن کاملا داغ با حرارت ملایم سرخ نمایید
بادمجانهای سرخ شده را با گوشت کوب بکوبید تا کاملا نرم شوند.
در ظرف دیگری پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و با روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شود سپس زردچوبه و سیر را اضافه نمایید.
بادمجان های له شده و نمک را اضافه نموده و مجددا تفت دهید
کشک رقیق شده را اضافه کرده و اجازه دهید با حرارت ملایم ده دقیقه روی گاز بماند
مقداری نعنا را در روغن داغ ریخته و تفت دهید.دقت کنید نعنا به سرعت میسوزد و طعم تلخی به غذا میدهد
نعناداغ آماده شده و گردوی آسیاب شده را به کشک بادمجان اضافه نموده و اجازه دهید پنج تا ده دقیقه با حرارت ملایم روی گاز بماند تا کاملا جا بیفتد
استفاده از گردو اختیاری میباشد ولی بهتراست بر ای رفع طبع سرد کشک از گردو در این غذا استفاده شود