خانه » دستور پخت ها » کشک و بادمجان

کشک و بادمجان

نویسندهدریا
سختیمبتدی

یکی از غذاهای پر طرفدار و اصیل ایرانی کشک بادمجان میباشد. غذایی ساده ، کم خرج و خوشمزه که طرفداران زیادی دارد و میتواند به صورت سرخ شده یا کبابی مورد استفاده قرار گیرد

حقایق تغذیه

مناسب برای چند نفر 4

وعده 1


مقدار در هر وعده
کالری 220کالری از چربی 13.7
درصد نیاز روزانه *
کل چربی 6.5g10%
چربی های اشباع شده 1g5%
چربی ترانس 0g
کلسترول 13mg5%
سدیم 818.9mg35%
پتاسیم 202.1mg6%
مجموع کربوهیدرات 13.1g5%
فیبر غذایی 3.4g14%
قند 3.3g
پروتئین 5.0g10%

ویتامین A 0.8%
ویتامین C 7.3%
کلسیم 2.4%
ویتامین D 0%
ویتامین E 11.7%
ویتامین B6 9.2%
ویتامین B12 0%

* درصد ارزش روزانه به براساس 2000 کالری در رژیم غذایی.

زمان آماده سازی20 دقیقهزمان پخت30 دقیقهکل زمان50 دقیقه
مناسب برای1 نفر

1 کیلوگرم بادمجان
200 گرم کشک
1 عدد پیاز
1 قاشق غذاخوری سیر
2 قاشق غذاخوری نعنای خشک
6 عدد نمک و زرچوبه به مقدار لازم
6 عدد گردو

سرخ کردن بادمجان
1

ابتدا بادمجان هارو پوست بگیرید وبه صورت طولی برش دهید سپس نمک را اضافه نموده و بیست دقیقه صبرکنید تا نمک تلخی بادمجان را بگیرد .سپس بادمجانها را شسته وخشک نمایید و در روغن کاملا داغ با حرارت ملایم سرخ نمایید

2

بادمجانهای سرخ شده را با گوشت کوب بکوبید تا کاملا نرم شوند.

3

در ظرف دیگری پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و با روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شود سپس زردچوبه و سیر را اضافه نمایید.

4

بادمجان های له شده و نمک را اضافه نموده و مجددا تفت دهید

5

کشک رقیق شده را اضافه کرده و اجازه دهید با حرارت ملایم ده دقیقه روی گاز بماند

6

مقداری نعنا را در روغن داغ ریخته و تفت دهید.دقت کنید نعنا به سرعت میسوزد و طعم تلخی به غذا میدهد

7

نعناداغ آماده شده و گردوی آسیاب شده را به کشک بادمجان اضافه نموده و اجازه دهید پنج تا ده دقیقه با حرارت ملایم روی گاز بماند تا کاملا جا بیفتد

نکات کاربردی
8

استفاده از گردو اختیاری میباشد ولی بهتراست بر ای رفع طبع سرد کشک از گردو در این غذا استفاده شود

مواد تشکیل دهنده

 1 کیلوگرم بادمجان
 200 گرم کشک
 1 عدد پیاز
 1 قاشق غذاخوری سیر
 2 قاشق غذاخوری نعنای خشک
 6 عدد نمک و زرچوبه به مقدار لازم
 6 عدد گردو

راهنمایی ها

سرخ کردن بادمجان
1

ابتدا بادمجان هارو پوست بگیرید وبه صورت طولی برش دهید سپس نمک را اضافه نموده و بیست دقیقه صبرکنید تا نمک تلخی بادمجان را بگیرد .سپس بادمجانها را شسته وخشک نمایید و در روغن کاملا داغ با حرارت ملایم سرخ نمایید

2

بادمجانهای سرخ شده را با گوشت کوب بکوبید تا کاملا نرم شوند.

3

در ظرف دیگری پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و با روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شود سپس زردچوبه و سیر را اضافه نمایید.

4

بادمجان های له شده و نمک را اضافه نموده و مجددا تفت دهید

5

کشک رقیق شده را اضافه کرده و اجازه دهید با حرارت ملایم ده دقیقه روی گاز بماند

6

مقداری نعنا را در روغن داغ ریخته و تفت دهید.دقت کنید نعنا به سرعت میسوزد و طعم تلخی به غذا میدهد

7

نعناداغ آماده شده و گردوی آسیاب شده را به کشک بادمجان اضافه نموده و اجازه دهید پنج تا ده دقیقه با حرارت ملایم روی گاز بماند تا کاملا جا بیفتد

نکات کاربردی
8

استفاده از گردو اختیاری میباشد ولی بهتراست بر ای رفع طبع سرد کشک از گردو در این غذا استفاده شود

کشک و بادمجان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا